|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 10:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Застраховка и маркиране преди поставянето на номера?Може ли?
Автор |
Съобщение |
Josif
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 2:30 pm Мнения: 21 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Застраховка и маркиране преди поставянето на номера?Може ли?
Здраво, бъдещи колеги!
Мисля да си взимам Punto, та да ви питам малко наивни въпросчета. Интересува ме мога ли да го застраховам и маркирам преди да сменя номерата? И как мислите дали е възможно в деня на покупката да извърша всичко наведнъж? :?
Знам че въпросите не са конкретно за fiat, но понеже се спрях на Punto, та реших вас да ви питам.
Темата ти е преместена в правилния раздел, оправих ти и заглавието. Поздрави и добре дошъл.
|
Вто Сеп 25, 2007 6:59 pm |
|
 |
Josif
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 2:30 pm Мнения: 21 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Е, толкова ли е наивен въпроса? 
|
Пет Сеп 28, 2007 6:17 pm |
|
 |
LEVSKI
|
 Re: Застраховка и маркиране преди поставянето на номера?Може
Josif написа: Здраво, бъдещи колеги! Мисля да си взимам Punto, та да ви питам малко наивни въпросчета. Интересува ме мога ли да го застраховам и маркирам преди да сменя номерата? И как мислите дали е възможно в деня на покупката да извърша всичко наведнъж? :? Знам че въпросите не са конкретно за fiat, но понеже се спрях на Punto, та реших вас да ви питам.
Ако колата и преди това е ригистрирана, всичко това става. Колата трябва да е прехвърлена при нотариус, прави се застраховката, и после след смяната на номерата се прави анекс към застрахователната полица. Но това са неща които предварително трябва да уговориш със застрахователя. А иначе ако не сменяш и номерата а само талона не се прави нищо.
|
Пет Сеп 28, 2007 6:25 pm |
|
 |
Josif
Кара велосипед
|
Мерси! 
|
Пон Окт 01, 2007 12:44 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|