Дата и час: Нед Юли 13, 2025 2:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Привет на всички... 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Привет на всички...
Днес де ресгистрирах във форума, защото го чета от няколко дена и ми хареса... аз от 4 год си карам темпрата, горката е като такси в СФ не спира защото ми е като служебна ... и какво ли не съм преживял с нея...

най комичното беше когато една сутрин 2005 се събудих сутринта, поглеждам през прозореца от 8-мия етаж и какво да видя, след поредната буря кофите за боклук се подместили и се окопирали на задницата и дясната страна.... от там, вдлъбна заден десен калник, вдлъбнат заден капак, надупчена колона , вдлъбната задна врата и счупена дръжка... идваше ми да хвана резачка и да нарежа кофите за боклук....
от тогава прибирам се вечер и натискам стопра на кофите на боклук да не се движат.. една вечер забравих... и пак имаше повторение... направо ми избиха нервите... вече паркирам на друго място :)))

Иначе от темпрата съм много доволен.. много железна кола се оказа... Дори и когато на връщане от монтана през ботевград на 10.12.2005 23:00 мелнах едно магаре с 70 км. ч ... ама друга история това....

Нед Юли 29, 2007 9:21 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Ами крайно време е било да почнеш да паркираш колата си на друго място, както си и направил, ама малко след дъжд качулка. :|

Пон Сеп 10, 2007 4:38 pm
UNREAD_POST 
Аз моята вблизост до падащи, движещи се и други такива предмети избягвам да я паркира. Пред блока ми няма дървета и кофи за боклук. Като я оставям по време на дъжд под дърво (тъй като някой път ми се налага) цяла нощ треперя или ставам към 1-2 да видя дали няма поражения и дли се е освободило място. :)

Пон Сеп 10, 2007 10:03 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]