Дата и час: Нед Май 11, 2025 8:55 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Циркът, наречен "Мюзик Айдъл"... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Циркът, наречен "Мюзик Айдъл"...
Не можах да се стърпя. След снощната простотия, аз се зарекох повече това набедено за шоу предаване да отпадне от програмата ми. Добър или лош, талант или лигльо е Иван Ангелов, нямаше значение. Важното бе раята да праща скъпите sms-чета, водещите да се пънат по всякакъв начин, за да изкарат човека пълен кретен, а журито и клакьорите имаха задача да подклаждат взаимно озлобление и ненавист в името на великата цел - правене на пари. Жалко за талантливите деца, които стават жертва на такъв див комерсиализъм. Не съм очаквал такава деградация в уж национална телевизия. А Ванката май наистина се е смахнал тотално, иначе можеше спокойно да им затвори устите на всички...Жалко, интересен и нестандартен талант бе принуден да напусне. Останалите момичета и момчета сега няма да смеят да гъкнат. Вече ми стана ясно защо има и възрастово ограничение за участие.

P.S. На всичкото отгоре се скарах с жената заради този цирк и трябваше да спя на дивана в кухнята, заедно с котката :-(

Чет Апр 10, 2008 7:00 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз за това не му отделям внимание пълен провал!И все пак за Иван гласуваха да остане 37% Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 , но си е вярно че пича прекали!Подкрепям и идеята за гласуването свързано с печалбата!След като са продуценти, Иван и Андрей можеше да го отстранят и без гласуване.......Както каза, Андрей че в предишния Айдъл Иван щеше да си отиде още при първоначалните изяви.....Слави щеше да го пореже веднага Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Апр 10, 2008 8:11 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
...След като са продуценти, Иван и Андрей можеше да го отстранят и без гласуване..........

Точно заради това твърдение, нощувах в кухнята. Нарушава договора, който е подписал и напуска. Просто и ясно.

Чет Апр 10, 2008 8:25 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Да, но се питам защо не го изгониха до сега, всеки път се извинява в следващия момент се дъни......а журито кво нали те го избраха, за какво го държаха до сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Чет Апр 10, 2008 10:09 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Да, но се питам защо не го изгониха до сега, всеки път се извинява в следващия момент се дъни......а журито кво нали те го избраха, за какво го държаха до сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

SMS-ите са отговора. Вчера, Андрей се изпусна, че 63% са над 100 000 sma-a, смятай до 100% за какво става дума и го умножи по 1.20лв. И това само за един участник!

Чет Апр 10, 2008 10:14 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Сега искам да видя разделението на гласовете след изгонването на Иван, как неговите над 50 % преди да го изгонят ще се разпределят........между другите учасници Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
п.с.Всичко е заради парите, с тия смс-и се правят толкова пари че Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Апр 10, 2008 10:31 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз такива предавания отдавна не гледам, защото знам, че всичко е една голяма измама Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Апр 10, 2008 7:44 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз не го гледам заради лигльовците Иван и Андрей- тия са ми супермегаантипатични.

Чет Апр 10, 2008 8:08 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
То по весело да гледам парламента по канал1,поне са по-големи простотиите и ме засягат малко или много.

Чет Апр 10, 2008 8:38 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
все се чудя дали и Иван няма процент за сценария :)

Чет Апр 10, 2008 10:26 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ами това за парите е вярно, но че бях ЗА изгонването на това подобие на Idol няма да го крия. То такъв нахален тип без никаква елементарна култура никъде не съм виждал. Може всичко да е било нагласено и така нататък, но по-добре за моята нервна система че го изгониха :)

Чет Апр 10, 2008 11:39 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Голям упадък тази година много от участниците са антипатични,а за двамата опосуми не ми се говори :)

Пет Апр 11, 2008 1:57 am
Профил
UNREAD_POST 
Вярно е, че Иван прекаляваше, но пък беше единствения със собствено мнение; без лакейство и подмазване пред жури и публика. Критикуваше всички, но не пропускаше и себе си. Много ми е познато такова поведение. Аз, лично, го разбирам и подкрепям. Това момче ще надмине всички останали в групата. Единственото, което може да му попречи е алкохола и дрогата. Дано не са верни слуховете, че вече е зависим от тях. 8)

Пет Апр 11, 2008 6:24 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Абе каквото и да си говорим Иван им го ..... ама много яко. Не го защитавам, но точно тази случка помогна на всеки мислещ (колкото и малко да сме останали) виждайки за какво става въпрос, да си даде сметка, що за комерсиален, лицемерен и скапан формат е това, по начина по който се прави в БГ. След като Иван е нарушил договора е трябвало веднага да го изгонят. Ето така биха дали пример на всички особено на младите, защото правилата все пак трябва да се спазват. Ама не, що да не се възползваме от ситуацията и да не изкараме некой друг лев. И тия двата глупаци - Иван и Андрей ще ми говоря, че виждате ли трябвало да го изгонят, ама щото публиката решавала и нали... Ебати пропадналото общество сме. 36_2_16

Аз приключих с този сезон!!!

Пет Апр 11, 2008 9:22 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
продуцентите няма да изгонят Иван, ако не беше гласуването, защото той и правеше рейтинга, а съответно и парите

Пет Апр 11, 2008 12:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща