Дата и час: Пон Юли 07, 2025 6:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
КАТ изкуфя !!! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST КАТ изкуфя !!!
Нещо им става на тия. Преди влизането в ЕС явно са на 7000 оборота. Днеска на кръстовището на СУ даже чешаха пешеходците които пресичаха между СУ и Орлов Мост. Да не говорим колко КАТ-аджий виждам всеки ден по София.От една страна е на добре, ама от друга .. малко ще ни се види нагорно.

Чет Юли 27, 2006 3:32 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Както призовах вече - за всеки нацелен пешеходец - 7 дена на Златните :mrgreen:
Контрол трябва. Браво!

Чет Юли 27, 2006 5:14 pm
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна Sko на Пон Апр 16, 2007 4:52 pm, променена общо 1 път

Чет Юли 27, 2006 6:10 pm
UNREAD_POST 
Дамм...има обща офанзива.Доста сериозна при това, защото половината ми познати и приятели са с акт вече.Даже някои си имат и по два за има няма 2-3 дена :roll: ...

Чет Юли 27, 2006 6:20 pm
UNREAD_POST 
А в люлин можеш да караш с единия крак на прозореца и няма кой да ти каже нещо, тия катаджий са си....или по скоро техните шефчета.

Чет Юли 27, 2006 6:49 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
то люлин си е уайлд уайлд уест :D иначе някой ако може да помогне в кат, да се обажда дискретно!

Чет Юли 27, 2006 7:59 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Дам, в люлин е анархия. Ама до колкото чух, тия акциите дето ги правеха нощно време по заведенията в центъра, щели да правят подобни ударни в определени квартали, за да се завиши контрола на пътното движение. Иначе е обяснимо защо в люлин няма КАТ-аджи. Е го къде е дървеница, е го къде е люлин, с тия 50 литра месечно колко пъти ще дойдат до люлин да седят на радар примерно :)

Чет Юли 27, 2006 9:14 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
А защо тогава до Константин Величков направихме забранен ляв завой без мигач и те дори не махнаха за забележка ? Вярно и аз виждам много катаджии, не е като в Бургас ... Но като Ви гледам софиянци как карате и направо ми прилошава ... Ако карате така в Бургас ще се самоубиете ... А ако някой бургазлия дойде да кара тук - ще го убиете ...

П.С. Като се замисля не ни спряха, защото май нашата фирма им поддържаме компютрите ... :)
/offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ... :)

Чет Юли 27, 2006 9:23 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
:roll: за прокурор си май !

Чет Юли 27, 2006 9:53 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Мдам.. дано го спипат :roll:

Пет Юли 28, 2006 3:05 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
/offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ... :)

Ти сериозно ли ???? :shock:

Пет Юли 28, 2006 4:15 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Айде стига мрънкали. То, че няма угодия на българина - няма, ама това вече подминава всички граници. Ние все си мислим, че правилата са за другите. Държавата ни била скапана, пък в Европата колко хубаво било. Но само да се опита някой да въведе малко ред и се почва един рев...
Какво ти пречат КАТ-аджиЙте, ако си караш нормално и изрядно?

Пет Юли 28, 2006 8:47 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
tomazo написа:
:roll: за прокурор си май !

Ей осъдихте го човека :mrgreen:

Не веднъж момчето е споменавало че все още няма книжка и е ученик. Предполагам че е на около 17. Какво лошо има да:
kiler_4o написа:
/offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... ... :)

Пет Юли 28, 2006 9:19 am
Профил
UNREAD_POST 
ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"

Пет Юли 28, 2006 9:24 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
divaka написа:
kiler_4o написа:

Ти сериозно ли ???? :shock:

да, сериозно ... на стаж съм в една фирма и не познавам никой ...

pugsy написа:
ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"

За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...

Пет Юли 28, 2006 10:28 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща