Дата и час: Нед Май 25, 2025 3:39 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Ново Пунто във форума !!! 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST Ново Пунто във форума !!!
Здравейте , колеги !!! От една седмица вече и аз съм част от голямото семейство на ФИАТ !!! Купихме ФИАТ Пунто 2001 г. 1.9 Джей Ти Ди !!! Колата е просто перфектна - вози хубаво , гори малкд , и много бяга !!! Само като мине стрелката на оборотомер 2000 оборота и те залепя за седалката !!! За 1 седмица имам много добри впечатления от колата !!! Ако имате някакви книжки или нещо подобно качено в нета да ми дадете да се пообразовам малко !!! Толкова от мен !!! Лек ден на всички !!! :wink: :wink: :wink:

Чет Юли 26, 2007 2:01 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Ново Пунто във форума !!!
Angeto написа:
Здравейте , колеги !!! От една седмица вече и аз съм част от голямото семейство на ФИАТ !!! Купихме ФИАТ Пунто 2001 г. 1.9 Джей Ти Ди !!! Колата е просто перфектна - вози хубаво , гори малкд , и много бяга !!! Само като мине стрелката на оборотомер 2000 оборота и те залепя за седалката !!! За 1 седмица имам много добри впечатления от колата !!! Ако имате някакви книжки или нещо подобно качено в нета да ми дадете да се пообразовам малко !!! Толкова от мен !!! Лек ден на всички !!! :wink: :wink: :wink:

Поздравления за хубавия избор. Сигурен съм, че тази кола много ще те радва, а и този страхотен дизелов мотор :wub:
Има продробно техническо ръководство за Пунто, но правя някои промени по дисковете и засега Download секцията на форума не работи.

Чет Юли 26, 2007 2:07 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Много хиляди км, леки и безаварийни!

Чет Юли 26, 2007 3:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]