Дата и час: Сря Юли 16, 2025 8:22 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Сутрешна изненада!! 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Сутрешна изненада!!
Да ви разкажа какво стана една сутрин миналата седмица. Както си му е реда ставам си аз, пия кафенце и всичките му други историй и процедури да се сабудя, което уверявам ви хич не е лесно. :D Слизам аз долу на паркинга (който в случая се пада едно островче между двете улици) и за мое изумление какво да видя десния ми калник одран от страната на вратата, а точно след калника вратата сгъната, личи си че е от броня защото има черни следи по боята. Е честно ви казвам толкова бързо се сабудих, да не говорим колко побеснях. Ми все пак колата я имам от има няма 3-4 седмици и сега това. Направо незнам, само като се сетя побеснявам за това, пак този които го е направил обещавам да боддържам сърбежа му на газа с псувни.

Вто Ное 06, 2007 8:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
Много кофти работа, колега. :shock:

Вто Ное 06, 2007 10:27 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колега и мен така ме изненадаха.тръгвам си аз от работа и гледам колата нещо странна и кво да видя ударена на шофиорската врата направо пребледнях и позеленях а само като се сетя че трябва и със застрахователи да се разправям ................. и ми идва да се гръмна.а и напоследък хич не ми върви, спуках чисто нова зимна (гума на 5 дена) ,на трипъти се опитаха да ме бутнат и се разправям с някакви кретени и кретенки по светофарите отделно на един от паркингите пак някой ме е ударил и то явно с вратата понеже е съвсем леко вдлъбнато.

направо ОТКАЧАМ вече със всеки изминал ден нещо ново и ново :36_2_52: Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Вто Ное 06, 2007 10:40 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
опссссссссссс извинявай аз в желанието си да се оплача на някой дето ще ме разбере забравих да ти кажа някоя мила дума.
Колега мн съжалявам че са ти ударили новата количка дано повече не се повтаря. късмет

Вто Ное 06, 2007 10:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега...кофти работа е. Това си е направо за изказване на съболезнования. И аз както повечето тук съм го преживял същото, сериозно одрано като твоето, и след работно като на колежката. Живеем в гадна държава, с гадни хора и страшно много неграмотни шофьори.

Вто Ное 06, 2007 10:51 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Ами прав си LEVSKI, че живеем в гадна държава с доста малоумни и некъдърни шофьори, не казвам че аз сум някакъв майстор зад волана ама поне си знам габаритите и кадето не мога да преценя, че схте вляза да паркирам или просто да мина не го правя намирам и по-лесен начин, ако трябва то дори да заобикалям от майна си райна (извинете за изказването ама си е така). Не крия книжка имам от малко повече от една година, но пук затова мисля с главата си когато правя нещо (в случая визирам паркирането). Ако трябва петнаисе пати давам назад напред докато ми хареса, ама не удрям околните автомобили, но най-дразнещото за мен е поне да остане като мъж да каже " братле много съжалявам натиснах те без да искам...... и тн" все ще се разберем някак, ма то не удряй и бягай, простащина.
А за колежката и пожелавам да не и се случва повече нищо от това което е споменала, защото и аз вчера купих 4 броя зимни гуми и сега ако се спука някоя незнам направо какво ще правя.
Междудругото ако може да вмъкна тукедно вапросче (малко е изван темата, но дано не е проблем) доста често ми се налага да влизам в дупки от рода "чупим шарнирни болтове всекви", едни ями по пътя, защото просто няма как да я избегна поради простата причина че и от двете страни има паркирали коли и ако трябва да я избегна "дупчицата" значи да се покачуля на някои на бронята или багажника. Като минавам през тях савсем бавно на 1-ва често ми се случва да я ударя отдолу, нисичко е пунтото, нормално ли е да е толкова ниско? Удрял съм го и на бордюр, който не е толкова висок, а ми се къса сърцето като чуя този метален звук отдолу, много си я обичам колцата.

Вто Ное 06, 2007 11:17 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Rosko не е важно от колко време имаш книжка (и аз съм шофиор от 6-7 месеца) а толерантноста ти към околните.За малкия ми стаж се уверих че на никой не му пука за теб ако трябва и през теб ще мине дори не си правят труда и мигач да пуснат така постъпи една дама с Фиат Пунто с мен направо щеше да ме помете,истината е че трябва мн сам да пазиш себе си от околните!

дано да ме разберете какво искам да кажа но все още не съм се събудила а и не съм пила КАФЕЕЕЕ.лек и успешен ден на всички! :36_2_25:

Сря Ное 07, 2007 9:46 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Колежке тъжно е но е факт, че две жени заядат ли се на пътя е много по-страшно от мъжкото мерене на атрибути. Жена почуства ли се прецакана от друга жена просто да не си наоколо. Виждал съм такива изпълнения между две жени, че не ми се говори.

Сря Ное 07, 2007 10:36 am
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колега въпроса не е до прецакването в този случай няма до прецакването а в това какви последствия ще има защо трябва аз да страдам и да се влача по КАТ и застрахователи понеже някоя не знае какво е мигач или странични огледала.Повярвай ми Ferrari че е имало такива моменти е които ми се е искало да сляза от колата и да извия на някой вратът а най лошото е че вече не един път ми е падало пердето карах се с един господин на сред "Драган Цанков" ако не беше се заключил в колата сигурно щях да скоча да го бия замислям се вече и бухалка да сложа в колата.просто по някога е пълен кошмар

Сря Ное 07, 2007 11:06 am
Профил
UNREAD_POST 
veroni написа:
...замислям се вече и бухалка да сложа в колата.просто по някога е пълен кошмар

Препоръчвам ти да не го правиш. Току виж си я (бухалката) използвала. И след моментния душевен оргазъм трябва да обясняваш защо, как, кога и какво точно се случи, че размаза колицата (или главицата, да не дава Господ) на някой некадърен шоф6ор.

Сря Ное 07, 2007 11:26 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
е да аз за това не съм и сложила още че току виж изпотроша на някой кретен/ка колата :36_2_33:

Сря Ное 07, 2007 11:29 am
Профил
UNREAD_POST 
Виж, един воден пистолет с отвара от люти чушки можееее :yahoo lol:

Сря Ное 07, 2007 11:42 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
еи страхотна идея ще помисля по въпроса Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 :yahoo lol:

Сря Ное 07, 2007 11:45 am
Профил
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Виж, един воден пистолет с отвара от люти чушки можееее :yahoo lol:

Буахахаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
За пореден път се убеждавам в изобретателноста на българина, и в частност тази на колегата Sok1(и той не знае какво означава ник-а му :mrgreen: ), но въпреки всичко, аз съм си привърженик на дървения съветник. :D

Сря Ное 07, 2007 12:49 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Така е тъпа държава и нахакани шофьори, точно преди 10 дни купихме на сина Рено 19 и завчера той се прибира с увиснал нос-някой му обърнал и счупил лявото огледало и дим да го нема, коментара е излишен.

Сря Ное 07, 2007 12:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща