Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 3:21 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Помощ в избора на Fiat Coupe 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Помощ в избора на Fiat Coupe
Здравейте метнал съм се да си купя купе и бих искал съвет за една обява:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11196945909905023&f1=details

И евентуално да ми кажете дали до 5000 ще мога да си намеря сгодно купенце?

Пон Дек 24, 2007 4:07 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
тва купенце има само хубава ...цена - огледай го хубаво

аз виждам поне няколко забележки които шама тровят (чукнато тук таме по линията на пинифарина ) отделно като се почне после ако е на 150 000 (а то не е 100%) тва онова ,то трака като дизел ша са набутваш за рем. компл. на вариатора после ше разбереш че трябва нов (400 кинта ) аиде още 50 за монтаж и така нататък станаха общо 7000 -имаш ли ги
ако ги нямаш си земи едно браво гт или хгт за 4000 и пак така

за 5000 к нема читаво - виж в мобиле де - по 3500 4500 евра има такива с външни забележки същата година .тва от италията на тия пари е само тор

абе ходи си я виж ама тва дето съм го написал ми е минало през главата за купе 2000 година на 90 000 км . сметай нататъка

Пон Дек 24, 2007 4:29 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Благодаря за отговора :) а някакви идеи за какви пари мога да намеря хубаво купенце ?

Пон Дек 24, 2007 4:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега мисля че за 5к лева, вече се намира Купе, все пак в Европа ги взимат на куп, за по 1000 евро парчето. Но това за коети си дал линк, не ми се струва читаво, вижда ми се, че май е с тасове, а не лети джанти както е написано, също така, не мисля, че е с климатроник, а с климатик. Иначе не е от първите 1.8, понеже има задна чистачка. Разрови се в търсачката, има доста мнения.

Пон Дек 24, 2007 4:39 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
значи левски право ти говори за 5000 к и читавото купе - за тия пари требе некой тука от форума да ти го даде за да си сигурен че не е подводница

иначе в БГ под 6000 за читаво сякаш няма .читаво имам предвид да фърлиш 1000-1500 к за обслужване и да караш без проблем а не читавото е да фъргаш по 1000 на 3 месеца и да нема оправия .

виж в германия по 1500 2000 евра са коли от рода на " проблем в мотора ,скоростната кутия е на задната седалка и прочие ." значи ако си я харесаш на тия пари прави сметка още колко ти трябват за да стане като на Левски примерно - мисля че той един път се опита да си продаде купето :D ама май не му се искаше много

Пон Дек 24, 2007 4:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
vodafon написа:
значи левски право ти говори за 5000 к и читавото купе - за тия пари требе некой тука от форума да ти го даде за да си сигурен че не е подводница

иначе в БГ под 6000 за читаво сякаш няма .читаво имам предвид да фърлиш 1000-1500 к за обслужване и да караш без проблем а не читавото е да фъргаш по 1000 на 3 месеца и да нема оправия .

виж в германия по 1500 2000 евра са коли от рода на " проблем в мотора ,скоростната кутия е на задната седалка и прочие ." значи ако си я харесаш на тия пари прави сметка още колко ти трябват за да стане като на Левски примерно - мисля че той един път се опита да си продаде купето :D ама май не му се искаше много

Съвършенно прав си колега :cool: Аз взех моето Купе за 5100лв, в момента е ударило 10 000. Ако ще се купува Купе, на такава стойност, то трябва човек да си приготви 50% от платената сума за евентуални ремонти. Но все пак нищо не се знае, всяка кола на старо, си е божа работа.

п.п Колега, ако се спреш на кола в София, обади се, ще ти съдействам, и ако трябва ще дойда с теб на оглед.

