|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 10:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Интересен случай, колата на колегата SNAKE
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Интересен случай, колата на колегата SNAKE
Интересно, дори много...като написах в търсачката на google в подраздел изображения ника на многоуважаваната нам колежка Tuzarka и на първа страница ми излезе следният резултат - files/s5300632_917.jpg
Ако не се лъжа това е колега от форума и колата, за която още го гони меланхолията. Как стана това не ми е ясно
Хрумват ми три варианта, той е купил колата от нея, тя от него или гугълчо се е смахнал  ...по колежката де 
|
Съб Авг 30, 2008 2:56 am |
|
 |
Tuzarka
|
Google се е смахнал....нали е от мъжки род
А ти разгледа ли какви други снимки излизат?...все мои аватари, на Митето аватара и на още един куп хора аватарите. Папарак и твоя аватар е там....значи това бил фен клуба ми 
|
Съб Авг 30, 2008 1:44 pm |
|
 |
Paparac
|
Излиза и files/ssa51556_138_207.jpg
Да не би да беше на Snake старият автомобил>?
|
Съб Авг 30, 2008 2:00 pm |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Google се е смахнал....нали е от мъжки род А ти разгледа ли какви други снимки излизат?...все мои аватари, на Митето аватара и на още един куп хора аватарите. Папарак и твоя аватар е там....значи това бил фен клуба ми 
Моят аватар НЕ излиза там. Ама гледам на 2-3-4 страница бая народ от форума излиза? Кво си ги правила, бре, жена? 
|
Съб Авг 30, 2008 2:02 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Стой та гледай 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Авг 30, 2008 2:05 pm |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Стой та гледай 
Ми погледни горе вляво, освен артиста, че е едни и същ, се вижда, че снимката е съвсем друга...
|
Съб Авг 30, 2008 2:12 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Това ти е стария аватар, бре....аха..значи вече не си ми фен 
|
Съб Авг 30, 2008 2:14 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Интересен случай, колата на колегата SNAKE
Paparac написа: Интересно, дори много...като написах в търсачката на google в подраздел изображения ника на многоуважаваната нам колежка Tuzarka и на първа страница ми излезе следният резултат - files/s5300632_917.jpgАко не се лъжа това е колега от форума и колата, за която още го гони меланхолията. Как стана това не ми е ясно  Хрумват ми три варианта, той е купил колата от нея, тя от него или гугълчо се е смахнал  ...по колежката де 
 . Нито аз съм купил колата от нея, още по-малко тя от мен. Мисля, че подтекста е ясен: опел е кола за тузари  . Иначе наистина това е любимия ми опел, а готиният мен на снимката съм аз  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Авг 30, 2008 2:19 pm |
|
 |
stormi
|
Айде стига бе.Чак и мен ме има и то на няколко места  .Тузи нещо си ми съмнителна 
|
Съб Авг 30, 2008 2:33 pm |
|
 |
Paparac
|
stormi написа: Айде стига бе.Чак и мен ме има и то на няколко места  .Тузи нещо си ми съмнителна 
Хакнала е google 
|
Съб Авг 30, 2008 4:46 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Paparac написа: stormi написа: Айде стига бе.Чак и мен ме има и то на няколко места  .Тузи нещо си ми съмнителна  Хакнала е google 
Айде и аз да се обадя неподготвен
Или пък е хакнал нея 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Съб Авг 30, 2008 5:49 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Какво ме направихте, бе 
|
Съб Авг 30, 2008 6:07 pm |