Дата и час: Пон Юли 14, 2025 3:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Отстъпки, може би! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Отстъпки, може би!
Не съм сигурен дали точно тука да започна темата, но ако има нещо, моля началниците да си влезнат в ролята :P.
Значи, снощи в Студентски град споменах, че има една фирма Руди - 96 в Стопански двор Лозен! Тя внася гуми Дебица, Малоя! Внася Мууг! Ае много неща! Аз лично съм доволен от фирмата (Като изключим кабели и свещи Шампион). Та значи, ползвам една отстъпка там(Малко нелегална, защото е на фирма, в която съм работил) и на този етап, ако някой има нужда от гуми примерно може да ми пише по едно съобщение и аз ще питам момчетата във фирмата за кви пари става въпрос и ако всичко е ОК ще се срещнем и ще вземем гумите!
Имам много познати, които казват, че фирмата държала високи цени и де факто тея отстъпки не били нищо! Аз нямам поглед в-у това, защото пазарувам от там!
Ако има повече желаещи, ще се опитаме да се пребориме да има някаква отстъпка за форума! Лошото е, че може би няма да ни откажат, но ще трябва фирма, на която да дадат отстъпката! Незнам! На този етап, ако някой се интересува да си каже, аз на драго сърце бих питал за гумите! Тамън ще разбера вярно ли е, че тея отстъпки са вятър работа!
Толкоз!

Чет Авг 28, 2008 10:12 am
UNREAD_POST 
Мдааааааа! Да добавя! Оттам си взимам накладки, филтри, ремъци, носачи. Продават и Кони аморт, но на мен ми изглеждат безумно скъпи! По принцип ползвам отстъпки за вс това! Незнам дали е малко или много, но доколкото си спомням последната ми покупка беше въздушен и маслен ф-р, за 5.8лв въздушен и за 7.8 маслен (бележката е пред мен) с отстъпките! Добре ли е?

Чет Авг 28, 2008 10:16 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
До седмица познатия ни електронен магазин www.axm-auto.com ще заработи и като реален търговски обект в София. Там всеки регистриран във форума ползва известна отстъпка. Не е лошо да се уреди и отстъпката за магазина който ти предлагаш. По този начин ще има възможност да се пазарува от повече места.

Чет Авг 28, 2008 10:36 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Аз ще попитам хората, надявам се, че няма да ми откажат! Ако пък откажат, просто ще пазарувате с мен и готово!

Чет Авг 28, 2008 10:40 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]