Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:16 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Питане към компютърните спецове 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Питане към компютърните спецове
Проблемът ми е следния - флашката ми не иска да се отваря на моя компютър след като е отваряна непосредствено преди това на друг. Става единствено след рестартиране на компютъра. Ако я слагам и изваждам само на моя компютър - бачка. Пробвах с още няколко флашки с други марки и ГБ, за да видя дали проблемът е в преносимата памет или не. Но и те не искат да се отварят. Проблемът ми се появи днес. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Сря Юли 16, 2008 2:20 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Преди да я изкубнеш даваш ли "Safe remove hardware?" или направо дърпаш?

Сря Юли 16, 2008 2:23 pm
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
първо инсталираш http://lavasoft.com/products/ad_aware_free.php сканираш и пълно почистване
после http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/ инсталираш я и тя те води и решава системни проблеми ако и това не помогне(съмнявам се) търсиш помощ в www.download.bg :grandpa:

Сря Юли 16, 2008 2:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
Разбира се, че директно я дърпам нали съм кифла Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 До сега на толкова компютри все така съм постъпвала и не съм имала проблеми. Пробвах с тази флашка на още няколко компютъра - там се отваря...само на моя нещо....

Сря Юли 16, 2008 2:36 pm
UNREAD_POST 
Правилно е винаги да ползваш "safe remove hradware", освен това едно прочистване и настройка на системата няма да е излишно. Към програмите, които ти препоръчва колегата бих добавил и Registry Mechanic. В краен случай дай една "restore point" с вчерашна дата, но резултата не е сигурен.

Сря Юли 16, 2008 2:39 pm
UNREAD_POST 
Утре ще отделя време да се позанимавам с въпросните програми. Има ли шанс да прецакам нещо с тези програми или са така направени, че да не ти го позволяват? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Юли 16, 2008 2:43 pm
UNREAD_POST 
то с такова име на темата, да го е срам човек да се обади :baby:
само да вметна че безопастното премахване става и с клик с левия бутон върху иконката (там където се дава safe remove hradware)
от там директно се отварят устройства и ти трябва само още един клик за да избереш кое да премахнеш...

и да попитам с какъв си уиндоус ?

Сря Юли 16, 2008 2:46 pm
UNREAD_POST 
С ХР ( sp2 - май)

Сря Юли 16, 2008 2:51 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
...Има ли шанс да прецакам нещо с тези програми ...

Да, възможно е така да си омажеш системата, че после да викаш специалист на място да ти я възстанови. Говоря сериозно. Все пак ако четеш инструкциите и ги спазваш, шанса за сакатлък е доста малък. :cool:

Сря Юли 16, 2008 3:16 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
то с такова име на темата, да го е срам човек да се обади :baby:
аПсЕлютно ! Дет се вика "Барабар Петко с мъжете", ама хайде и аз да изкажа нЕкои съображения по въпроса. Та както е казал и Rokambol, върни Windows-a към някаква Restore point отпреди 2-3 дни (Start->Programs->Accessories->System tools->System restore). Ако не се касае за нещо по железата, това ще реши проблема :cool: .

Сря Юли 16, 2008 7:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
След като започнх да вадя флашката след "Safe remove hardware" - няма проблеми.
Но ми е странно защо така изведнъж системата реши да ми прави такива номера след като досега все съм я отскубвала флашката без Safe....?

Сря Юли 16, 2008 7:57 pm
UNREAD_POST 
И компютър да си, търпението си има граници... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Юли 16, 2008 8:03 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
И компютър да си, търпението си има граници... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

"ама и вие едни въпроси ми задавате" казала базата данни и увиснала Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Юли 16, 2008 8:29 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ей много спецове тука бе :D :D :D :D

Чет Юли 17, 2008 10:21 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Странно, но преди малко ми изписка антивирусната (Аваст). Засякла вирус във флашката. Вчера нищо не засече. Днес единствено съм качвала на нея са собственоръчно сканирани файлове в jpeg и pdf от друг компютър. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Ето какво ми изписа антивирусната:...какъв ще да е този вирус и дали е вирус въобще или заблуда на смотаната антивирусна?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Юли 17, 2008 12:56 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща