|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 9:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 Живота е скапан!!!
Иде ми да плача и да не спирам!
Миналата седмица изпратих за последен път братовчед си, на място в което не знам как ще се чувства!Млад мъж но си отиде бързо!Днес ми съобщават, че е починал един мой приятел и по точно син на бившата ми шефка!Тая жена нямаше равна и като майка и като приятел.....сега тя загуби единствения си син, а толкова много ми е говорела за него!Здраво, яко и хубаво момче което не се е събудило от последния си сън  Само от мисълта как ми говореше за него, колко и е мил а сега вече го няма, не знам как ще го преживее тази мила жена!
На 29 години, починал от инфаркт
Наистина ми е трудно и тежко.... защо живота отнема наистина добрите и истински хора? 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пет Окт 17, 2008 6:09 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
За съжаление това се случва напоследък все по- често! Млади хора си отиват......затова живей като за последно, може да няма утре.... 
|
Пет Окт 17, 2008 6:12 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
В последно време, живота ми се вмрачи.... проблеми в работата, проблеми с здравето ми(които преминах успешно), загубата на две момчета  Дойде ми в множко!!!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пет Окт 17, 2008 6:16 pm |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
За съжаление те разбирам , приятелю!!!  Плачи и тъгувай...в това няма нищо лошо!!! След това ще си по-силен и ще вдъхнеш сили и на другите. Жалко за твоите хора...плачи ,мамка му...всичко ще се оправи!!!
_________________ Fiat BRAVO JTD105 GT
Peugeot 309XRD 1.9D
|
Пет Окт 17, 2008 7:13 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
dimmX,
пак ще ги видиш приятелю...
но не сега-
сега и занапред живей почтено и заради тях...
|
Пет Окт 17, 2008 8:06 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Неприятна тема се заформи. Аз моите близки, които съм загубил винаги съм си мислил, че са някъде около мен, но много ми липсват.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Окт 17, 2008 9:12 pm |
|
 |
Henjin
Кара балканче
Регистриран на: Вто Сеп 09, 2008 11:54 pm Мнения: 42 Местоположение: Варна Евксиноград
|
Живота продължава причтелю... Трябва да помним и хубавите и лошите неща на хората които са ни били близки малко или много и така те ще живеят завинаги там вътре в нас в сърцето ни.... около нас... с нас ... Няма значение дали си мъж, жена ...тъгата е една и съща - сълзите са едни и същи.... Но трябва да продължаваме винаги напред , защото имаме един невероятен шанс,един дар който сме получили ... и това е живота за едни по кратък за едни повече... За това плачи,тъжи,спомняй си , но накрая винаги се изправй продължавай напред...И когато дойде онзи ден - който е неизбежен за всички и поемеш за последден път дъх да си кажеш: "По дяволите изживях го и несъжалявам за нищо"...... Бъди добър,справедлив ,честен....Природата си знае работата и всеки получава това което заслужава ...... Надявам се ,че не съм те натъжил повече , но аз казвам това което мисля,чувствам и това което съм преживял...
_________________ Fiat Bravo 1.8 GT 16V 83KW 113HP
|
Съб Окт 18, 2008 12:16 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|