Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Филми .... 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Филми ....
Леле тази вечер изпростях тотално колеги. Изгледах де що има филм на компа ми :) Направо се чудя какво да гледам. Всичките хитови заглавия напоследък които излизат съм ги гледа. Препоръчайте нещо. Последното което гледах са 3-те части за Борн. Добра е поредицата. Така както завършва сигурно ще има и 4-та. Нещо ми напомня за Джеймс Бонд. Но не за ония предните бози. Последната версия на Джеймс Бонд кърти мивки просто. Това е и най сполучливия актьор който го играе. А май нещо се отплеснах. Та препоръчайте нещо което си заслужава да се гледа ...

www.mvr1866.bg

Съб Сеп 29, 2007 10:32 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Transformers гледа ли го?

Съб Сеп 29, 2007 10:39 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Мда. Отдавна :)

www.mvr1866.bg

Съб Сеп 29, 2007 10:54 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ako е отдавна или на кино си го гледал, или с отвратително качество TS или TC. Кажи какъв жанр филми те интересуват, все пак...Иначе то филми...бол :mrgreen:

Съб Сеп 29, 2007 11:00 pm
UNREAD_POST 
Бате, ако няма какво да правиш гледай наш Краси, никога няма да съжаляваш винаги има какво да те очарова. :D

Съб Сеп 29, 2007 11:12 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Филми ....
The_Wicker_Man написа:
Леле тази вечер изпростях тотално колеги. Изгледах де що има филм на компа ми :) Направо се чудя какво да гледам. Всичките хитови заглавия напоследък които излизат съм ги гледа. Препоръчайте нещо. Последното което гледах са 3-те части за Борн. Добра е поредицата. Така както завършва сигурно ще има и 4-та. Нещо ми напомня за Джеймс Бонд. Но не за ония предните бози. Последната версия на Джеймс Бонд кърти мивки просто. Това е и най сполучливия актьор който го играе. А май нещо се отплеснах. Та препоръчайте нещо което си заслужава да се гледа ...

Горещо препоръчвам "Червена линия"/за развлечение/ и "Деветата порта"/стар, но качествен/.

Нед Сеп 30, 2007 12:57 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Сега ще ги потърся

www.mvr1866.bg

Нед Сеп 30, 2007 9:54 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Гледай звездните войни :D достатъчно дълга поредица са

Нед Сеп 30, 2007 10:37 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Можеш да гледаш и ОСЪДЕНИ- Condemned, много свежо екшънче и даже правено по книга :)

Пон Окт 01, 2007 10:15 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Мда осъдени го гледах веднага като излезна. Страшен филм е. Иначе, не съм почитател на междузвездни войни. Ама хич даже. Както на Хари Потър, Хитър Потър, Хари Петър и там .. производни ... :)

www.mvr1866.bg

Пон Окт 01, 2007 7:54 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
"Неудобната истина" ("Inconvenient Truth") на Ал Гор. Въпреки, че не е художествен, филма е много завладяващ.

Вто Окт 02, 2007 6:33 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
"Неудобната истина" ("Inconvenient Truth") на Ал Гор. Въпреки, че не е художествен, филма е много завладяващ.

Филма е добър от документална гледна точка, но много лицемерен от морална такава. Така или иначе той (Ал Гор) не се е отказъл от голямата си кола, която харчи :shock: , пътува с частен самолет и една "подробност" - за всяка лекция като тази във филма той взима около 250 000$. НО като изключим тези дразнещи мене факти, филма е интересен.

Вто Окт 02, 2007 8:52 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Дам, гледъл съм го и него.

www.mvr1866.bg

Вто Окт 02, 2007 10:08 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
"Един прекрасен ден" с Ръсел Кроу. Не мога да се сетя за оригиналното заглавие. Сериозен филм. Без простотии.

Сря Окт 03, 2007 6:57 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
"Един прекрасен ден" с Ръсел Кроу. Не мога да се сетя за оригиналното заглавие. Сериозен филм. Без простотии.

Може да говорим и за различни филми, но този "Един прекрасен ден", който аз съм гледал преди доста години, беше не с Ръсел Кроу, а с Джордж Клуни и Мишел Пфайфър. Иначе потвърждавам, че е страшен филм.

Сря Окт 03, 2007 7:20 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща