|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Трябва ми много здраво лепило - метал - пластмаса
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
 Трябва ми много здраво лепило - метал - пластмаса
Колеги, препоръчайте някакво лепило, трябва да издържа на всякакви атмосферни влияния - дъжд, сняг, жега.. всичко на открито... също и вибрации...
доколкото знам страничните лайсни по вратите на пунто да речем май са само залепени. Някой знае ли такова лепило ?

|
Вто Юли 15, 2008 3:46 pm |
|
 |
sok1
|
Варианти:
1. Силикон за лепене на автостъкла.
2. Двойно лепяща лента.
|
Вто Юли 15, 2008 4:18 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Такова лепило е всяка епоксидна смола, но ако е за лайстните една двойно залепваща лента ще свърши работа. Оригинално са лепени точно с лента.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юли 15, 2008 4:22 pm |
|
 |
CHILIEV
|
ами те елементите са много малки - 3-4см на 1см...
с тази малка площ едва ли ще държи здраво с двойнолепяща лента...
да речем след 4 часа шофиране в дъжд
а силикона за автостъкла е добра идея 
|
Вто Юли 15, 2008 4:24 pm |
|
 |
Rokambol
|
Монтажен кит. Препоръчвам ти този на "Бизон".
|
Вто Юли 15, 2008 5:08 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Аз пък за лепене винаги съм бил почитател на Wurth K+D или тия "салами" с черно пак като Вюрт-а само,че се ползва пистолет и лепят стъклопакетите за дограма.
|
Вто Юли 15, 2008 7:36 pm |
|
 |
PASSARELLA
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юли 23, 2008 8:52 pm Мнения: 7 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Наскоро ми се беше отлепила едната лайсна - малко силиконче, 10 минути в неделя сутринта и работата е тип-топ. 
|
Сря Юли 23, 2008 8:56 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
На задна лява врата (тази, която ми удариха на морето) лайсната беше започнала да се отлепя в единия край. Като ми пребоядисваха вратата, казаха че ще сменят и двойнозалепващата лента, с която е залепена лайсната. Смениха я, няколко дни държа и сега пак се е надигнало крайчето  . Аз ще пробвам с поксипол.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Юли 23, 2008 9:17 pm |
|
 |
PASSARELLA
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юли 23, 2008 8:52 pm Мнения: 7 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Същата работа. Уж го лепиха, уж повечко лепило сложили...най-накрая аз си го оправих 
|
Сря Юли 23, 2008 9:36 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|