|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 1:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
че режем покриво оти иде лето
Автор |
Съобщение |
borchev
Кара Фиатче 126
|
 че режем покриво оти иде лето
мисля да си правя бързата панда на майбах и че и резнем тавано и ще го правя с плексиглас....някой да е правил подобна щуротия и да ми каже +ове и -си на тази моя идея???
_________________ FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
|
Съб Мар 26, 2005 2:04 pm |
|
 |
Alexsander
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Сеп 13, 2007 8:50 am Мнения: 5 Местоположение: друг
|
тая идея ми хареса ! 
|
Чет Сеп 27, 2007 4:52 pm |
|
 |
Paparac
|
Aма си изровил една тема :mrgreen: от архивите на цар Соломон :mrgreen:
|
Чет Сеп 27, 2007 5:10 pm |
|
 |
Alexsander
Кара детска количка
|
е мисля си дали да не резна тавана на Пандата.... Нищо че темата е стара.... :mrgreen: въпроса е актуален 
_________________ Fiat Panda 30
|
Чет Сеп 27, 2007 5:16 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Колега, да не ти направят после проблем органите. Това не се ли води изменение на конструкцията. Ако го направиш и се води така, мисля че трябва да минеш през няква комисия .. мисля че се казваше "технотест". Тук в София се намира някъде около ....гара Искър мисля, или гара Яна  Некоя гара беше ама коя ...
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Чет Сеп 27, 2007 7:26 pm |
|
 |
Alexsander
Кара детска количка
|
По принцип господата не ме тревожат..... нали по битаците има едни люкове...... та съм виждал такъв сложен и на жигули... не мисля че това ще да е проблема.... по скоро се чудя как би могло до се изпълни грамотно.... не че пандата е много красива ама да не я направя още по грозна :roll:
|
Пет Сеп 28, 2007 9:11 am |
|
 |
Emillio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 25, 2006 7:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Абе не зная как ще се направи грамотно, обаче помисли как да усилиш купето после. Защото тавана на коя да е кола понася доста натоварване по завои и при засукване на купето ! А при товарене с багаж да не говорим. Всяко фабринчо комби е усилено отдолу спрямо модела с таван 
_________________ Fiat Tipo 1.6 DOHC
|
Пет Сеп 28, 2007 9:22 am |
|
 |
Alexsander
Кара детска количка
|
и това ми мина през ум.... Но да кажем че купето няма гнило и няма се гъне толкова , пък и в колата рядко има повече от 2-ма човека.... пък то за багаж и без това няма място
Абе другата седмица ще я лепим цялата с рекламна цел с стикери и ако не ми хареса може пак да я мисля.... 
|
Пет Сеп 28, 2007 9:30 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|