Дата и час: Съб Юли 05, 2025 9:09 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Тия са луди! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST За лудите в автокъщите
Темпрата е надежден автомобил.Много добър.Ама жена ти дали иска голяма кола:oops:Странно,но 1.4 е по-мощно от 1.6.
Аааа за цените в автокъщите...Тези наистнина са луднали.Като търсехме Пунто всичко бешееее....Под 4000 няма.Е, това е добра цена,ама като всички са таратайкй :cry: :cry: :cry: Все пак се намери едно черно в автокъща "........" в кв.Враждебна.

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Вто Яну 25, 2005 5:26 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Нищо нека ги надуват,като влезнеме в европа аз ще ги питам тогава,като фалират :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Вто Яну 25, 2005 5:59 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Основната причина според мен са високите мита 1300-1800 лв. за нормална кола (1.4-1.8). Сметнете докарването, тяхната горница и излиза, че пак там са броили малко пари. Пък и вече и там не ги подаряват, особено автомобилите в по-добро състояние. Те затова нашенци взимат повечето коли я с някакво ударче, я с някокво друго проблемче и като я поизлуксират после някой "щастливец" изреве, че я е купил "почти нова", а сега обикаля сервизите.

Сря Яну 26, 2005 12:16 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Имам познат, който се занимава с докарване на коли отвън (от Германия). Ще ви цитирам неговите думи:
" Свястна кола в Германия под 3-4 хил евро няма. Ако взема такава, с митата и докарването и моята печалба излиза тука над 10-12 хил лв. Как ще я продам ? (тук става дума за обикновена кола, 7-8 годишна и от среден клас). Вземаме от там таралясниците, дето са за моргите, стягаме ги малко, и така с 500-600 лв горница ги продаваме за 4-5 хил. лв."

Друг мой проятел реши да си докара от там кола за себе си, но в последствие реши да я продава. Форд Мондео комби турбо-дизел, 1999 година. Колата там е била ползвана за разнос на стоки (кафе), щото цялата беше в надписи. Не се знае на колко километра е (на нея пише 160.000, но аз не вярвам). Излезе му около 10.000 лв, а сега я продава за 11.000, но така и няма кой да я купи.

Та мисълта ми беше, че свестните коли тук идват на цени почти като нови. Аз лично бих си взел една чисто нова Дачия Логан (=Рено Клио) или една Лада 2111 с двигател на опел, отколкото за същите пари да взема 5-6 годишна кола с неизвестни дефекти без гаранция.

Сря Яну 26, 2005 4:19 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
аз на горубляне преди месец гледах ланчия делта 1.6 1995 с климатроник за 5000 беше обявена а със сигурност ще свалят а на външен вид и тапецерия беше перфектна

Сря Яну 26, 2005 4:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]