|
|
Дата и час: Сря Май 21, 2025 3:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Все пак не беше толкова черен 02.12.2007г. 20В Турбо!
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
 Все пак не беше толкова черен 02.12.2007г. 20В Турбо!
Колеги, след вчерашната умопомрачителна загуба на любимия ми отбор, от непренциозния съперник в червено, отидох подобаващо да удавя мъката в кило уиски при един приятел. Там е мястото където засичам уникалното 20В турбо. По някое време се появи и самото Купе. Собственика всеким път казваше, че някой път ще ми го даде да видя за какво става дума...направи го. За пръв път през живота си потеглям с такова ускорение, убеден съм че от 0 до 100, набира за по малко от заводските 6.5 сек. Има един помент, някъде на 3500-4000 оборта, когато и звука и самото ускорение, е някак си все едно нещо те засмуква. Колата просто излита. В това купе, за разлика от моето, вече първата предавка не е къса, ами си е доста дълга. Да си призная честно ме хвана шубе да я настъпвам тази кола. Точно половин секунда след като включих трета, погледнах километража, показваше 130км/ч. Това е невероятна кола, беше тъмно и единственото което успях да снимам е това на гредата 20В турбо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Дек 03, 2007 7:05 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Колега, BOV клапана как звучеше ? Пита ли собственика, колко му харчи?
|
Сря Дек 05, 2007 12:12 am |
|
 |
LEVSKI
|
Каза че му харчи градско 10.5-11/100 и дълго 6.5-7/100. В сравнение с моята кола е нещо немислимо, но човека го твърди, при това слага само 95.
|
Сря Дек 05, 2007 12:17 am |
|
 |
Trojaneca
|
LEVSKI написа: Каза че му харчи градско 10.5-11/100 и дълго 6.5-7/100. В сравнение с моята кола е нещо немислимо, но човека го твърди, при това слага само 95.
Е това е невъзможно...освен ако я кара до турбооборотите....не знам колко точно са там - сигурно 2200...Ех, да не беше тоя акциз.... 
|
Сря Дек 05, 2007 12:19 am |
|
 |
LEVSKI
|
Trojaneca написа: Е това е невъзможно...освен ако я кара до турбооборотите....не знам колко точно са там - сигурно 2200...Ех, да не беше тоя акциз.... 
Човека не е платил никакъв акциз, платил е колата в Германия 2900 евро, и всичко му е излязла 3900 евро. Колата е със супер музика и за това я е палтили толкова скъпо там. Обясни ми цялата система как стават нещата с регистрацията. Неговата кола е регистрирана с мотор като твоя 147 коня.
|
Сря Дек 05, 2007 12:23 am |
|
 |
m1t3t0
|
Тази кола е извънземна. Може би като тръгна да сменям моята ще си събера пари за такава.
|
Сря Дек 05, 2007 12:25 am |
|
 |
Trojaneca
|
LEVSKI написа: Човека не е платил никакъв акциз, платил е колата в Германия 2900 евро, и всичко му е излязла 3900 евро. Колата е със супер музика и за това я е палтили толкова скъпо там. Обясни ми цялата система как стават нещата с регистрацията. Неговата кола е регистрирана с мотор като твоя 147 коня.
На някоя среща, може да поговорим за този метод..ако не е секретен де  Че още от 15 годишен имам мерак да карам турбинирана бензинова бегачка...а тази кола е изстребител, не знам дали има нещо до 240 коня, което да и се опре :twisted:
|
Сря Дек 05, 2007 12:35 am |
|
 |
LEVSKI
|
Trojaneca написа: На някоя среща, може да поговорим за този метод..ако не е секретен де  Че още от 15 годишен имам мерак да карам турбинирана бензинова бегачка...а тази кола е изстребител, не знам дали има нещо до 240 коня, което да и се опре :twisted:
Няма никакъв проблем да ти "разясня" схемата. Човека твърди че хонда S2000 с компресор, раздута от 240 на 320 коня, на Божурище я прави луда. Няма такъв автомобил, повярвай ми, че наистина имаш чувството че нещо те засмуква отпред.
|
Сря Дек 05, 2007 12:41 am |
|
 |
m1t3t0
|
Еми дай да го доведем този човек, да не чакаме Македонеца 
|
Сря Дек 05, 2007 12:47 am |
|
 |
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: Еми дай да го доведем този човек, да не чакаме Македонеца 
Точно македонеца е човека. Няма такъв автомобил, горд съм че имах възможноста да го покарам. Това не е истина.
|
Сря Дек 05, 2007 12:57 am |
|
 |
m1t3t0
|
Аааа ясно еми аз пак както винаги не съм разбрал 
|
Сря Дек 05, 2007 1:10 am |
|
 |
Sparco_Racing
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 4:05 pm Мнения: 65 Местоположение: RaCiNg^LanD^Sof!a
|
LEVSKI написа: Няма никакъв проблем да ти "разясня" схемата.
Искам и ааааз .....
П.С. ама не идвам по срещите  (дай на кратко по ЛС)
_________________ ®™ BoBsUn_RaC!nG ™® -- HaDj@ta RaC!nG TeAm™
Fiat Bravo 1.6 16v 105 PS
®™~FeNs TuN!nG CeNTaR~™®
|
Сря Дек 05, 2007 2:40 am |
|
 |
sok1
|
Sparco_Racing написа: Искам и ааааз .....
Ето една добра причина да дойдеш на срещата.
Шегувам се.
Всичко е въпрос на желание. 8-)
|
Сря Дек 05, 2007 2:44 am |
|
 |
LEVSKI
|
Sparco_Racing написа: LEVSKI написа: Няма никакъв проблем да ти "разясня" схемата. Искам и ааааз ..... П.С. ама не идвам по срещите  (дай на кратко по ЛС)
Защо бе пич, какъв е проблема със срещите? Ти ела да изпием по една другарска бира, няма да казваш че си на среща.
|
Сря Дек 05, 2007 11:42 am |
|
 |
m1t3t0
|
Нали си прави колата колегата и каза, че като свърши с нея ще дойде да я видим 
|
Сря Дек 05, 2007 12:11 pm |
|
|
|