Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:56 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Какво не трябва да си купуваме 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Какво не трябва да си купуваме
Здравейте колеги, никъде не видях такава тема, мисля че ще е хубаво да има място, където да обсъждаме нещата по магазините, които не трябва да купуваме.

Пръв съм аз..днесха ходих до ХИТ Хипермаркет Люлин. Целта ми беше да напазарувам за 31ви и новогодишната нощ. Реших да си купя бонбони "Пияни вишни"...обожавам ги (при мен е цяла традиция...късно вечер, готин филм, кутия бонбони и релакс...). Та, решавам да отворя бонбоните, да си подсладя вечерта...гледам - много хубава кутия, много добре-представен продукт...отварям...нещата вътре са съвсем-различни. :shock: Някакви марципанови правоъгълни бонбони, обвити в евтин станиол, подобен на този, ползващ се от разните рацери и тЮнинг фенове :x В последствие се оказва, че бонбоните са турски(винаги съм смятал, че турците ги бива в правенето на баклава и фесове..но само толкова)...не знам, чувствам се леееко-измамен....Не правете моята грешка :evil:
ПП: Някой да знае, как мога да се обърна към съюза на потребителите, за да направя малка рекламацийка на продукта, който съм закупил :x :evil:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Дек 27, 2007 10:32 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
На никого нищо не можеш да направиш, това не може да е рекламация, нито са те измамили, нито е с изтекал срок или негодно за употреба, 70% от стоките са такива, повярвай ми, бизнеса на баща ми се развива в тази сфера и знам доста такива случеи, на много стоки и нищо не можеш да направиш. Производителите действат по схемата "опаковката продава", наистина продава но първия път, след това надали някой ще си я купи. Никой не печели от това. Но виж не е лошо ядящите бонбони да видят какви не трябва да си купуват. Винаги има 1 прецакан за сметка на останалите и в случея това си ти, дано си единствен, но ме съмнява!

Така обаче като ги гледам, може и да мине рекламацията, погледни дали имат надпис на БГ, ако нямат такъв, то имаш зелена светлина за рекламация!

Продава се печеливш бизнес!

Последна промяна Ancho на Чет Дек 27, 2007 10:41 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 27, 2007 10:40 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Върви в магазина и кажи, че ако не си оправят лайната, които са забъркали, ще се обадиш в асоциацията за защита на потребителите и на някоя телевизия. Бъди сигурен, че ефекта ще е невероятен!

Чет Дек 27, 2007 10:41 pm
UNREAD_POST 
Това и ще направя, не ми е нито за парите, нито за разкарването...важен е принципа и честността :x
ПП: Надпис на БГ няма, всичко е на турски :x

Чет Дек 27, 2007 10:44 pm
UNREAD_POST 
Виж на малките опаковки на бонбоните дали пише, че съдържат лик6ор. Ако го има само на капака на голямата кутия - подвеждаща реклама. Пак имаш право да ги стиснеш за каламбаците...

Чет Дек 27, 2007 10:57 pm
UNREAD_POST 
На малките опаковки пише на арабски някакви неща, които могат да се видят само под лупа, но няма информация за ликьор :x

Чет Дек 27, 2007 11:03 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Щом няма надпис на БГ тогава можеш да се оплачеш не само в магазина, ами и в "Защита на потребителя"

След малко ще се опитам да ти дам телефон!

Чет Дек 27, 2007 11:10 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
http://www.kzp.bg/ ето това е, ако ти се занимава - давай!

телефона е : 070 011 122

Чет Дек 27, 2007 11:13 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Мерси колега, утре ще звънна, да видя какво може да се прави....

Пет Дек 28, 2007 12:35 am
UNREAD_POST 
Пазиш касовата бележка, нали?

Пет Дек 28, 2007 12:56 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Пазиш касовата бележка, нали?

Точно това търся в момента..май е останала в колата, утре ще сляза, дано да я намеря, че иначе няма да има голям смисъл да се занимавам...

Пет Дек 28, 2007 1:25 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:( :) бассй как пък се натъквате на такйва йдйотщйнй:-) да турцйте са найстйна мноооооого напред й в тозй сектор но трябва да предпочйтате само *ÜLKER* й *ETİ* ,,,а да вй подскажа й нещо тънко ,,,порадй релйгйознй прйчйнй шоколадй с лйкöр йлй подобнй с алкохол,,,от турскй пройзход едва лй ще срещнете,,,та останалото е въпрос на внйманйе от страна на клйента й шмекерйята на търговцйте,,, :wink: :-D :-D ааа й аз да се оплача предй време й аз се натъкнах в бурса на менте слйвенска перла й телешкй салам от българскй пройзход,,,направо се вбесйх на кого ще се оплачйш купйх гй от кварталнйя пазар,,,човека вйка аз съм едй коя сй ръка в тая контрабандна верйга,,,амйй внйманйе,,, :?

Пет Дек 28, 2007 1:32 am
Профил
UNREAD_POST интересно
Trojaneca, какво се чудиш?

Виц:
1 Клиент: Извинете,сервитьора,поръчах си супа топчета, а в супата ми няма кьораво топче?Що така?
2 Сервитьор: Прощавайте,ама вие като си купите бисквитки "Катеричка" катерица ли очаквате да изскочи от нея? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Дек 28, 2007 1:48 am
UNREAD_POST Re: интересно
Arnold написа:
Trojaneca, какво се чудиш?

Виц:
1 Клиент: Извинете,сервитьора,поръчах си супа топчета, а в супата ми няма кьораво топче?Що така?
2 Сервитьор: Прощавайте,ама вие като си купите бисквитки "Катеричка" катерица ли очаквате да изскочи от нея? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Това може да се оприличи като черен хумор (на фона на нещастието на Trojaneca). Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Дек 28, 2007 1:50 am
UNREAD_POST Re: интересно
sok1 написа:

Това може да се оприличи като черен хумор (на фона на нещастието на Trojaneca). Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Да не говорим, че Троянеца изглежда така:

Изображение

Още по-малко и какво пише под ника му, ся като се разхвърля...колегата Арнолд ако не изглежда като адаша си Шварценегер може сериозно да го закъса. (шегувам се, разбира се Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 )

Пет Дек 28, 2007 2:02 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща