|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
 Търся една игра за PC!!
Колеги търся си една игричка за PC, казва Need for Speed 2000(Porsche).
Търся я на CD, ако някой има възможност да ми я запише ще съм му адски благодарен 
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Пет Фев 23, 2007 9:03 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
_________________ Fiat Temprs'91 1,6 mono
|
Пет Фев 23, 2007 9:21 pm |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Изтегли ли я ? Ако не, аз мога да ти я запиша.
По-принцип ги имам всички от поредицата, понякога
си подарявам по-старите игри, ама тази май си е в нас.
Съб Фев 24, 2007 10:35 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
|
trace написа: Изтегли ли я ? Ако не, аз мога да ти я запиша. По-принцип ги имам всички от поредицата, понякога си подарявам по-старите игри, ама тази май си е в нас.
Ако можеш да ми я запишеш ще е супер 
|
Пон Фев 26, 2007 5:56 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Fire 999 написа: trace написа: Изтегли ли я ? Ако не, аз мога да ти я запиша. По-принцип ги имам всички от поредицата, понякога си подарявам по-старите игри, ама тази май си е в нас. Ако можеш да ми я запишеш ще е супер 
Тая игра е класика в жанра!!! Колко безсънни нощи съм прекарал в залата да въртя геврека на НФС5  много добар бях!! Ще взема и аз да си я намеря да си припомня добрите стари времена! 
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Фев 27, 2007 10:05 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
doofiat написа: rustson написа: Fire 999 написа: trace написа: Изтегли ли я ? Ако не, аз мога да ти я запиша. По-принцип ги имам всички от поредицата, понякога си подарявам по-старите игри, ама тази май си е в нас. Ако можеш да ми я запишеш ще е супер  Тая игра е класика в жанра!!! Колко безсънни нощи съм прекарал в залата да въртя геврека на НФС5  много добар бях!! Ще взема и аз да си я намеря да си припомня добрите стари времена!  Охоооооо, аз веднага като видях линка и си я изтеглих и вече карам бясно :twisted:
Култ 
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Фев 27, 2007 10:27 am |
|
 |
Alex_RT
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 8:12 pm Мнения: 294 Местоположение: Казанлък
|
Колега имам я играта и с крак за ХР ако искаш пиши ми
_________________ Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Пет Апр 06, 2007 12:46 am |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
|
Alex_RT написа: Колега имам я играта и с крак за ХР ако искаш пиши ми Идеално, ако можеш пусни линк 
|
Пет Апр 06, 2007 6:08 pm |
|
 |
Alex_RT
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 8:12 pm Мнения: 294 Местоположение: Казанлък
|
линк не мога да ти пусна ,мога да я запиша само ,ти кажи от къде си?
_________________ Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Пет Апр 06, 2007 7:50 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
|
Alex_RT написа: линк не мога да ти пусна ,мога да я запиша само ,ти кажи от къде си? От София съм 
|
Пет Апр 06, 2007 10:38 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
преди седмица я дръпнах отново и отново ме изхвърля където си иска ... немога да покарам дори секунда ,... просто незнам какво да правя ... компютъра ми е:
Intel core 2 duo 2,13 GHz, 2x1 GB ram, nVidia GeForce 7300GT с windows XP SP2 ... другото май няма значение ... много ще съм благодарен ако някой успее да накара играта да върви на новата ми машина (е вече не чак толкова нова) ... Благодаря отново !!!
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Апр 07, 2007 5:59 pm |
|
 |
Paparac
|
Хммм, малко си се изложил да сложиш на машина с C2D и 2X1GB RAM такава измислена карта като 7300GT, даже много си се изложил, ама ти си знаеш. По отношение на това, че те изхвърля...проблемът не е хардуерен, а по-скоро до драйвери. То и XP-то много много не се разбира с тази игра...пач нещо потърси. За играта, не за XP-то. Преди години като я играех играта често ми замръзваше още на първоначалния екран след пускането й. Не можех и до менюто даже да стигна. Отделно, че ме мяташе на десктоп когато си поискаше. По спомен при мен тогава проблемът се реши след изтриването на една .dll библиотека от основната директория на играта. Мисля, че се казваше gimme.dll файлчето. Архивирай си го някъде и после го изтрий и пробвай.
ЕДИТ: Току що намерих един пач за играта. Прочети readme-файла преди да правиш каквото и да било.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Апр 07, 2007 8:54 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Paparac написа: Хммм, малко си се изложил да сложиш на машина с C2D и 2X1GB RAM такава измислена карта като 7300GT, даже много си се изложил, ама ти си знаеш. По отношение на това, че те изхвърля...проблемът не е хардуерен, а по-скоро до драйвери. То и XP-то много много не се разбира с тази игра...пач нещо потърси. За играта, не за XP-то. Преди години като я играех играта често ми замръзваше още на първоначалния екран след пускането й. Не можех и до менюто даже да стигна. Отделно, че ме мяташе на десктоп когато си поискаше. По спомен при мен тогава проблемът се реши след изтриването на една .dll библиотека от основната директория на играта. Мисля, че се казваше gimme.dll файлчето. Архивирай си го някъде и после го изтрий и пробвай.
ЕДИТ: Току що намерих един пач за играта. Прочети readme-файла преди да правиш каквото и да било.
пробвах го този патч... пробвах и патч специално за XP дето е ... но пак не стана ... ще пробвам този длл да изтрия ... а за видео картата - когато го взимах не разбирах много от видео карти и се доверих на хората те да ми я изберат ... но понеже нямаше тази която ми бяха избрали - питаха ме дали искам тази и аз без да се замисля казах "да" ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Апр 07, 2007 10:16 pm |
|
 |
Paparac
|
И сигурно са ти казали, че всички игри ще вървят на МАКС, нали  Я кажи коя е тази фирма?
|
Съб Апр 07, 2007 10:38 pm |
|
|