Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Децата на авто-мото клубовете в подкрепа на медиците ни 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Децата на авто-мото клубовете в подкрепа на медиците ни
....имам една идея, малко е тривиална и се притеснявам, да не бъде атакувана в стил "айде бе, кво ще направим пък ние"...но все пак мисля че е нещо по-различно от това, което се прави в момента, а и целта ми е малко по-различна. Идеята ми дойде, когато взех онзи ден дъщеря си от училище и се доразви в колата тази сутрин, пътувайки към офиса. Предложението ми е следното, първо ще го мотивирам.

- знаем, че в момента едва ли не цялата европейска и дори световна общественост е загрижена за съдбата на медицинските сестри, отделен е въпроса, какво се прави за това. Не бих го коментирал. В духа на този проблем, винаги съм си мислил как се чувстват тези хора там, и какви "човеци" ще бъдат, дори и да се върнат. За мен това са съсипани човешки животи, независимо дали и ако цялата тази история има положителен изход. Та мисълта ми е, че ако не можем най-тривиално казано, да ги измъкнем от там, то поне можем да повдигнем духа на тези хора, да ги накараме да се почувстват поне духовно по-добре. В този смисъл идеята ми е следната:

- наближава 1-ви юни....денят на детето....далеч съм от мисълта, че ще се организираме до тогава, но поне т.нар. "кампания" може да мине под "ореола" на този детски празник, а мотото би могло да бъде нещо от рода на "Децата на авто-мото клубовете в подкрепа на българските медици в Либия"........идеята ми е всички авто-мото деца да нарисуват по една рисунка на обикновен лист А4 / блок за рисуване /, като в смисъла на рисунката да бъде заложено мотото "Не сте сами...".......доста хора от нас имат деца, малки сестри или братчета, племеници и племеннички.....и т.н. Да се определи някакъв краен срок, например 11.06. за изготвяне на рисунките. Ще разпространим тази идея по другите форуми, за което естествено ще отговарят съответните шефове на клубове, които и ще събират рисунките. След тази дата предлагам представитрели от всички клубове / поне по един / да се съберат и да занесат във външно рисунките. Не може да няма хора, които биха способствали идеята да бъде споделена с медиите, за да помогнат за гласността.

Знам, че идеята е налудничева, знам че дори роднините едвам се добират до сестрите, но мисля, че все някога това ще стане, нали.........само си представете как бихме вдигнали духа на тези хора с "душевната чистота" на една детска рисунка, направена лично за тях............

Мисля, че ще подкрепите идеята.

Може да се помисли как всички тези рисунки да бъдат подвързани, а не да бъдат хвърчащи в папка или нещо подобно......като например да бъдат ламинирани.....ще съберем пари за това......

Мисля първо да споделим идеята тук, в рамките на този ден и утре да се заемем с разпространяване на идеята в другите форуми.

И нещо друго, което ми дойде като идея - крайният резултат може да бъде предаден на някой от роднините на нашите сестри. Лесно е да го организираме.......

Мисля, че всички ще ни подкрепят.

Давайте мнения и идеи.....

"Децата на авто-мото клубовете в подкрепа на българските медици в Либия"

Оригинален текст! Инициатор Авео (Явор, Tempra).

Вто Май 22, 2007 11:02 am
Профил ICQ YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм за!

Вто Май 22, 2007 11:11 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]