|
|
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 12:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Някой има ли представа какво стана с форума на АЛФА?!?BMW?!?
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 Някой има ли представа какво стана с форума на АЛФА?!?BMW?!?
Колеги, някой има ли идея какво се случва с форума на колегите от алфа форума?
При мен директно, и през прокси, като кликна на http://www.alfaromeo-bg.com/ ДИРЕКТНО ми зарежда форумите на BMW?!???
Същото важи и като кликна на http://clubalfaromeo.com/forum , много странна работа, някой има ли идея?
|
Вто Юли 15, 2008 11:03 pm |
|
 |
Trojaneca
|
При мен е същото положение...интересна работа 
|
Вто Юли 15, 2008 11:11 pm |
|
 |
Paparac
|
Преди малко загледах една тема в ПРОДАВА на един колега и таман да го питам защо пейства линк към БМВ форума, вместо към АЛФА, видях, че май проблемът не е в моя телевизор...
Трейснах иначе уж излизат на различни места, много странна работа. 
|
Вто Юли 15, 2008 11:13 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Скоро един колега от този форум каза, че като избере от Favorites нашия форум - отваря му се другия. viewtopic.php?t=23292
И на мен ми се отваря БМВ форума вместа на Алфа
|
Вто Юли 15, 2008 11:20 pm |
|
 |
stormi
|
A кажете, че си измислям и аз.Вчера пак ми се появи този проблем с другият форум.Не смея вече да обсъждат тази тема, че там ме заплашиха с бан и доста време ми отне да споря и да обяснявам, че не съм "конфликтна личност" ами просто имам проблем.Явно не е до DNS кеша проблема, но когато мога тогава ще влизам.
|
Вто Юли 15, 2008 11:27 pm |
|
 |
Paparac
|
Не, че е от значение, но аз НЕ отварям от FAVORITES.
Пробвах с три браузъра, пробвах от различни проксита. Все същия резултат. Шах с пешката 
|
Вто Юли 15, 2008 11:46 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
stormi написа: A кажете, че си измислям и аз.Вчера пак ми се появи този проблем с другият форум.Не смея вече да обсъждат тази тема, че там ме заплашиха с бан и доста време ми отне да споря и да обяснявам, че не съм "конфликтна личност" ами просто имам проблем.Явно не е до DNS кеша проблема, но когато мога тогава ще влизам.
Изтрий си бисквитите и темпори файловете. Явно броусера ти е запомнил нещо.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Юли 16, 2008 6:57 am |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
 клуб алфа бг
_________________ Fiat BRAVO JTD105 GT
Peugeot 309XRD 1.9D
|
Сря Юли 16, 2008 9:53 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Италиянските коли стават все по-популярни в България и някой завидя.
|
Сря Юли 16, 2008 10:32 am |
|
 |
Rokambol
|
Даа, наистина ги няма. Гадна работа. Дано бързо се съвземат.
|
Сря Юли 16, 2008 2:29 pm |
|
 |
stormi
|
Ferrari написа: stormi написа: A кажете, че си измислям и аз.Вчера пак ми се появи този проблем с другият форум.Не смея вече да обсъждат тази тема, че там ме заплашиха с бан и доста време ми отне да споря и да обяснявам, че не съм "конфликтна личност" ами просто имам проблем.Явно не е до DNS кеша проблема, но когато мога тогава ще влизам. Изтрий си бисквитите и темпори файловете. Явно броусера ти е запомнил нещо.
Колега даже си изчистих и DNS кеша и пак не става.За тези които не знаят как става:
Изчистването на DNS кеша принуждава DNS системата да изпраща заявката на DNS сървъра, а не да използва информацията, съхранявана в кеша. Може да се наложи да изчистите DNS кеша, ако премествате и променяте уеб сайтове или ако получавате повтарящи се грешки, въпреки че знаете, че въвеждате правилен уеб адрес.
Забележка: Ако не сте влезли като администратор, трябва да използвате команден прозорец с повишени привилегии, за да изпълните следните стъпки.
1.Командният ред се отваря, като щракнете върху бутона Старт, Всички програми, Аксесоари и Команден ред.
2.При подканване за команда въведете ipconfig /flushdns.
|
Сря Юли 16, 2008 11:28 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Ето от този портал се влиза навсякъде, само да им работи двигателя:
http://proxy.animes-bg.com/index.php?q=&hl=3ed
|
Чет Юли 17, 2008 8:22 am |
|
 |
Derry
Регистриран на: Нед Юли 20, 2008 11:58 am Мнения: 2 Местоположение: Велико Търново Област
|
Първия ден излизаше едно "клуб алфа ромео - ти си шибан гей" и някви педали се плющяха, като опция отгоре имаше превод на няколко еизика, смотана работа като цяло дано да го оправят пък които свърши тая мизерия да земе да се пусне с бъчва в ниагарския водопад пък ако оцелее.
_________________ Alfa romeo 156 1.8 98
|
Пон Юли 21, 2008 1:03 pm |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
Шибана история. Още никой не отговаря в Алфа Ромео. Някой тъп селянин с БееМВе се е разядосал че ще има германски железа да движат с италиянски двигатели... Не че ще е за пръв път де. Само се чудя защо толкова време вече нещата не са оправени.
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Вто Юли 22, 2008 12:28 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
joro_d написа: Шибана история. Още никой не отговаря в Алфа Ромео. Някой тъп селянин с БееМВе се е разядосал че ще има германски железа да движат с италиянски двигатели... Не че ще е за пръв път де. Само се чудя защо толкова време вече нещата не са оправени.
Проблема едва ли идва от BMW
|
Вто Юли 22, 2008 9:59 am |
|
|