|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 3:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
За собственичка на Фиат това е невъзможно
Автор |
Съобщение |
Ludmil Mandichev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 4:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 10 Триадица
|
 За собственичка на Фиат това е невъзможно
Жена в магазин за авто части
(Действителен случай)
Вечер след края на работния ден. Магазин за авточасти. Само един продавач и опашка от около 10 човека. Продавача работи доста добре, но опашката все пак се движи бавно - докато намери частта в каталога, докато провери в компютъра, туй - онуй... Цялата опашка е малко напрегната, заради това че трябва да си губи времето, би било добре за 5 минути да купят каквото им трябва и да си ходят... Цялата опашка се състои от мъже, с изключение на една девойка.
Девойката:
- Трябват ми спирачни накладки!
Продавача:
- За каква кола?
Девойката:
- За мойта!
Продавача:
- ?!
Опашката е отчаяна, разбират че това ще продължи дълго...Продавачът:
- Марка?
Девойката:
- ?!
Продавачът:
- Как се казва?!
Девойката:
- Фолксваген!
Продавачът:
- Модел?
Девойката:
- ?!
Продавачът:
- Отзад, на багажника, какво пише?
Девойката:
- А-а-а-ааа! (пауза за размисъл) - "Роло"!
Продавачът:
- ?!
Опашката:
- ?!
Девойката:
- !
Продавачът и опашката се замислят какво е това "роло".
Изведнъж, някой от опашката получава просветление:
- Поло!
Девойката:
- ?
Продавачът:
- Уффф!
Опашката:
- Уф! Уф! Уф!
Продавачът:
- Година?
Девойката:
- 1978!
Продавачът:
- ?!
Опашката:
- ?!
Всички са в шок, такава антика, а още се движи...
Продавачът нерешително прелиства каталога... Изведнъж някой от опашката:
- Хахахаха, хихихихи! (подавен смях), после по опашката с верижна реакция се чува хихикане...
Девойката (към опашката):
-?!
Цялата опашка, вече дружно "ХА-ХА-ХА"! Продавачът се откъсва от каталога. Тъпо гледа опашката, но и той загрява и почва да хихика. По-късно, потискайки смеха си:
- Година на производство на колата?!
Девойката:
- 1999.
Продавачът (ровейки се в каталога):
- Обем?
Опашката замира. Девойката (мислейки няколко секунди):
- На кое?
Опашката:
- ?!
Някой от опашката, на пода на магазина:
- На багажника, хаха - обема на багажника!
Опашката:
- Ха-ха-ха!
Девойката (много смутена):
- Не знам...
Половината опашка започва да се тресе в конвулсии. Продавачът:
- Дайте документите.
Девойката (дълго се рови в чантичката си) и вади ПАСПОРТ!Остатъците от опашката, в пристъпи на епилепсия, падат на земята. Най-слабите вече ги доубиват, за да не се мъчат. Около отдела се събира тълпа. Продавачът (червен от сдържания смях):
- Документите на КОЛАТА!
Девойката (червена като продавача, но по други причини), изсипва съдържанието на чантичката си на рафта, продавача лови оттам свидетелството за регистрация, започва да търси по каталога накладки. Пауза. Народът от опашката постепенно се успокоява. Връща се в строя, чува се рядко, самотно хихикане.
Продавача:
- Имаме Lucas.
Девойката:
- Това какво е - модел?
Някой от опашката, (задавяйки остатъци от хихикане):
- Не - това е марка!
Девойката:
- ?! (явно се чувства тъпо)... А други имате ли?
Продавачът:
- Имаме Ferоdo, Ate.
Девойката:
- А задни?
Продавачът:
- Имаме и задни.
Девойката:
- Какви?
Продавачът:
- Същите.
Девойката (след дълъг размисъл):
- Не искам!
Продавачът:
- Какво не искате?
Девойката, почервеняла като рак, почти крещейки, и вече достигайки до писък:
- Нищо не искам!
(бързо събира нещата си от рафта и си тръгва)
Опашката:
- !?
Продавачът:
- ?!... (пауза) - хм... !! ... следващия
_________________ Bravo 1.8 16V
|
Вто Май 08, 2007 8:24 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Хахаха. Супер е. Аз купих моето Браво от жена. Ако всички жени така гледаха колите си :roll:
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Май 08, 2007 10:38 pm |
|
 |
donnna
|
|
Сря Май 09, 2007 1:52 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ---
и аз Взех мойто от жена, колега, Ферари! Поне двг е пазен ако не друго... :cry:
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Чет Сеп 27, 2007 7:23 am |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ---
Но не мога да кажа същото за съединителя!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Пон Окт 15, 2007 3:07 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
 Жените са цветя...
Моето Браво и то е от Жена! Колата стегната, без никви по-сериозни забелжки!Обаче джантите: Пичовете на тих труд в Дружба бая се озориха! Ама съединителя е сменян!
|
Пон Окт 15, 2007 4:46 pm |
|
 |
Paparac
|
|
Нед Окт 21, 2007 4:04 am |
|
 |
JacK`DanielS
Кара кола
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 7:33 pm Мнения: 224 Местоположение: Велико Търново
|
ха ха ха ха ха ха. бахти яката случка малееее ще се побъркам хахахахахаха.
_________________ Fiat Punto GT

|
Нед Окт 21, 2007 10:38 am |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
добро утро момчета мисля че това е яко смешно и наистина за подигравка аз също съм жена,но непрекъснато търся информация по форумите и във всякакви сайтове.пък и като тя не разбира да си закара колата в СЕРВИЗ това е най лесното и просто нещо което може да направи.аз също не разбирам но поне знам каква кола карам и се опитвам по всякакъв начин да събирам допълнително инфо е все пак сега незнам как да източа водата за да мога да сипя антифриза(все пак това ми е първата кола и я имам от 6 месеца ) но ще хвана един приятел да помогне и ще го накарам да ми покаже за да мога в бъдеще сама да се оправям.та идеята ми е че не всеки се е родил научен но ако има желание може да научи всичко.не всички жени са тъпи и смотани просто някои от тях нямат никакво желание.лек и успешен ден 
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Пон Окт 22, 2007 8:24 am |
|
 |
Ludmil Mandichev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 4:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 10 Триадица
|
veroni написа: добро утро момчета мисля че това е яко смешно и наистина за подигравка аз също съм жена,но непрекъснато търся информация по форумите и във всякакви сайтове.пък и като тя не разбира да си закара колата в СЕРВИЗ това е най лесното и просто нещо което може да направи.аз също не разбирам но поне знам каква кола карам и се опитвам по всякакъв начин да събирам допълнително инфо е все пак сега незнам как да източа водата за да мога да сипя антифриза(все пак това ми е първата кола и я имам от 6 месеца ) но ще хвана един приятел да помогне и ще го накарам да ми покаже за да мога в бъдеще сама да се оправям.та идеята ми е че не всеки се е родил научен но ако има желание може да научи всичко.не всички жени са тъпи и смотани просто някои от тях нямат никакво желание.лек и успешен ден 
За това караш ФИАТ
_________________ Bravo 1.8 16V
|
Пон Окт 22, 2007 12:41 pm |
|
 |
Paparac
|
Ludmil Mandichev написа: За това караш ФИАТ
Колегата много правилно го е казал. То затова в заглавието на темата е подчертано, че жена с ФИАТ това не мож' го напра'и. :mrgreen:
|
Пон Окт 22, 2007 6:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|