Дата и час: Пон Юли 14, 2025 4:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
FIAT на Motor Show 2007 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST FIAT на Motor Show 2007
Колеги в Събота успях да посетя автосалона и естествено искам да споделя впечатленията си от италианските щандове. На щанда на Alfa Romeo можеха да се видят 159, Brera и Spider. Вече бях разглеждал колите и минах на бързо. Това което ми направи впечатление е начина на представяне като на световните автомобилни изложения. Момичетата с характерните рокли с емблемите на Alfa. Интереса ми определено беше към щанда на FIAT. Там имаше точно 4 премиери:
1. FIAT Grande Punto Sport 1.9 8V JTD 130 к.с.
2. FIAT Bravo Sprot 1.9 16V JTD 150 к.с.
3. FIAT Panda Cross 1.3 16V JTD
4. FIAT Linea 1.4 8V 77к.с.

С първите 2 коли вече бях имал допир. Определено съм възхитен от това което е Linea. На пръв поглед е оголемено Гранде, но колата невероятна и те грабва още в мига в който я зърнеш. Препоръчвам на всеки да я види и да се качи в нея. И накрая... На щанда на ФИАТ ходете без жените си или половинките си (тях ги пратете на щанда на FESTOIL, ако така се пишеше, да се полюбуват на едрия културист). В момента в който седнета зад волана на някоя от колите до вас моментално се тупва едно от момичетата с рокли FIAT. Не могат много да ви обяснят за колата, но определено ви пречат да я разгледате :wink:

Няма да скучаят и любителите на двуколесните. Представена е цялата гама скутери на Gilera, Piagio и Vespa, но най-интересно е на щанда на Moto Gucci и MV Augusta. Двете Augisti много ефектно са разположени в клетки и има защо. Това са 170+ коньови зверове и надали и клетка би ги удържала ако се разсърдят.

Пон Юни 18, 2007 12:24 am
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]