|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 8:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
 Обичате ли тъща си;)
Колеги, още ми е доста рано да мисля за моята бъдеща тъща (на 22г съм), но вица за тъщата, сложен в подписа на един колега (не повня кой точно беше) ме провокра да запитам тези, които са се бракували дали си обичат Лудите крави или неслучайно ги има тия вицове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: може би са малко тъщите които ровят из форума ни, така че можете да си кажете всичко :twisted:
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Сря Мар 14, 2007 11:14 pm |
|
 |
georgid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 02, 2007 5:16 pm Мнения: 64 Местоположение: Бургас
|
Да, много е пекана
И тя ме обича :mrgreen:
|
Сря Мар 14, 2007 11:23 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Определено! Печена жена е! Нямам оплаквания!
|
Сря Мар 14, 2007 11:50 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Преди като ходихме, качваме се в таксито и като пита шофьора накъде да кара му казвах 'Виждаш ли там как е мрачно и има мълнии? Бурята къде е....там карай....там е тъща ми...." последвано от 'ООООХХХХХ...' (жена ми ме щипе) и 'БВАХАХАХААХА' на шофьора.....
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Чет Мар 15, 2007 10:26 am |
|
 |
Rayo
|
аз имам преки наблюдения -- зет ми (на сестра ми мъжът) мноого обича тъща си, често и дълго си говорят по телефона.
да поясня, че ги делят около 2000 километра...
|
Пет Мар 16, 2007 3:30 am |
|
 |
Paparac
|
Rayo написа: аз имам преки наблюдения -- зет ми (на сестра ми мъжът) мноого обича тъща си, често и дълго си говорят по телефона. да поясня, че ги делят около 2000 километра...
Тая жена сигурно пари му праща, затова се прави на много мил и любящ зет 
|
Пон Апр 02, 2007 9:43 pm |
|
 |
деси_бургас
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:40 pm Мнения: 5 Местоположение: Бургас
|
ей кво се кефите!
аз пък не обичам свкърва ми,
понеже няма смисъл да пускам тема"Обичате ли свкърва си",тъй като малко съфорумци тук имат такива
А иначе моя мъж не обича тъща си , ама за сметка на него аз я обичм безкарайно
_________________ Обичайте се бе хора!!!!
|
Чет Апр 12, 2007 8:05 pm |
|
 |
Malone
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 08, 2007 8:34 pm Мнения: 38 Местоположение: На Марс или в Русе
|
Обичам я!
Прави ми мекици, когато съм на гости, стяга останалата орда от тяхната фамилия да не вдигат шум като спя сутрин, когато се осера прилично, защитава мен, а не дъщеря си, такива работи ... харесвам я врачанката, не я давам за нищо на света.
|
Чет Апр 12, 2007 8:27 pm |
|
 |
Paparac
|
Malone написа: Обичам я! Прави ми мекици, когато съм на гости, стяга останалата орда от тяхната фамилия да не вдигат шум като спя сутрин, когато се осера прилично, защитава мен, а не дъщеря си, такива работи ... харесвам я врачанката, не я давам за нищо на света.
Абе ти си ега ти късметлията :mrgreen:
|
Чет Апр 12, 2007 9:00 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|