|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 6:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Годишен технически преглед
Автор |
Съобщение |
dannybo
|
 Годишен технически преглед
Колеги, някой възползва ли се от бонуса за безплатен годишен преглед на някои застрахователи? Моят е за СБА. Вчера се обадих да си запазя час, но ми казаха, че няма да стане. Имали много работа и било лудница. Чакало се с часове. Има ли някой лични наблюденя по въпроса :?:
|
Чет Дек 29, 2005 1:10 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Аз от тия "Безплатни" прегледи съм вдигнал ръце. Винаги нямат време или те връщат за някоя глупост, а накрая ти взимат и 10-12 лв за нещо си.
|
Чет Дек 29, 2005 1:17 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Годишен технически преглед
dannybo написа: Колеги, някой възползва ли се от бонуса за безплатен годишен преглед на някои застрахователи? Моят е за СБА. Вчера се обадих да си запазя час, но ми казаха, че няма да стане. Имали много работа и било лудница. Чакало се с часове. Има ли някой лични наблюденя по въпроса :?:
имам наблюдение само че за СБА в ПЛОВДИВ същата работа чакаш с часове накрая като ти кажат да си регулираш фаровете /при тях/ да си провериш пожарогасителя /пак при тях ако ще и чисто нов да е/ и то от безплатния преглед нищо не остане ами само главоболия по добре отиди в някой по забутан сервиз където да ти проверят спирачките да ти огледат окачването /за собствена сигурност/ без да се заяждат за глупости дай им 20-25лв и за 20-30 мин да си готов без излишни нерви и губене на време-  поне аз така правя
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Чет Дек 29, 2005 1:19 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Мдаа, много хора се оплакват от тия "безплатни прегледи в СБА"...
Но няма как - чакане му е майката, нали е без пари... 
Пон Яну 02, 2006 12:55 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
в крайна сметка трябва да ти залепят стикерчето на стъклото... чакайте по-добре от колкото да давате пари за таз щуротия ;)
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пон Яну 02, 2006 1:01 pm |
|
 |
pugsy
|
70-80 % от колите ги връщат за вредни газове и после си плащаш
|
Пон Яну 02, 2006 3:48 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
надявам се че няма да имам същите проблеми,тъй като ГО ми е + ГТП :? все пак тука няма такава навалица,но ще видим :roll:
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пон Яну 02, 2006 5:39 pm |
|
 |
Crusader
Кара кола
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 11:23 pm Мнения: 202 Местоположение: Белене
|
А бе аз си платих и на двете коли гражданската /по 100 кинта/ в "Орел", но с прегледите не съм имал проблеми, щото този път не съм ходил до сервиз  , просто си дадох копия от талоните и ГО-то на застрахователния агент и той ми донесе картончетата и стикерите за преглед. Съзнавам че не много редно, но не ми се разправя с разни гашници дето искат да ми "регулират фаровете" за 15-20 лева и то след като знам че са си ОК /щото сам си ги регулирам/....а един такъв тиквеник ми заяви че колата ми има прекалено много вредни емисии и трябвало сервизния им техник да я "пипне" за 20-тина лева, а тя за бога, работеше на ГАЗ -> казах му директно да върви на майната си. Резултата беше че не минах преглед и отидох при застрахователния агент....останалото е история!
_________________ Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e. 88`
|
Пон Яну 02, 2006 6:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|