Пон Дек 24, 2007 6:17 pm
UNREAD_POST 
Не знам защо плашите човека. Единия (vodafon) взел та се набутал с едно купе и сега давай всичките купета за тези пари са торове. Другия (LEVSKI) и той бил взел ефтино купе, ама му станало двойно (а нищо не казва за башибозушкия си начин на каранеYellow_Flash_Colorz_PDT_01 ). Единственото вярно и ценно в казаното до тук е

LEVSKI написа:
Но все пак нищо не се знае, всяка кола на старо, си е божа работа.

п.п Колега, ако се спреш на кола в София, обади се, ще ти съдействам, и ако трябва ще дойда с теб на оглед.

Може пък и да си заслужава колата. А вие ще помогнете на човека да намали вероятността от набутване. :cool:

Пон Дек 24, 2007 7:13 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Благодаря на всички отзовали се ще видим дали ще ми отпуснат едно заемче и надявам се да се похваля за придобивка :wink: а иначе ако не ще си се кефя на семейната Мареа че с мародерското си каране съсипах пак таковата Ритмо :)

Пон Дек 24, 2007 8:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
grogar написа:
Благодаря на всички отзовали се ще видим дали ще ми отпуснат едно заемче и надявам се да се похваля за придобивка :wink: а иначе ако не ще си се кефя на семейната Мареа че с мародерското си каране съсипах пак таковата Ритмо :)

Колега, за Ритмото си е нормално, особено окачването, аз имах едно, и редовно му излизаха полуоските откъм главините. А иначе за Купе... Има хора, които случайно са попаднали на таква кола, познавам човек, който си е купил едно доста хубаво и лъскаво Купе преди три месеца, и още не го е карал, каза че чака лятото... Има и такива като мен, които дълго са чакали да падне малко цената, за да си го позволят. Едвали има човек, който да се откаже от тази кола. Преди време, обявих моята за продан, ама си беше много несериозно, имаше супер оферта за 16В Турбо, но пак не исках да се разделям с колата си. При мен причината за чупенето, е абсолютно ненормалното каране, незнам как си карал Ритмото, но Купето е съвсем различна кола.

Пон Дек 24, 2007 9:28 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Купе не се купува за да седи в гаража а да се юрка,
за разходите- спрямо браво- всичко е по 2. :D

Пон Дек 24, 2007 10:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Купе не се купува за да седи в гаража а да се юрка,
за разходите- спрямо браво- всичко е по 2. :D

:cool:
Много точно казано. Аз съм стигал разход 23/100 - Ви Пауър Рейсинг. Не мога да преживея и един ден, без да съм зад волана на тази кола. Но подръжката не е никак скъпа, смених носачи заедно с биалетки за 130лв, като изключим ламарините, стъклата и светлините, всичко е като на другите фиат-ки.

Пон Дек 24, 2007 11:00 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Моето купе го купих от германия за 2600евро и до тук още 1000лв пътни После ремъци термостат и реално излезна към 7000лв и всичко си ми е на 6.

Пон Дек 24, 2007 11:08 pm
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:

Колега, за Ритмото си е нормално, особено окачването, аз имах едно, и редовно му излизаха полуоските откъм главините. При мен причината за чупенето, е абсолютно ненормалното каране, незнам как си карал Ритмото, но Купето е съвсем различна кола.

Ами човече честно да ти кажа ритмото нямаше голям избор на моменти единственото му спасение беше запушването на жигльорите и след почистването им пак но за жалост хвърлих 3 пъти скорости и реших че няма смисъл да се прави а и на ламарини свърши та за това сега искам нещо по хубавичко :)

Пон Дек 24, 2007 11:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега това със скоростите ми е познато, но скоро май ще пиша имейл до ФИАТ, за да им обясня къде им е проблема. Иначе, КУПЕ е истината... Няма такъв автомобил!

Пон Дек 24, 2007 11:58 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Колега това със скоростите ми е познато, но скоро май ще пиша имейл до ФИАТ, за да им обясня къде им е проблема. Иначе, КУПЕ е истината... Няма такъв автомобил!

Особено пък ако е син металик... :D

Пон Дек 24, 2007 11:59 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща