|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Прогнози за мача днес ?
Колеги, аз съм голям песимист за мача с Холандия. Моята прогноза е 4:1 за Холандия.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Сеп 08, 2007 7:42 pm |
|
 |
FaceLess
|
Най-много 2:0, но смятам че можеме и равен.
|
Съб Сеп 08, 2007 8:16 pm |
|
 |
Paparac
|
Малиии, холандците са ми любимия отбор по принцип, обаче изправени срещу България.... :mrgreen: И в трите възможни варианта хем ще съм доволен, хем ще ми е кофти за единия от двата отбора. И все пак повечко искам нашите момчета да се справят и да треснат една хубава победа. Макар че едва ли.... :mrgreen: Пожелавам на момчетата 2:0 в полза на България. :mrgreen:
|
Съб Сеп 08, 2007 8:24 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Иска ми се да съм оптимист .. ама гледам реалността. Че ни маат като маче у дирек. :(
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Съб Сеп 08, 2007 8:48 pm |
|
 |
Paparac
|
Стига, бре, нЕма да ни тЕпат! :mrgreen:
|
Съб Сеп 08, 2007 9:24 pm |
|
 |
Paparac
|
The_Wicker_Man написа: Иска ми се да съм оптимист .. ама гледам реалността. Че ни маат като маче у дирек. :(
Ше хвана да ти тресна един бан заради прогнозите ти!  ( it's a joke)
Tова е положението, биха ни, момчета...това е!
|
Съб Сеп 08, 2007 11:25 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ами .. голямата звезда БАРБУКОВ като не може да вкара от 3 положения на 3 метра от вратата .. няма как да стане. Аз не знам какво всички разчитат на него. Вижте че на всеки мач му се лепят по 2 защитника и той нищо не може да направи. Кога беше последния гол когато е вкарал за националния. Просто тоя трансвер в Англия го направи със статут на звезда и .. винаги му слагат персонална охрана от поне 2 защитника и няма как да вкара  А друг няма кой. Марто с тия злобарски изпълнения .. 1 път 2-ри път .. ама не всеки ден е Великден. Не става само с тичане, трябва и акъл 
www.mvr1866.bg
|
Нед Сеп 09, 2007 1:21 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Ами то освен БАРБУКОВ и Мартин, други опитаха ли се да играят? Кво ти е виновен Бербатов? Направи каквото можа човека.
Бил със стату на звезда, откога не бил вкарвал голове...
Ако ще се критикува някой, то обърни внимание на Станислав Ангелов, на Мечо Тенекийски, на Гош(к)о Пеев... Особенно тоя последния, както каза Пламен Николов в студиото след мача - "Ако аз бях треньор на нац. отбор, нямаше да го викам изобщо".
Пак ли има некви трансферни интереси не знам, но отново има момчета които явно са "връзкари"...
Вто Сеп 11, 2007 1:05 am |
|
 |
Paparac
|
Георги Пеев само си мислеше, че има техника...за съжаление...грам го не бива това момче...
|
Вто Сеп 11, 2007 1:17 am |
|
 |
LEVSKI
|
Crash73 написа: Ами то освен БАРБУКОВ и Мартин, други опитаха ли се да играят? Кво ти е виновен Бербатов? Направи каквото можа човека. Бил със стату на звезда, откога не бил вкарвал голове... Ако ще се критикува някой, то обърни внимание на Станислав Ангелов, на Мечо Тенекийски, на Гош(к)о Пеев... Особенно тоя последния, както каза Пламен Николов в студиото след мача - "Ако аз бях треньор на нац. отбор, нямаше да го викам изобщо". Пак ли има некви трансферни интереси не знам, но отново има момчета които явно са "връзкари"...
Аз смело мога да твърдя че докато водещите ни звезди играят точно във "Вишата лига" на Англия футбол няма да имаме. Там е просто една атракция, и малко истински футбол. Щом Валери Божинов намери място ясно за какво става дума. Иначе не оспорвам качествата на Бербатов и Марто. Мечо Телкииски е силен предимно когато е в комбинация с Йовов. Станислав Ангелов за съжаление май се оказва изразходван в последните 2-3 години докато се мъчеше да даде всичко от себеси за да може да завърши кариерата си в европейски клуб, както и се случва но с огромни скандали които няма как да не му окажат влияние. И за двата гола вина има Иванков, Георги Петков трябваше да пази вместо него. В националния отбор не трябва да припарват диреци като Велизар Димитров. А Гошо Пеев одавна трябваше да е затворена страница за националния отбор.
|
Вто Сеп 11, 2007 12:08 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
Ама за кой път виждам че националния се определя от мениджърски интереси. Абе Пеев не го пускат в клубния му отбор да играе те ми го пускат титуляр в националния. Мечо е без коментар. Тоя .. муха без глава. Ако му тръгне играта .. да играе. Ама в 90% от мачовете само разхожда тениската. Стилян .. бледо копие на това което беше. Трявбаше да пусне Велизарий . АКо не друго поне е във форма. Според мен, Трябваше да почне и с Бербатов и Ивелин Попов. Той също е във страшна форма (до колкото може да се твърди че български футболист може да е във форма). И Бербатов. Аз не казвам че не играе. Бори се за топката, тича .. ама като го захапят 2-ма защитници ( И в нашия случай с 1 нападател Бербатов и Марто някъде изодзадзе) каквито имаше .... не става. Има някакви скандали в националния мисля. Брбатов пропусна поне 2-3 много чисти положения. Но след това да упреква защитниците, че не си били свършили работата не е колегиално. А па който твърди, че имаме защита ... нямам думи. Томашич има страшни намеси .. но и страшно некадърни. Вагнер го направиха ... алтафини. Пелето и той не знаеше къде е .. абе думи нямам. Да не съм лош пророк ама .. с Люксембург .. прогноза Х или победа с много голяма клизма.
www.mvr1866.bg
|
Вто Сеп 11, 2007 10:22 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Люксембург ще си ги отнесем с поне тройка, то това ясно. Но кого топли победа над зъболекари, дърводелци и адвокати...все хора които спортуват за здраве. Ние имаме претенции за футболна нация. Тук проблемите не са от мениджърско естество, просто няма кой да играе. А относно Велизар... най-ероятно е карал голф и е носил тъмни очила...просто пернишки дирек(да ме извинят всички колеги от Перник) Тоя на вързано куче хляб не може да даде, на две магарета сено неможе да раздели, ако това е футболист за националния, то аз съм достоен за нобелова нагрда...по химия да речем!
|
Вто Сеп 11, 2007 11:25 pm |
|
 |
Paparac
|
Ухааа, поведохме на ЛЮКСЕМБУРГ, браво на Бербатов! :mrgreen: Малеее, докато пиша поста Бербатов пак вкара, бе...тия противници явно са много сакати 
|
Сря Сеп 12, 2007 8:59 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
Е той 2 вкара .. 6 изпусна 
www.mvr1866.bg
|
Сря Сеп 12, 2007 10:04 pm |
|
 |
LEVSKI
|
The_Wicker_Man написа: Е той 2 вкара .. 6 изпусна 
Че те нашите си играха в тренировъчно темпо, личеше си че няма как да загубят. А люксембургците нямаше за къде да си дават зор, най-вероятно утре са на работа по клиниките и канторите...а и за един казаха че бил градинар  утре ще има да ма'а с мотиката. Албания - Холандия почнаха второто полувреме при резултат 0:0
|
Сря Сеп 12, 2007 10:52 pm |
|
|