Дата и час: Нед Юли 06, 2025 2:45 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
'Гражданска отговорност' през 2006г. ??? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 'Гражданска отговорност' през 2006г. ???
Вярно ли е, че ще поскъпва двойно или че вече няма да има за 3 месеца а само за година.Нищо незнам, някои ще ми обясни ли? Мерси :wink:

Съб Дек 03, 2005 1:02 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: 'Гражданска отговорност' през 2006г. ???
Sven написа:
Вярно ли е, че ще поскъпва двойно или че вече няма да има за 3 месеца а само за година.Нищо незнам, някои ще ми обясни ли? Мерси :wink:

До колкото знам ще поскъпнат и то доста добре :mrgreen: Аз платих за година преди месец и ме обрулиха с 230 кинта за 2000 кубика, така че твоита може да е по малко :wink:

Съб Дек 03, 2005 1:08 am
Профил
UNREAD_POST 
"новите"цени са излезли още март месец 17х лева,ама сега гледам некви оферти от по 138лв 34лв безплатно гориво и 4 лв отстъпка за технически,на по 3 месеца има ама май падаше горивото не съм много сигурен

Съб Дек 03, 2005 1:25 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз нещо чух от рода за най-масовите автомобили към 170лв. и наистина се плаща за цяла година. Не може за три месеца. Може само да се разсрочва плащането според схемата на застрахователя.

Съб Дек 03, 2005 5:27 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз смятам да не бързам преди Нова Година, защото нищо не е сигурно още.
Може да се окаже че ако си платим преди Нова Година - ще се набутаме с пари.
Дори не са решили какво ще става с винетките, мислят някакъв общ вариант който да обхваща пътен данък(винетки), гражданска и данък на колата.
Така подочух аз.

Така или иначе, ако ще ги искат тия (170-200-300 или колкото са) пари накуп - платилите по този начин ще се броят на пръсти...

Всичко е много л****но... Тъпи закони, тъпи управници. При тях принципа е - Всичко за пари! :evil:

Иначе по темата: Смятам да направя гражданската в ДЗИ (чувам много добри отзиви), или Булстрад (при тях съм от 4 години).

Съб Дек 03, 2005 9:39 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
100% може на разсрочено
пред мен е таблицата :wink:

Съб Дек 03, 2005 10:43 pm
UNREAD_POST 
pugsy написа:
100% може на разсрочено

Пич можеш ли тогава да ми кажеш колко е цената за 3 месеца за кола 2.0 :?: Досега беше 25 лв. :roll: 10q

Нед Дек 04, 2005 9:09 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Sven написа:
pugsy написа:
100% може на разсрочено

Пич можеш ли тогава да ми кажеш колко е цената за 3 месеца за кола 2.0 :?: Досега беше 25 лв. :roll: 10q

Току що по новините казаха че ще ги намаляват с 30% А аз вече се прекарах та платих 230 кинта за цяла година :evil:

Нед Дек 04, 2005 9:12 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Sven, доколкото разбрах няма да има тримесечни. За цяла година ще е, като може да се плаща разсрочено.
А доколкото знам тримесечните отпаднаха от това лято, тъй като когато регистрирах моята през Август, ме задължиха да платя за 6 месеца.

val_mcrae, точно това засегнах в предния си пост... Не е трябвало да бързаш. Аз по принцип си прява буквално в последния момент, седмица преди Нова Година. Тогава хем ще се знае последната актуална цена, хем застрахователите вкарват повечко премии към полицата.

Пон Дек 05, 2005 8:34 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Тази вечер говорих с човека дето ми прави всяка година гражданската отговорност в ДЗИ.Днеска са му казали че ще е 148лв за всички леки коли до 2 500 кубика.Понеже имам Пунто 1.2 и Мерцедес 2.5 дизел то той ми каза че цената и за двата автомобила е еднаква 148лв.Аз все още не ми се вярва и ще поизчакам поуслушам и като видя че няма накъде ще се гмуркам пък каквото ще да става. :D

Вто Дек 06, 2005 1:06 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
коцев написа:
Тази вечер говорих с човека дето ми прави всяка година гражданската отговорност в ДЗИ.Днеска са му казали че ще е 148лв за всички леки коли до 2 500 кубика.Понеже имам Пунто 1.2 и Мерцедес 2.5 дизел то той ми каза че цената и за двата автомобила е еднаква 148лв.Аз все още не ми се вярва и ще поизчакам поуслушам и като видя че няма накъде ще се гмуркам пък каквото ще да става. :D

Е това струвами се, е пълно безобразие 1.1 бензин = 2.5 дизел :shock:

Вто Дек 06, 2005 10:16 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
коцев написа:

Е това струвами се, е пълно безобразие 1.1 бензин = 2.5 дизел :shock:
И моя застраховател ми каза същото

Вто Дек 06, 2005 5:40 pm
Аватар

UNREAD_POST 
:D :D :D Днеска си ги застраховах колите в Алианца. Да са ми живи и здрави :D За Пунтото ми взеха 41лв а за Мерцедеса 44лв. :D

Пет Дек 16, 2005 11:17 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Чух по новините един експерт да казва че много ниските застраховки крият рискове (каквото и да означава).

Нед Дек 18, 2005 4:56 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ами както обясняваха проблема идва от застрахователната компания, когато дойде време да плаща обезщетения. Например колегата Коцев е платил 41 лв. премия за Фиата. Е как ще стане да се изплати обезщетение в рамкие 1 200 000 лв. :shock: И точно такива примери даваха със застрахователни компании, които фалираха поради тази причина. И тук вече идва въпроса какво става след като не може застрахователя да плати щетите, които си нанесъл :arrow: съд и после кой ще духа супата :mrgreen:

Нед Дек 18, 2005 5:04 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща