|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 9:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Изневерих на марката, ама съвсееем малко!
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Изневерих на марката, ама съвсееем малко!
Колеги, първо да споделя, че с мъка се разделих с любимата си Брава!
Невероятна машинка, Брава 100, 1.6/16v , 1999г. със всички възможни екстри и удобства, та чак и с отопляеми седалки си беше!
Даааа, ама като я харесаха и не можах да откажа и сега - мъка, мъка.....
За утеха обаче си взех една красавица - Алфа 147 1.9 JTD 140 к.с. - 7 скорости / е със задната де /
Още не съм натрупал сериозни впечатления, но в скоро време най-подробно ще споделя и с технически данни!
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Авг 23, 2007 9:59 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Изневерих на марката, ама съвсееем малко!
hit-ko написа: Колеги, първо да споделя, че с мъка се разделих с любимата си Брава! Невероятна машинка, Брава 100, 1.6/16v , 1999г. със всички възможни екстри и удобства, та чак и с отопляеми седалки си беше! Даааа, ама като я харесаха и не можах да откажа и сега - мъка, мъка.....
За утеха обаче си взех една красавица - Алфа 147 1.9 JTD 140 к.с. - 7 скорости / е със задната де / Още не съм натрупал сериозни впечатления, но в скоро време най-подробно ще споделя и с технически данни!
Абе ако питаш мен, хубаво е да се сменят играчките  . Действа стимулиращо. Честито за новата кола !
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Авг 23, 2007 10:46 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
16 клапанова машина ако не се лъжа. Със здраве да си я ползваш.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Авг 23, 2007 11:40 pm |
|
 |
Paparac
|
И безаварийно, тази машина е бая по-бързичка от нафърфорката 
|
Чет Авг 23, 2007 11:42 pm |
|
 |
idm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 27, 2005 8:16 pm Мнения: 149 Местоположение: Русе
|
 Re: Изневерих на марката, ама съвсееем малко!
hit-ko написа: Колеги, първо да споделя, че с мъка се разделих с любимата си Брава! Невероятна машинка, Брава 100, 1.6/16v , 1999г. със всички възможни екстри и удобства, та чак и с отопляеми седалки си беше! Даааа, ама като я харесаха и не можах да откажа и сега - мъка, мъка.....
За утеха обаче си взех една красавица - Алфа 147 1.9 JTD 140 к.с. - 7 скорости / е със задната де / Още не съм натрупал сериозни впечатления, но в скоро време най-подробно ще споделя и с технически данни!
Аве гледам тука разни стари теми и попадам на тая! На Хит-ко (честито колега пожелавам ти и аз много километри да и навъртиш на тая спортна печка!! :mrgreen:
Имам едно въпросче само какво е туи двигателче 1.9 140кончета? в смисъл сериен ли е този мотор или това е с чипче? Питам щото ми е интересно просто за какво става на въпрос! Няма да повярвам на никои че Хит-ко се е объркал нещо с конете или двигателите!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Lancia Delta II 1.6 16V / 98г.
Garelli 150 T-Rex Freelander/италиянка на две колела с японска душа!
|
Пон Сеп 10, 2007 1:54 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Според мен това е 16 клапановия дизел. Стария беше 140 коня, а сега мултиджета е 150.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 10, 2007 1:57 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Имам едно въпросче само какво е туи двигателче 1.9 140кончета? в смисъл сериен ли е този мотор или това е с чипче? Питам щото ми е интересно просто за какво става на въпрос! Няма да повярвам на никои че Хит-ко се е объркал нещо с конете или двигателите!!!
 Стана ми смешно, ама разбира се , всеки може да греши - иначе, двигателя си е сериен,
Мултижет 16 клапана, няма чиптунинг, динамиката и големия въртящ момент , особенно в ниските обороти идва от променливата геометрия на турбината!
По-новия вариант, след 2004 / както пише Ferrai / е вече 150 к.с.
Пожелавам ти новия модел!!! 
|
Пон Сеп 10, 2007 6:12 pm |
|
 |
idm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 27, 2005 8:16 pm Мнения: 149 Местоположение: Русе
|
hit-ko написа: Имам едно въпросче само какво е туи двигателче 1.9 140кончета? в смисъл сериен ли е този мотор или това е с чипче? Питам щото ми е интересно просто за какво става на въпрос! Няма да повярвам на никои че Хит-ко се е объркал нещо с конете или двигателите!!!  Стана ми смешно, ама разбира се , всеки може да греши - иначе, двигателя си е сериен, Мултижет 16 клапана, няма чиптунинг, динамиката и големия въртящ момент , особенно в ниските обороти идва от променливата геометрия на турбината! По-новия вариант, след 2004 / както пише Ferrai / е вече 150 к.с. Пожелавам ти новия модел!!! 
ЕЕЕЕЕЕЕе не дамгосваите мен непросветения де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Новия Мултиджет е ясен ма незнаех че има стар които е 140 кончета :mrgreen:
Бат Ицо кога ша пуснеш аджеба някоя снимка на таз твоита убааа печка? И ако не ти е проблем даи ми моля те малко повече инфо относно години цена...... Ако искаш на ЛС! Аз не че имам от де да зема такива пари за такава красавица ма един мои много близък приятел се оглежда в момента за колица! Пък тои си е от наще момчето иначе има едно Браво 1,9ЖТД 2000година( бахти печката как въри напрао ша ма откине на дълго с нея )
_________________ Lancia Delta II 1.6 16V / 98г.
Garelli 150 T-Rex Freelander/италиянка на две колела с японска душа!
|
Пон Сеп 10, 2007 9:05 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Честито колега. Със здраве да си я караш и много безавариини километри 
|
Пон Сеп 10, 2007 10:08 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Бат Ицо кога ша пуснеш аджеба някоя снимка на таз твоита убааа печка? И ако не ти е проблем даи ми моля те малко повече инфо относно години цена...... Ако искаш на ЛС! Аз не че имам от де да зема такива пари за такава красавица ма един мои много близък приятел се оглежда в момента за колица! Пък тои си е от наще момчето иначе има едно Браво 1,9ЖТД 2000година( бахти печката как въри напрао ша ма откине на дълго с нея )
Тези модели, по-читавите , 2001-2003 вървят по 12-16 000, въпрос на търсене и предлагане!
Бензиновите са по - евтини!
Не остава време да я снимам, но скоро ще направя и тази работа!
|
Вто Сеп 11, 2007 11:27 am |
|
 |
LEVSKI
|
Хайде и от мен да ти е честита. Ако дойдеш на националната сбирка може да я пробваме срещу купето. Винаги съм бил на мнение че от дизел бегачка не става, но се надявам твоята хубавица да ме разубеди 
|
Вто Сеп 11, 2007 12:34 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|