Автор |
Съобщение |
RuSo_PoNy
|
 Затвориха околовръстното?
Някой да има представа от къде до къде е затворено околовръстното или поне от кога до кога?
Сутринта като дойдох на работа си викам: "Дано днес никой не стъпи в офиса" и то затвориха пътя...  В такива моменти си казвам "Боже, да бях си пожелала нещо по-така, а аз глупости.... 
|
Вто Юли 15, 2008 11:15 am |
|
 |
CHILIEV
|
 Re: Затвориха околовръстното?
|
Вто Юли 15, 2008 11:28 am |
|
 |
Tuzarka
|
Мацка, ето тук пише защо Околовръстното е било затворено http://dnes.dir.bg/2008/07/15/news3199209.html
|
Вто Юли 15, 2008 11:30 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Ами, не е това причината. Строят детелината на симеоновско и околовръстното. Казаха, че засега ще е за 10 дни, а в последсвие ще има и още около 20. Не пускат да се минава, освен ако нямаш пропуск от ГБС. Тъй като работм с тях, нямахме проблеми. Но да знаете, че е затворено и ще е така най-малко до 25.07. 
|
Сря Юли 16, 2008 1:30 am |
|
 |
Tuzarka
|
Тоест за Симеоново може ли да се минава през кръстовището Околовръстното/Симеон.шосе? А от Симеоново до Павлово затворено ли е (и в двете посоки)?
|
Сря Юли 16, 2008 10:39 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Затворено е само околовръстното от Симеоновско-разклона до Бистришко-разклона. За Симеоново нагоре няма проблем, както и за Павлово.
|
Сря Юли 16, 2008 12:14 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
RuSo_PoNy написа: Затворено е само околовръстното от Симеоновско-разклона до Бистришко-разклона. За Симеоново нагоре няма проблем, както и за Павлово.
Ами да Павлово е центъра на света!!!

_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Сря Юли 16, 2008 8:05 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
harifg написа: RuSo_PoNy написа: Затворено е само околовръстното от Симеоновско-разклона до Бистришко-разклона. За Симеоново нагоре няма проблем, както и за Павлово. Ами да Павлово е центъра на света!!! 
Е как...Павлово си е на пъпа на София. 
|
Сря Юли 16, 2008 9:23 pm |
|
 |
Tuzarka
|
RuSo_PoNy написа: Е как...Павлово си е на пъпа на София. 
С това темпо на застрояване до 10г верно ще е в центъра на София 
|
Сря Юли 16, 2008 9:29 pm |
|
 |
butaloto
BANNED
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 9:51 pm Мнения: 20 Местоположение: София 05 Сердика
|
Авторката на темата - да се видим за един бърз  в задръстването???
Фиат не е вече това което беше
|
Чет Юли 17, 2008 11:26 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
butaloto написа: Авторката на темата - да се видим за един бърз  в задръстването??? Фиат не е вече това което беше
Какво задръстване бе hombre?  Няма задръстване-всички са на почивка, а шосето е затворено още от Горубляне, така че съвсем няма. Умря ми бизнеса на околовръстното 
|
Чет Юли 17, 2008 11:39 pm |
|
 |
Tuzarka
|
RuSo_PoNy написа: Умря ми бизнеса на околовръстното 
Не е умрял.....виж човека ти вкара оферта 
|
Чет Юли 17, 2008 11:59 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Tuzarka написа: RuSo_PoNy написа: Умря ми бизнеса на околовръстното  Не е умрял.....виж човека ти вкара оферта 
Ще свържа двата края тоя месец.... 
|
Пет Юли 18, 2008 10:30 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
RuSo_PoNy написа: Tuzarka написа: RuSo_PoNy написа: Умря ми бизнеса на околовръстното  Не е умрял.....виж човека ти вкара оферта  Ще свържа двата края тоя месец.... 
Така де....
Ремонта на Бравчо струва пари......

_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Съб Юли 19, 2008 9:01 pm |
|
 |
RuSo_PoNy
|
harifg написа: RuSo_PoNy написа: Tuzarka написа: RuSo_PoNy написа: Умря ми бизнеса на околовръстното  Не е умрял.....виж човека ти вкара оферта  Ще свържа двата края тоя месец....  Така де.... Ремонта на Бравчо струва пари...... 
Абе, всичко струва пари. Иначе се чудя дали да го правя или направо да си взема новото Браво... 
|
Нед Юли 20, 2008 12:41 am |
|
|