|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Намерено малко бяло кученце
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
 Намерено малко бяло кученце
Кученцето е намерено в двора на Минно-геоложки университет "Св.Иван Рилски" (до Община Студентски град) на 21 март 2008г. Малко е на възраст. Вет.лекар не установи точната порода. Личи си, че е домашно. Предполагам, че собствениците му живеят в блоковете до университета или е възможно да са от кварталите "Дианабад", "Студ.град" или "Мусагеница".
Ако някой чуе/прочете, че кучето се издирва или има познат, който го е загубил - да ми пише на ЛС
Сега кутрето живее у нас 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Мар 23, 2008 2:26 am |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Дано не привикнеш към тоя сладур докато се открият собствениците му.Все пак му измисли име може пък да ти е късмет на теб.
|
Нед Мар 23, 2008 8:46 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз и сега си го обичкам кученцето.  Но ми идва малко в тежест да гледам куче-разходки и т.н. Кучето е малко и е бяс и половина и ще ми овършее апартмента. А и ми се налага да ходя по командировки, което означава че трябва да водя кучето на хотел и да седи там стресирано 2-3 дни поне веднъж месечно. До сега само котки съм гледала.
Ще видим как ще се развият нещата...  Стискайте палци
|
Нед Мар 23, 2008 10:59 am |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
По принцип котката е много по-хитро животинче от едно куче,но кучето е приятел до живот когато ти се ядоса няма да те одере или ухапе за разлика от котумбаса най-добре да свиква на Фиата и това е,Успех!
|
Нед Мар 23, 2008 3:23 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Никой не потърси малаката джуфка, което потвърждава мнението ми, че е изхвърлена...
Добрата новина е, че й намерих хубав дом и утре кученка ще се запознае с новите си стопани
Ето 2 снимки на кутрето:
|
Вто Апр 01, 2008 8:58 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Готино кученце. Сега видях темата иначе можеше да се обзаведа с един домашен любимец 
|
Вто Апр 01, 2008 10:22 pm |
|
 |
Rokambol
|
Какво стана с животинчето? Намери ли му дом?
|
Сря Апр 02, 2008 6:52 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-не те е срам-ти си го впианчила кученцето....

|
Сря Апр 02, 2008 7:43 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ето ни и нас  Днес пътувахме до Пловдив. Кошмар за нея, два пъти по-голям за мен  Кученцето го осинови майка ми...горкото  Казва се Джулая, кръстена на спасителката си Тузарка, дето е родена през юли. Иначе трябваше да се казва Пъфи, но осиновителката не хареса името.
|
Сря Апр 02, 2008 8:38 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Голямо сладурче 
|
Чет Апр 03, 2008 3:47 pm |
|
 |
CHILIEV
|
мн. готино кученце... само на снимката във вас предполагам дето си играе с бирата изглежда щастливо ....
но на Julaya-new home.JPG изглежда не чак толкова радостно .. не му спирайте бирата .... 
|
Чет Апр 03, 2008 4:12 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ще кажа на новата й стопанка до купичката с вода да й сложи и купичка с бира 
|
Чет Апр 03, 2008 4:26 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Ще кажа на новата й стопанка до купичката с вода да й сложи и купичка с бира 
... и мезе... явно на това се дължи тъжния поглед на кученцето ....
или на липсата на Фиатка-та ти 
|
Чет Апр 03, 2008 4:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|