|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 2:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
F-1, на една рька разстояние...
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 F-1, на една рька разстояние...
На 21, този месец Ф-1 е в Истамбул! Толкова близо никога не е била до нас! Кой ще гледа Ф-1 на живо и има ли идеи за организирано посещение?
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Авг 03, 2005 10:05 pm |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ами много би ми се искало ама малко с финансовата страна няма да мога да се оправя,доколкото знам не са ефтини билетите а и престоя доста ще ми дойде в този момент,надявам се в бъдеще Формулата да стъпи и в България но май има вече една такава провалена идея ако не се лъжа ставаше въпрос за изграждане на такова трасе край Сливен.
Иначе щеше да е супер да се съберем всички и както в Германия около пистата да пийваме бира с наденички 
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Чет Авг 04, 2005 8:29 am |
|
 |
Yavor
|
D_boy написа: Ами много би ми се искало ама малко с финансовата страна няма да мога да се оправя,доколкото знам не са ефтини билетите а и престоя доста ще ми дойде в този момент,надявам се в бъдеще Формулата да стъпи и в България но май има вече една такава провалена идея ако не се лъжа ставаше въпрос за изграждане на такова трасе край Сливен. Иначе щеше да е супер да се съберем всички и както в Германия около пистата да пийваме бира с наденички 
Ти наденичките си ги остави на германците, ние биричката ще си я уважаваме с кебапчета и кюфтенца...
Сори за оффффффффтопика.
Иначе хубаво е че Ф1 е наблизо ама за да я гледам трябва за една Жигула пари да потроша, пък то ако още толкова добавя и продам и Типото - ей къде се вижда Бравата...
Така че ква ти формула бе братче... само по ТВ - там поне съм редовен
|
Чет Авг 04, 2005 9:02 am |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
Yavor написа: само по ТВ - там поне съм редовен
ОФФТОПИК
Особено с тези "преки" предавания на РингТВ...
Чух, че имало вариант Канал1 да вземат Формулата от догодина, дано стане това!
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Чет Авг 04, 2005 9:24 pm |
|
 |
me_to_u
|
И аз ОФФ- Само водещ на студиото по Канал 1 да не е Ричи!!!!(Груев) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Чет Авг 04, 2005 10:41 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
Аз отдавна не гледам Ринг.Само им се ядосвам на коментарите :evil: Затова-РТЛ или РАИ1 
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Пет Авг 05, 2005 7:35 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Цитат: Аз отдавна не гледам Ринг.Само им се ядосвам на коментарите Затова-РТЛ или РАИ1
А бе, те в интерес на истината започнаха да влизат в час, но по времето на "коментарите" на Ричи, и аз минавах на друг канал! Нямах друг избор, а нервите не издьржаха!
|
Пет Авг 05, 2005 7:50 pm |
|
 |
chuni
|
 Re: F-1, на една рька разстояние...
hit-ko написа: На 21, този месец Ф-1 е в Истамбул! Толкова близо никога не е била до нас! Кой ще гледа Ф-1 на живо и има ли идеи за организирано посещение?
Тази Ф-1 като тази дето е била в България ли ще бъде?
|
Пет Авг 05, 2005 8:58 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Цитат: Тази Ф-1 като тази дето е била в България ли ще бъде?
Е, може и по-слаба да е, но си заслужава да се види!!! Но ти най-добре можеш да прецениш, все-пак това, че си от Пловдив , нищо ли не означава?
|
Пет Авг 05, 2005 9:13 pm |
|
 |
chuni
|
hit-ko написа: Цитат: Тази Ф-1 като тази дето е била в България ли ще бъде? Е, може и по-слаба да е, но си заслужава да се види!!! Но ти най-добре можеш да прецениш, все-пак това, че си от Пловдив , нищо ли не означава?
Шегувам се  .До колкото знам но не съм сигурен в Пловдив на гребната база маи имаше водна Ф-1 , така ли е 
|
Пет Авг 05, 2005 9:35 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
chuni написа: hit-ko написа: Цитат: Тази Ф-1 като тази дето е била в България ли ще бъде? Е, може и по-слаба да е, но си заслужава да се види!!! Но ти най-добре можеш да прецениш, все-пак това, че си от Пловдив , нищо ли не означава? Шегувам се  .До колкото знам но не съм сигурен в Пловдив на гребната база маи имаше водна Ф-1 , така ли е 
Прав си за Пловдив http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1864
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Пет Авг 05, 2005 9:40 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Кой ще бьде на Ф-1 в Истанбул? С кого ще развяваме байраците за Ферари утре? Аз трьгвам утре рано сутринта, а пресни снимки- в понеделник!
|
Съб Авг 20, 2005 9:30 pm |
|
 |
tonov
|
hit-ko написа: ...пресни снимки- в понеделник!
Давай де! Нямам търпение.
|
Пон Авг 22, 2005 12:07 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Ей това е агитка за образец! Поне на агитка ги ударихме...
|
Вто Авг 23, 2005 10:13 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|