|
|
Дата и час: Нед Май 11, 2025 8:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Циркът, наречен "Мюзик Айдъл"...
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
 Циркът, наречен "Мюзик Айдъл"...
Не можах да се стърпя. След снощната простотия, аз се зарекох повече това набедено за шоу предаване да отпадне от програмата ми. Добър или лош, талант или лигльо е Иван Ангелов, нямаше значение. Важното бе раята да праща скъпите sms-чета, водещите да се пънат по всякакъв начин, за да изкарат човека пълен кретен, а журито и клакьорите имаха задача да подклаждат взаимно озлобление и ненавист в името на великата цел - правене на пари. Жалко за талантливите деца, които стават жертва на такъв див комерсиализъм. Не съм очаквал такава деградация в уж национална телевизия. А Ванката май наистина се е смахнал тотално, иначе можеше спокойно да им затвори устите на всички...Жалко, интересен и нестандартен талант бе принуден да напусне. Останалите момичета и момчета сега няма да смеят да гъкнат. Вече ми стана ясно защо има и възрастово ограничение за участие.
P.S. На всичкото отгоре се скарах с жената заради този цирк и трябваше да спя на дивана в кухнята, заедно с котката 
|
Чет Апр 10, 2008 7:00 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Аз за това не му отделям внимание пълен провал!И все пак за Иван гласуваха да остане 37%  , но си е вярно че пича прекали!Подкрепям и идеята за гласуването свързано с печалбата!След като са продуценти, Иван и Андрей можеше да го отстранят и без гласуване.......Както каза, Андрей че в предишния Айдъл Иван щеше да си отиде още при първоначалните изяви.....Слави щеше да го пореже веднага 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Чет Апр 10, 2008 8:11 am |
|
 |
Rokambol
|
dimmX написа: ...След като са продуценти, Иван и Андрей можеше да го отстранят и без гласуване..........
Точно заради това твърдение, нощувах в кухнята. Нарушава договора, който е подписал и напуска. Просто и ясно.
|
Чет Апр 10, 2008 8:25 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Да, но се питам защо не го изгониха до сега, всеки път се извинява в следващия момент се дъни......а журито кво нали те го избраха, за какво го държаха до сега 
159A6046
|
Чет Апр 10, 2008 10:09 am |
|
 |
Rokambol
|
dimmX написа: Да, но се питам защо не го изгониха до сега, всеки път се извинява в следващия момент се дъни......а журито кво нали те го избраха, за какво го държаха до сега 
SMS-ите са отговора. Вчера, Андрей се изпусна, че 63% са над 100 000 sma-a, смятай до 100% за какво става дума и го умножи по 1.20лв. И това само за един участник!
|
Чет Апр 10, 2008 10:14 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Сега искам да видя разделението на гласовете след изгонването на Иван, как неговите над 50 % преди да го изгонят ще се разпределят........между другите учасници
п.с.Всичко е заради парите, с тия смс-и се правят толкова пари че 
159A6046
|
Чет Апр 10, 2008 10:31 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз такива предавания отдавна не гледам, защото знам, че всичко е една голяма измама 
|
Чет Апр 10, 2008 7:44 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Аз не го гледам заради лигльовците Иван и Андрей- тия са ми супермегаантипатични.
|
Чет Апр 10, 2008 8:08 pm |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
То по весело да гледам парламента по канал1,поне са по-големи простотиите и ме засягат малко или много.
|
Чет Апр 10, 2008 8:38 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
все се чудя дали и Иван няма процент за сценария 
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Чет Апр 10, 2008 10:26 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами това за парите е вярно, но че бях ЗА изгонването на това подобие на Idol няма да го крия. То такъв нахален тип без никаква елементарна култура никъде не съм виждал. Може всичко да е било нагласено и така нататък, но по-добре за моята нервна система че го изгониха 
|
Чет Апр 10, 2008 11:39 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Голям упадък тази година много от участниците са антипатични,а за двамата опосуми не ми се говори 
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пет Апр 11, 2008 1:57 am |
|
 |
Rokambol
|
Вярно е, че Иван прекаляваше, но пък беше единствения със собствено мнение; без лакейство и подмазване пред жури и публика. Критикуваше всички, но не пропускаше и себе си. Много ми е познато такова поведение. Аз, лично, го разбирам и подкрепям. Това момче ще надмине всички останали в групата. Единственото, което може да му попречи е алкохола и дрогата. Дано не са верни слуховете, че вече е зависим от тях. 
|
Пет Апр 11, 2008 6:24 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Абе каквото и да си говорим Иван им го ..... ама много яко. Не го защитавам, но точно тази случка помогна на всеки мислещ (колкото и малко да сме останали) виждайки за какво става въпрос, да си даде сметка, що за комерсиален, лицемерен и скапан формат е това, по начина по който се прави в БГ. След като Иван е нарушил договора е трябвало веднага да го изгонят. Ето така биха дали пример на всички особено на младите, защото правилата все пак трябва да се спазват. Ама не, що да не се възползваме от ситуацията и да не изкараме некой друг лев. И тия двата глупаци - Иван и Андрей ще ми говоря, че виждате ли трябвало да го изгонят, ама щото публиката решавала и нали... Ебати пропадналото общество сме.
Аз приключих с този сезон!!!
|
Пет Апр 11, 2008 9:22 am |
|
 |
Proofy
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 11, 2008 11:42 am Мнения: 21 Местоположение: Павликени
|
продуцентите няма да изгонят Иван, ако не беше гласуването, защото той и правеше рейтинга, а съответно и парите
|
Пет Апр 11, 2008 12:02 pm |
|
|