Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Питане за хората с БАН 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Питане за хората с БАН
1-во честито на новите админи .
То и въпроса май ми е повече към тях .
Без да коментирам каквото и да било от изминалите дни ,достатъчно се коментира !
та конкретно към въпроса ! Доста хора получиха БАН за този форум ,къде основателно къде не ,не мислите ли,че е редно и на тях да се даде право за поправка ,а това са все хора които са с марката и я обичат (искам да подчертая ,че лично се познавам само hit-ko ,удобен момент да го поздравя :wink: ,както и с Митко ,с който ссе срещнахме за 2 минути когато м идаваше стикерите ) та значи съм съвсем безпристрастен .Прочетох доста писания има доста хора от други форуми ,били ланча или алфа които се били изгонени поради лични причини !
При положение,че този форум е бил и винаги ще бъде обединен от една обща страст не мислите ли ,че е редно да се махнат бановете тези !!
така всичко ще си започне на чисто !

Поздрави и Успех !

Пон Сеп 25, 2006 4:32 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST Re: Питане за хората с БАН
tomazo написа:
1-во честито на новите админи .
То и въпроса май ми е повече към тях .
Без да коментирам каквото и да било от изминалите дни ,достатъчно се коментира !
та конкретно към въпроса ! Доста хора получиха БАН за този форум ,къде основателно къде не ,не мислите ли,че е редно и на тях да се даде право за поправка ,а това са все хора които са с марката и я обичат (искам да подчертая ,че лично се познавам само hit-ko ,удобен момент да го поздравя :wink: ,както и с Митко ,с който ссе срещнахме за 2 минути когато м идаваше стикерите ) та значи съм съвсем безпристрастен .Прочетох доста писания има доста хора от други форуми ,били ланча или алфа които се били изгонени поради лични причини !
При положение,че този форум е бил и винаги ще бъде обединен от една обща страст не мислите ли ,че е редно да се махнат бановете тези !!
така всичко ще си започне на чисто !

Поздрави и Успех !

Аз също съм на това мнение и не веднъж го споменах в други теми последните няколко дни ... Но никой не слуша 17 годишни явно ... Каква възрастова дискриминация :)
Според мен е много правилно да се позволи достъпа на всички потребители, които са били баннати и единствено при противоречие с правилата на форума (голямо) да бъдат предупредени и баннати ...

Пон Сеп 25, 2006 5:03 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Подкрепям идеята за премахването на бановете.. идеалния вариант би бил някой ден и Митко и Блонди_Драйвър да се върнат :roll: Дано изгонените и избягалите да прочетат на трезво всички обиди които са написали предишните дни и да помислят дали си е струвало, дали не е трябвало да отминат дребните приказки като големи хора и да се покажат като големи личности. Редно е вски да постъпи великодушно и да прости на "другарчето" и ще видите колко лесно биха се подредили нещата.

Пон Сеп 25, 2006 5:09 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ами те ако решат ще се върнат. Няма проблеми.
Така ми харесва обаче. С два форум също става.

Пон Сеп 25, 2006 7:57 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
въпрос на принцип е да се върнеш със старият си ник нейм не мислиш ли ?
а аз лично много бих се радвал ,след време и Митко и Блонди и т.н. да се върнат и мисля ,че ще е така ,но времето ще покаже ! все пак тоя форум е една малка част от доброто и позитивното което малко или много губиме по пътя и ежедневието !

Пон Сеп 25, 2006 10:43 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
искам да благодаря за махането на несъмено заслужения бан, които имам от над един месец, за скромното си неучастие във форума....

това, разбира се, е едно от нешата, които трябва да приемем за нормални и да подминем благородно ....

може да си подложим и другата буза ?

много библейски почна да ми се струва .....

Вто Сеп 26, 2006 12:34 am
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Има една приказка, че умния първи ще замълчи и ще отмине подобно нещо с нужното пренебрежение. Или другия лаф "Убий глупака с мълчание".
Пиша го това по повод цялата "ситуация" и неадекватната реакция на много хора тук във форума.
Ок, Митко направил глупост, ок Митко оср*л положението. Ами тогава дръжте се като големи хора, покажете, че сте над тея неща!

Never argue with an idiot, because they will bring you down to their own level and beat you with experience.

Вто Сеп 26, 2006 1:33 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
е в крайна сметка нито един от новите админи не се е произнесъл по случая ,а и май тия с БАН са си още такива :mrgreen:

Вто Сеп 26, 2006 3:18 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз виждам само ogi и Snaker да са с бан...

Вто Сеп 26, 2006 3:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]