|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 Питане за хората с БАН
1-во честито на новите админи .
То и въпроса май ми е повече към тях .
Без да коментирам каквото и да било от изминалите дни ,достатъчно се коментира !
та конкретно към въпроса ! Доста хора получиха БАН за този форум ,къде основателно къде не ,не мислите ли,че е редно и на тях да се даде право за поправка ,а това са все хора които са с марката и я обичат (искам да подчертая ,че лично се познавам само hit-ko ,удобен момент да го поздравя  ,както и с Митко ,с който ссе срещнахме за 2 минути когато м идаваше стикерите ) та значи съм съвсем безпристрастен .Прочетох доста писания има доста хора от други форуми ,били ланча или алфа които се били изгонени поради лични причини !
При положение,че този форум е бил и винаги ще бъде обединен от една обща страст не мислите ли ,че е редно да се махнат бановете тези !!
така всичко ще си започне на чисто !
Поздрави и Успех !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Сеп 25, 2006 4:32 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Re: Питане за хората с БАН
tomazo написа: 1-во честито на новите админи . То и въпроса май ми е повече към тях . Без да коментирам каквото и да било от изминалите дни ,достатъчно се коментира ! та конкретно към въпроса ! Доста хора получиха БАН за този форум ,къде основателно къде не ,не мислите ли,че е редно и на тях да се даде право за поправка ,а това са все хора които са с марката и я обичат (искам да подчертая ,че лично се познавам само hit-ko ,удобен момент да го поздравя  ,както и с Митко ,с който ссе срещнахме за 2 минути когато м идаваше стикерите ) та значи съм съвсем безпристрастен .Прочетох доста писания има доста хора от други форуми ,били ланча или алфа които се били изгонени поради лични причини ! При положение,че този форум е бил и винаги ще бъде обединен от една обща страст не мислите ли ,че е редно да се махнат бановете тези !! така всичко ще си започне на чисто ! Поздрави и Успех !
Аз също съм на това мнение и не веднъж го споменах в други теми последните няколко дни ... Но никой не слуша 17 годишни явно ... Каква възрастова дискриминация
Според мен е много правилно да се позволи достъпа на всички потребители, които са били баннати и единствено при противоречие с правилата на форума (голямо) да бъдат предупредени и баннати ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Сеп 25, 2006 5:03 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Подкрепям идеята за премахването на бановете.. идеалния вариант би бил някой ден и Митко и Блонди_Драйвър да се върнат :roll: Дано изгонените и избягалите да прочетат на трезво всички обиди които са написали предишните дни и да помислят дали си е струвало, дали не е трябвало да отминат дребните приказки като големи хора и да се покажат като големи личности. Редно е вски да постъпи великодушно и да прости на "другарчето" и ще видите колко лесно биха се подредили нещата.
_________________ FIAT Marea
|
Пон Сеп 25, 2006 5:09 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Ами те ако решат ще се върнат. Няма проблеми.
Така ми харесва обаче. С два форум също става.
|
Пон Сеп 25, 2006 7:57 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
въпрос на принцип е да се върнеш със старият си ник нейм не мислиш ли ?
а аз лично много бих се радвал ,след време и Митко и Блонди и т.н. да се върнат и мисля ,че ще е така ,но времето ще покаже ! все пак тоя форум е една малка част от доброто и позитивното което малко или много губиме по пътя и ежедневието !
|
Пон Сеп 25, 2006 10:43 pm |
|
 |
valjo
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 7:59 pm Мнения: 14 Местоположение: София
|
искам да благодаря за махането на несъмено заслужения бан, които имам от над един месец, за скромното си неучастие във форума....
това, разбира се, е едно от нешата, които трябва да приемем за нормални и да подминем благородно ....
може да си подложим и другата буза ?
много библейски почна да ми се струва .....
Вто Сеп 26, 2006 12:34 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Има една приказка, че умния първи ще замълчи и ще отмине подобно нещо с нужното пренебрежение. Или другия лаф "Убий глупака с мълчание".
Пиша го това по повод цялата "ситуация" и неадекватната реакция на много хора тук във форума.
Ок, Митко направил глупост, ок Митко оср*л положението. Ами тогава дръжте се като големи хора, покажете, че сте над тея неща!
Never argue with an idiot, because they will bring you down to their own level and beat you with experience.
_________________ FIAT Marea
|
Вто Сеп 26, 2006 1:33 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
е в крайна сметка нито един от новите админи не се е произнесъл по случая ,а и май тия с БАН са си още такива :mrgreen:
|
Вто Сеп 26, 2006 3:18 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аз виждам само ogi и Snaker да са с бан...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Сеп 26, 2006 3:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|