|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Гледане на ТВ по интернет
Автор |
Съобщение |
VooDoo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 9:02 pm Мнения: 115 Местоположение: Варна
|
 Гледане на ТВ по интернет
Регистрирах се на един сайт ,който предлага гледане на ТВ по нета. Обаче като си пусна някой канал образа ми излиза много замазан. Предполагам, че проблема е софтуерен и можеби трябва да инсталирам някой кодек, но не знам кой точно. Някой ако знае нещо по въпроса да казва.
П.П. -саита се казва Neterra.tv
_________________ FIAT BRAVO 100/16V
|
Нед Дек 09, 2007 8:31 pm |
|
 |
Paparac
|
Аз си мисля, че не е до кодек определено. Коя програма ти маже или всичките и на какво качество пускаш? С кой браузър си?
|
Нед Дек 09, 2007 11:30 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
оп мойта специалност .... значи на дали ти зависи от кодеците ... виж коя версия си на Линдолс Плеара .... избери средно качество ... и най-важното интернета не тряяя да е в кофликт със сайта .. добър интернет немаш ядове ;))
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пон Дек 10, 2007 12:03 am |
|
 |
LEVSKI
|
Колега кажи с какъв УИН си. И какви са ти точно проблемите, веднага ще ти решим проблема.
|
Пон Дек 10, 2007 12:11 am |
|
 |
Paparac
|
FiatPunto1.1 написа: избери средно качество ... ;))
Защо пък средно качество, аз гледам на високо качество 
|
Пон Дек 10, 2007 12:26 am |
|
 |
FiatPunto1.1
|
Paparac написа: FiatPunto1.1 написа: избери средно качество ... ;)) Защо пък средно качество, аз гледам на високо качество 
да това му кажи високо да избере ти като си на високо значи ти е здрав нета ;))) него щом му е мътно да кара на средно ... ниско нз дали имаше 
|
Пон Дек 10, 2007 12:53 am |
|
 |
Paparac
|
FiatPunto1.1 написа: Paparac написа: FiatPunto1.1 написа: избери средно качество ... ;)) Защо пък средно качество, аз гледам на високо качество  да това му кажи високо да избере ти като си на високо значи ти е здрав нета ;))) него щом му е мътно да кара на средно ... ниско нз дали имаше 
За високо качество ти трябва 1 (ЕДИН) мегабит нет, това според мен определено не значи здрав нет, камо ли бърз. Аз имам 8 мегабита, което за Благоевград е добре, но за София е смешно ниска скорост за бг пийринг, примерно  .
|
Пон Дек 10, 2007 1:08 am |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
|
От support-a ми пратиха един кодек ,който ми реши проблема. Благодаря ви момчета за отговорите.
|
Пон Дек 10, 2007 8:10 am |
|
 |
FiatPunto1.1
|
Paparac написа: FiatPunto1.1 написа: Paparac написа: FiatPunto1.1 написа: избери средно качество ... ;)) Защо пък средно качество, аз гледам на високо качество  да това му кажи високо да избере ти като си на високо значи ти е здрав нета ;))) него щом му е мътно да кара на средно ... ниско нз дали имаше  За високо качество ти трябва 1 (ЕДИН) мегабит нет, това според мен определено не значи здрав нет, камо ли бърз. Аз имам 8 мегабита, което за Благоевград е добре, но за София е смешно ниска скорост за бг пийринг, примерно  .
за мен е хубав интеренет това в Перник няма готини аз свалям със 128 кб/с такаче за мен е Добър .. стига сме спорили 
|
Пон Дек 10, 2007 3:59 pm |
|
 |
Paparac
|
VooDoo написа: От support-a ми пратиха един кодек ,който ми реши проблема. Благодаря ви момчета за отговорите.
Ae стига, бе! Какъв кодек са ти пратили 
|
Пон Дек 10, 2007 4:38 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: VooDoo написа: От support-a ми пратиха един кодек ,който ми реши проблема. Благодаря ви момчета за отговорите. Ae стига, бе! Какъв кодек са ти пратили 
и аз искам да го видя... чак пък кодек ... 
|
Пон Дек 10, 2007 5:45 pm |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
|
Paparac написа: VooDoo написа: От support-a ми пратиха един кодек ,който ми реши проблема. Благодаря ви момчета за отговорите. Ae стига, бе! Какъв кодек са ти пратили 
Свързах се със човек от support-a по скайпа и той ми даде линк към сайта на Microsoft и от там изтеглих един файл. Можеби не е точно кодек, а някаква кръпка за Windows Media Player. Името на файла, който изтеглих е: WMCodecs
|
Пон Дек 10, 2007 7:39 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|