|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 5:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
БЪЛГАРИЯ ПРИЗНА ОФИЦИАЛНО КОСОВО
Автор |
Съобщение |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
 БЪЛГАРИЯ ПРИЗНА ОФИЦИАЛНО КОСОВО
Просто нямам думи, бесен съм !!!!!
Българските политици за пореден път доказаха че са изключитено глупави ДУПЕДАВЦИ !!!!!

_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Чет Мар 20, 2008 8:23 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Да, те са за
Само дето глупавите сме ние, народът...
|
Чет Мар 20, 2008 8:27 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Отказвам се от гласуване за БГ парламент повече- не искам да съм съучастник в престъпления.
ПП. Това си е мое решение и не ангажирам никого с него.
|
Чет Мар 20, 2008 8:28 pm |
|
 |
Neosi
|
Нямаме държава!!!
Имаме шепа корумпирани дупедавци, които търпим!!!
Вижте какво става в МВР, ЕС спря всички пари по програмите!!! .....НО
НО...НЯМА ПРОБЛЕМ ДУГАРИ!!!
Майната им! Нямам думи....
Ние сме несполучлив опит за държава!
Съжалявам за емоционалния ми пост но...работя в държавната администрация и прекрасно зная за какво иде реч..
Страшно е хора...страшно е...
Тая пасмина трабва да се убие с камъни...жалко...лошото е, че както е казал поета... "Не сме народ, а мърша"!
|
Чет Мар 20, 2008 9:23 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
с това решение на нашата управа,мисля,че се дава съгласие и на нашето,,близко разцепване,,на което сърбите със сигурност след време ще кажат -ДА с цел да ни го върнат.И докато на времето се смеехме и казвахме ,ако ходите в турция си вземете грес,сега имате ли идея какво да си носим като преминаваме през западната ни съседка 
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Чет Мар 20, 2008 9:24 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Няма да се учудя, ако някоя сутрин се събудя не в България, а в Ромия, например.
Само някой да подаде команда и тези, които избираме и държавата ще прекръстят...
Идиотска работа, но от идиоти, управляващи идиотска държава какво друго да се очаква... 
Последна промяна georgian на Чет Мар 20, 2008 9:52 pm, променена общо 1 път
|
Чет Мар 20, 2008 9:47 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Сърбите никога не са ни обичали, сега ще ни обичат още по-малко, но да ви кажа честно това изобщо не ме интересува. Не знам какви са реалностите там, кой крив, кой прав, щом световния жандарм (Щатите) са решили, че ще има Косово, значи ще го има.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Мар 20, 2008 9:50 pm |
|
 |
Neosi
|
snake написа: Сърбите никога не са ни обичали, сега ще ни обичат още по-малко, но да ви кажа честно това изобщо не ме интересува. Не знам какви са реалностите там, кой крив, кой прав, щом световния жандарм (Щатите) са решили, че ще има Косово, значи ще го има.
Извини ме колега, но тук става въпрос за Национална сигурност, Национални интереси и пр. и пр...не за любов между нас и сърбите...
Мен лично ме интересува все още, щото сме Българи все пак! Нали?!?!?!?
|
Чет Мар 20, 2008 10:03 pm |
|
 |
sok1
|
Мисля, че до тук мненията бяха изключително емоционални.
Ако погледнем трезво на ситуацията, ще видим, че това беше единственото правилното решение, което беше взето по подходящ начин.
И нещо друго. Започна да ми става смешно (или тъжно е по-точната дума) след някакво действие или бездействие на държавата, веднага да се псуват държавниците, държавата, системата, майката, таткото и т.н. и т.н.  Станало ни е като навик вече да псуваме за щяло и нещяло. Само да псуваме... Само!...
|
Чет Мар 20, 2008 10:16 pm |
|
 |
Tuzarka
|
sok1 Защо според теб това е правилно решение и единствено?
|
Чет Мар 20, 2008 10:21 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Тия в парламента са хомляци без топки- к.рви на белия дом- п.дераси недоклатени.
|
Чет Мар 20, 2008 10:26 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Kimi_Raikonen написа: Тия в парламента са хомляци без топки- к.рви на белия дом- п.дераси недоклатени.
 Колегата Кими както винаги е строг, но справедлив  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Мар 20, 2008 10:32 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Емоционални ли колега? А ти какво друго очакваш? Да пляскаме с ръце ли? За пореден път се убеждавам колко скапана държава е страната ни. То ясно че каквото кажат САЩ винаги става, но както виждаме и те май са на път. Скпанати ни дупедавци за пореден път се омазаха качествено с единствената цел да замажат нечий очи, и всички негативи натрупани от мърляво управление след присъединяването към ЕС. Ако не се лъжа преди време в един твой пост(sok1 имам в предвид), твърдеше, че рано или късно Гърция ще признаят Косово, знаеш ли кога ще стане това? Точно никога!
|
Чет Мар 20, 2008 10:35 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Neosi написа: Извини ме колега, но тук става въпрос за Национална сигурност, Национални интереси и пр. и пр...не за любов между нас и сърбите... Мен лично ме интересува все още, щото сме Българи все пак! Нали?!?!?!?
Аз не съм казал, че одобрявам признаването на Косово, чисто емоционалното ми мнение е, че не го одобрявам. Но както казах, не знам какви са реалностите там. А и нещата в света и конкретно в България са много по-зависими от САЩ, отколкото от Сърбия. И не на последно място сърбите не ги обичам (с изключение донякъде на Миодраг Йешич  ), албанците пък още по-малко. Така че нямам лично мнение, надявам се това на политиците в случая да е правилно.
|
Чет Мар 20, 2008 10:41 pm |
|
 |
sok1
|
Tuzarka написа: sok1 Защо според теб това е правилно решение и единствено?
Де факто Косово сме го признали още миналата година. Ако някой не знае, от миналата година (или от две, не помня) имаме консулство в Косово. Сега само ще му сменим името на посолство.
Чисто емоционално и аз бих казал - е*ал съм ги и мангалите, държава ще ми правят. От друга страна Косово е продължение на разпадането на бивша Югославия. След като вече около 70% от страните на ЕС са признали Косово, рано или късно и ние щяхме да направим това. И тук идва тънкия момент: изчакахме да мине голямата гирултия преди месец и сега, когато нещата взеха да утихват, сега, когато Косово прие конституция, в която пише, че няма да има териториални претенции спрямо съседите си, съвместно с още две съседки на Сърбия, декларирахме че ще признаем Косово. Мисля, че това скапано правителство отдавна не е вземало толкова мъдро решение (лично мнение). Нека си зададем въпроса какво бихме направили, ако българското население по Западните покрайнини беше обявило независимост. Дали щяхме толкова да сме против? Едва ли. Ако пък бяхме се направили на сърдити (да се чуди човек за какво) и откажехме да приемем независимо Косово, щяхме да сме толкова смешни, че нямаше накъде. Както се казва "на гол тумбак чифте пищови".
Ако в самото начало на мераците на Косово за независимост беше намерен адекватен начин за отказ - би било супер, но в сегашната ситуация, след месеци безплодна работа на международната общност... за мен друго правилно решение няма, освен признаването.
Ще кажете ама сега ще ни се стъжни от отношението на Сърбия към българите. Да, ама не. Всяко чудо за три дни. В момента в Сърбия предстоят избори и някой партии използват случая с Косово да трупат дивиденти и раздухват излишно ситуацията.
И още нещо. Не знам какво толкова са ви скъпи тези сърби. Ако някой се поинтересува от историята, ще разбере, че повече от студени отношения със Югославия, сега Сърбия, сме нямали. Те винаги са се смятали за по-хора от нас. Дори и когато бяхме в един "блок". Малко е пресилено, но сме имали по-добри отношения с "капиталистическа" Гърция, отколкото с "братска" Сърбия. Хубаво е, че поне на бойното поле сърбите са яли як пердах от нас. 
|
Чет Мар 20, 2008 11:02 pm |
|
|