|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
b0bu
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 11:47 pm Мнения: 22 Местоположение: Варна
|
 Нужна ми е помощ
Не знам дали точно тук е мястото на темата. Обръщам се към колегите от форума. Има ли възможност някой от Варна да ми даде ток, защото акумулатора ми е паднал, а в момента във Варна нямам нито един познат, който да ми помогне (в сесия сме всички). Живея до кафе DejaVu. По принцип до сега не съм имал такъв проблем с тоците, явно черпи ток от някъде. Молбата ми е ако някой има път на сам да хвърли един чифт кабели в багажника и да ми се обади ( 0883312604 ). Обещавам да почерпя по бира.
|
Нед Юни 15, 2008 5:10 pm |
|
 |
b0bu
Кара велосипед
|
Искам специално да благодаря на Евгени ( не знам никнейм-а му), който откликна на молбата ми. Хубаво е да знаеш, че има такива хора готови да помогнат на непознат. За съжаление проблема се оказа друг, но скоро ще бъде оправен и фиата пак ще е на път. Ако някой има нужда от нещо аз съм насреща. Телефона ми е в горния пост.
|
Вто Юни 17, 2008 5:03 pm |
|
 |
Кейн
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 09, 2004 7:42 pm Мнения: 298 Местоположение: София
|
Хвала, бих казал аз, на таквизи форумци :о) като наш Евгени !!!
_________________ Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
|
Вто Юни 17, 2008 6:31 pm |
|
 |
sok1
|
ПП: И какво всъщност е на фиатката?
|
Вто Юни 17, 2008 10:58 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Евгени е пич! 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Вто Юни 17, 2008 11:42 pm |
|
 |
b0bu
Кара велосипед
|
И в момента не мога да кажа със сигурност какво точно му има на фиата. не го бях палил 6 дена и когато опитах въртеше доста слабо, което ме накара да мисля че е паднал акукулатора и да се обърна към форум. откачих акумулатора за 2 часа и когато опитах отново да запаля - успях  въпреки че не въртеше нормално. поразкарах се малко да зареди акумулатора и се прибрах без проблеми. на следващия ден пак същия проблем само че вече въртеше нормално но пак не палеше. колата е на газ но пали на бензин. след 20-тина минути пак пробвах и след 10 секунди въртене запали но се давеше отначало и след малко се орави. това до сега не го беше правила.
|
Сря Юни 18, 2008 12:02 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|