Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:15 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Отново за жените шофьори или другата страна на медала 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Отново за жените шофьори или другата страна на медала
Винаги съм бил ужасно толерантен с жените зад волана и винаги съм казвал, че те са не по-лоши водачи от нас мъжете. Вчера в един ден обаче ми се случиха 2 неща които буквално ме вбесиха и забравих всичко кавалерско в себе си.
Случка No.1
Движа се към светофар и съм в дясната лента с нмерения да правя десен завой. Секцията на светофара е отделна и остават няколко секунди докато ме пусне, а и се очертаваше да съм първа кола на светофара. В този момент една руса госпожица от дългата редица за наляво се мушва пред мен, цъква си ляв мигач и почва да си чака. Светофара си седи със зелен сигнал за надясно, но аз седя и чакам милата госпожица да благоволи да ми направи път. Побеснях и я изпържих здраво.
Случка No.2
Действието се развива пред младежкия дом в Надежда. Всеки от този квартал знае как се прави левия завой към паза на ул. Хан Кубрат. До мен върху трамвайните релси се нарежда госпожица с Голф. Засича вярно престроилите се и се мушва първа за няляво. После почва буквално да се влачи. Подавам и сигнал да мине в дясната лента, а на всеки такъв сигнал тя отговаряше с натискане на спирачката, но рязко все едно държеше да и вляза в багажника.

Чет Май 10, 2007 9:54 am
Профил ICQ YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
:D Ако идин мъж бяга зад нея гол до кръста с ... в ръка,дали пак ще спира рязко :mrgreen:

Чет Май 10, 2007 10:01 am
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Не им се ядосвайте на жените за шофирането. Все едно да се ядосваме за националния отбор по футбол - просто толкова си могат. Няколко съвета - давайте им предимство, дори вие да сте с такова, защото те ще ви го отнемат и без това; карайте на по голяма дистанция от обикновено ако карате след жена; ако не дай се боже сте пешеходец, не разчитайте на зебрата, ако към вас идва жена (особено млада, руса със нова и скъпа кола) - ако случайно е забелязала зебрата (тоест не се гримирала или говорила по телефона докато кара) тя си мисли, че това е с декоративна цел, да е по фйешън един вид; не паркирайте около кола, ако знаете, че я кара жена. Така че само от вас зависи да се опазите колкото е възможно :wink:!

Чет Май 10, 2007 10:50 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Di Kanio написа:
Не им се ядосвайте на жените за шофирането. Все едно да се ядосваме за националния отбор по футбол - просто толкова си могат. Няколко съвета - давайте им предимство, дори вие да сте с такова, защото те ще ви го отнемат и без това; карайте на по голяма дистанция от обикновено ако карате след жена; ако не дай се боже сте пешеходец, не разчитайте на зебрата, ако към вас идва жена (особено млада, руса със нова и скъпа кола) - ако случайно е забелязала зебрата (тоест не се гримирала или говорила по телефона докато кара) тя си мисли, че това е с декоративна цел, да е по фйешън един вид; не паркирайте около кола, ако знаете, че я кара жена. Така че само от вас зависи да се опазите колкото е възможно :wink:!
съвършено вярно :wink:

Нед Май 13, 2007 1:27 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Мен ме е блъскала жена с кола с ML докато си карах колело! за това пък аз и строших предното стъкло с каската и изкривих предния капак и един фар замина а на мен нищо ми нямаше щото бях с протектори :D за това вече се оглеждам първо каква е колата и после кой я кара :D а при жени не се качвам никога! Това ми е като правило №1 дори при майка ми като е зад волана не сядам! а ако ми се наложи супер много да со повозя сядам отзад по средата с колан :D

Нед Май 13, 2007 8:42 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]