Здравейте колеги!
От вчера си имаме Пунто вкъщи
Жената отдавна искаше малка кола и харесваше Пунтовците а аз не бях много навит за Фиат
Накрая се съгласих само заради цената - няма толкова евтина кола като Пунтото
Намерих едно 94г 1.1 с газова Ловато,4 нови гуми,акомулатор на 4 месеца,централно,аларма,ел стъкла син металик с 2 врати
Колата е внесена от Германия преди година и половина и изглежда запазена -двигателят е добре,салона е запазен само дето отвън е доста крива тук-там но гледах доста Пунтовци и май всички са така,забелязах че са им доста тънки ламарините и се кривят сигурно само от полъха на вятъра :mrgreen:
Значи ще пооправим ламарините да стане перфектна на вид и тогава ще и я давам да я кара и се интересувам какво да очаквам като проблеми оттук нататък за да съм подготвен защото на когото и да кажех че ще купувам Фиат и ми казваха че съм луд а си мисля че не е толкова страшно
Иначе днес цял ден я карам и не се е счупила още
Малко странно се чувствам вътре защото карам Ауди но сигурно е нормално за тия коли да друсат повечко и да потропват отвътре пласмасите,но важното е жената да си я харесва
Ще се радвам да споделите дали съм направил правилен избор и да ме приемете във вашия форум като един от вас
Скоро ще кача и снимки на Пунтото
Пожелавам на всички много безаварийни километри!