|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 5:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колко ви е месечния доход?
Автор |
Съобщение |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Колеги разочарован съм от доходите които вземам от нова година,цените непрекъснато скачат и съм решил да си търся по-доходна работа
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пет Мар 28, 2008 8:10 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
май ще останем на типов хляб и едра сол с тия заплати.И колегата може ли да допълни в темата и колко са разходите,та да видим стандарта какъв е по градове.
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Пет Мар 28, 2008 11:05 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Моят не е фиксиран и немога да гласувам 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Пет Мар 28, 2008 11:15 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Аз днеска взех заплата и съм крайно разочарован-в понеделник си пускам молба за напускане да ми тече 1 месец предизвестие.Няма живот в сегашната фирма,така че ако имате нещо предвид като работа в София драскайте по едно ЛС 
|
Пет Мар 28, 2008 11:15 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Тези пари в анкетата чисто или бруто ? Защото има чувствителна разлика между двете. В лявата страна на фиша ми (начисленията) има една сума, а банкомата пуска 2/3 от нея  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Мар 28, 2008 11:41 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Чисто разбира се  И аз съм пред същата ситуация като колегата по-горе,не мога да разбера искат ми образование висше да е а се гаврят с някаква си мизерна заплата от 460 която като се обложи с данъци остава под 400 чисто.А Варна си е скъп град
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Съб Мар 29, 2008 8:05 am |
|
 |
_PACO_
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 12:46 pm Мнения: 17 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
Високи цени и малки заплати. 
|
Съб Мар 29, 2008 10:42 am |
|
 |
presiqn
|
като се има впредвид че още не работя, ми стигат за сега 
|
Съб Мар 29, 2008 3:23 pm |
|
 |
Trojaneca
|
В момента си нямам постоянна работа...
|
Нед Мар 30, 2008 10:22 am |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Вмествам се в графата 200-400, клонейки към 200. Толкова е заплатата на повечето български учители, голяма рядкост са тези, които получават над 400 лв. Най-голямата учителска заплата, която съм виждал е 470 лв. на колежка с 35 год. трудов стаж. И да отбележа, че говоря за малко основно училище (каквито са и повечето в държавата). Всичко това е нето заплата, бруто няма какво да го коментирам-рекет на държавата.
Нед Мар 30, 2008 1:57 pm |
|
 |
Tuzarka
|
georgian написа: Вмествам се в графата 200-400, клонейки към 200.
Тия 200лв за никъде не ти стигат...понякога е по-добре да взимаш обещетение за безработица, отколкото да работиш..като от 200лв извадиш дневните и остава точно една месечна помощ 
|
Нед Мар 30, 2008 2:05 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Тези 200 лв. за бензин на Брава-та не стигат.
Но какво да се прави-това е виждането на управляващите по отношение на образованието... 
Нед Мар 30, 2008 2:29 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Хубаво ще е като споделяте колко сте недоволни от заплатите си, да споделите и кой какво по точно работи. Аз с риск да подразня, но съм доволен изключително много от работата си като такава ( което е едно от най - важните неща ), идвам с кеф на работа - и не на последно място съм доволен и от това което получавам.
|
Нед Мар 30, 2008 2:35 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
|
Zozo написа: Хубаво ще е като споделяте колко сте недоволни от заплатите си, да споделите и кой какво по точно работи. Аз с риск да подразня, но съм доволен изключително много от работата си като такава ( което е едно от най - важните неща ), идвам с кеф на работа - и не на последно място съм доволен и от това което получавам.
Всичко, което казваш го изпитвам и аз, с изключение на заплащането.
На работа ходя по-скоро заради патриотизма си, и в никакъв случай заради заплатата-тя е смешна просто...
Нед Мар 30, 2008 2:39 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Zozo написа: Хубаво ще е като споделяте колко сте недоволни от заплатите си, да споделите и кой какво по точно работи. Аз с риск да подразня, но съм доволен изключително много от работата си като такава ( което е едно от най - важните неща ), идвам с кеф на работа - и не на последно място съм доволен и от това което получавам.
Като се има предвид, че човек прекарва на работа по-голяма част от деня, това означава, че си за завиждане (благородно разбира се). Аз винаги съм бил на мнение, че критериите "пари" и "интересна работа" са с еднаква тежест. А щом при теб ги има и двете, просто супер.
За себе си мога да кажа, че съм се чувствал истински щастлив на първата си месторабота - проектант-програмист в Завода за информационни носители в с. Драгор (помните ли видео и аудиокасетите, дискетите, шарнирните болтове-имахме и цех "Ширпотреба" и т.н.) . Заплатата, която получавах тогава 180 лв. като млад специалист, ми стигаше за всичко. Вярно е, тогава не бях семеен, но все си мисля, че тези пари имаха много по-голяма покупателна способност от заплатата ми в момента.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Мар 30, 2008 3:31 pm |
|
|