Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:32 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
За качествата на резервните части 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Re: За качествата на резервните части
Mitko написа:
Колеги не знам аз ли съм карък и само на мен ли ми се случва, но определено по магазините за части е пълно с боклуци. Вече бях писал за носачите си. Десния го смених есента и за около 5-6000км направо ще изпадне от хлопане. Това добре, но левия го сложих преди около 2 седмици и за има няма 500км се разчука. Кажете ми това части ли са или само се опитват да ми приберат парите? Магазина е FIAT/SEAT на ул.Цар Симеон. :angry:

Да ти кажа аз си смених двата предни носача преди 3 седмици, като първо обиколих почти всички магазини във Варна. Предложиха ми основно "Birth"на цена между 60 и 75 лв.(!) и някакви немски, на двойна цена. Обърнах се към hit-ko, без да му правя реклама, ме "снабди" с "Frap" на доста добра цена. Изминал съм около 400 км. и едва ли е признак за качество, че още са идеални, но в сервиза, където ги смениха също ми казаха, че в сравнвние с "Birth" са с по-добро качество...Преди да сменя почти всичко по предната ос на Сеата ми, за 3 години смених 2 накрайника. След замяна на накрайници отново, шарнири, тампони и др., имах отлична кола за около 2 месеца. Добре, че поне ги сменях сам и не дадох чувал пари за майстор!

Сря Юли 13, 2005 1:52 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]