|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
toshe
|
 Недостатъци на Palio
Здравейте,
Мисля да си купя:
Fiat Palio 1.6 16v Автомобили
3999 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - декември 1997 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 100 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Комби
Пробег - 100000 км
Цвят - Зелен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Лизинг
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Потърсих във форума мнения за модела и попаднах само на положителни отзиви.
Специално в тази тема:
viewtopic.php?t=3039&highlight=palio
snake споменава за недостатъци
Цитат: Ами колега, Палио е това, което виждаш на снимката Smile И трябва да ти кажа, че хич не е малко, създава впечатление за миниван. Има си разбира се и недостатъци, но тук няма с кой да ги обсъдим, като че ли няма други собственици на такава кола. Не знам каква е причината - не си ги продават ли още хората или по принцип е някаква серия с малко произведени коли Question
Та молбата ми е ако може да се споделите какви са по често срещаните проблеми с този модел - поддръжка, части, икономичност, корозия, разбират ли от модела в сервизите.
Според мен имайки в предвид, че е модификация на Punto, не би трябвало да има проблем с частите или ...
В един тред се споменава, че е зор с ламарините:
viewtopic.php?t=10713&highlight=palio
В общи лини моля собствениците или запознатите с марката да споделят за някои от слабите места на Palio.
Cheers!
Последна промяна toshe на Чет Мар 15, 2007 10:50 pm, променена общо 1 път
|
Сря Фев 28, 2007 11:09 pm |
|
 |
Nino
|
E,чак пък драматични недостатъци от този клас .. едва ли! Ами помисли реално, коя кола от този клас няма някакви недостатъци....Рено,Пежо, Ситроен,VW... и т.н.Според мен още не е измислена кола без недостатъци! Позволявам си да взема думата, защото бях пасажер на Палио 1.7TD, декември месец за половин Италия и малко /италианска част/ от Швейцария! Отзивите са ми +++.Карам Пунто -II от две години, така, че мога да имам някаква отправна точка.Но всичко е относително,.... абсолютни са две неща приятелю... смъртта и данъците...СОРИ!
|
Чет Мар 01, 2007 12:04 am |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 Колата е в пройзводство от около 10 г насам й за кронйчнй тежкй проблемй не съм чувал...в БУРСА йма хйлядй от тезй колй ... й едва лй ще вйдйш някой скапал се екземпляр макар й да е 10 годйшно...PALİO то повече се споменава със здравйната ,йкономйчността й пъргавйната сй...за горе йзброенйте екстрй +3999 лв е направо гратйс...двйгателят е 103 коня 16в тазй на мареа,браво/а  УСПЕХ...  Й чЕСТЙТА БАБА МАРТА НА ВСЙчКЙ КОЛЕГЙ 
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Чет Мар 01, 2007 12:48 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Карам вече година и половина палиото. Много съм доволен, на практика нищо лошо не мога да кажа за колата. А колкото до ламарините, това ще е последния ти проблем, купето е поцинковано около 90 %. За "проблем" мога да спомена може би само това: не че не се намират части, всичко каквото ми е трябвало, съм намерил (и с помощта на HIT-KO от форума), но моделът е слабо разпространен в България, не го познават много-много по сервизи и магазини. А пък по автоморгите със сигурност няма да срещнеш палио, ако ти трябва някакъв по-екзотичен аксесоар.
Мнението ми е, че няма да сбъркаш, ако си купиш палио. Но цената, която споменаваш, ми се вижда съмнително ниска.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Мар 03, 2007 7:26 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
|
snake написа: Карам вече година и половина палиото. Много съм доволен, на практика нищо лошо не мога да кажа за колата. А колкото до ламарините, това ще е последния ти проблем, купето е поцинковано около 90 %. За "проблем" мога да спомена може би само това: не че не се намират части, всичко каквото ми е трябвало, съм намерил (и с помощта на HIT-KO от форума), но моделът е слабо разпространен в България, не го познават много-много по сервизи и магазини. А пък по автоморгите със сигурност няма да срещнеш палио, ако ти трябва някакъв по-екзотичен аксесоар.
Мнението ми е, че няма да сбъркаш, ако си купиш палио. Но цената, която споменаваш, ми се вижда съмнително ниска.  напълно съм съгласен с теб снаке та й за екзотйката заповядайте на кафе в ОДРЙН  всйчко се намйра от до 
|
Нед Мар 04, 2007 2:34 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
bahricin написа:  напълно съм съгласен с теб снаке та й за екзотйката заповядайте на кафе в ОДРЙН  всйчко се намйра от до 
Не съм разхождал още фиата извън България, а да не говорим, че изобщо в чужбина съм бил само в Румъния и то като дете  Така че кой знае, може някой ден и това да стане.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Мар 04, 2007 7:52 pm |
|
 |
Nino
|
bahricin написа: напълно съм съгласен с теб снаке та й за екзотйката заповядайте на кафе в ОДРЙН  всйчко се намйра от до  snake написа: Не съм разхождал още фиата извън България, а да не говорим, че изобщо в чужбина съм бил само в Румъния и то като дете  Така че кой знае, може някой ден и това да стане.
Ами то винаги трябва да има първи път.Аз съм много навит две-три-четири-пет със семейства коли да направим една съботно-неделна екскурзия до Одрин!!! Защо пък не,... даже и петък сутрин може да отидем. А ако дойде и bahricin до Одрин да се видим и запознаем ще е СУПЕР!!!!
Какво ще кажете бре юнаци, дайте да го мислим.. очертава се добра пролет! :mrgreen:
|
Нед Мар 04, 2007 8:50 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Nino написа: Ами то винаги трябва да има първи път.Аз съм много навит две-три-четири-пет със семейства коли да направим една съботно-неделна екскурзия до Одрин!!! Защо пък не,... даже и петък сутрин може да отидем. А ако дойде и bahricin до Одрин да се видим и запознаем ще е СУПЕР!!!! Какво ще кажете бре юнаци, дайте да го мислим.. очертава се добра пролет! :mrgreen:
Става!
Идеята е Супер...леко гости при комшиите...  -два гласа ЗА
Нед Мар 04, 2007 9:05 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
|
vesko.t написа: Nino написа: Ами то винаги трябва да има първи път.Аз съм много навит две-три-четири-пет със семейства коли да направим една съботно-неделна екскурзия до Одрин!!! Защо пък не,... даже и петък сутрин може да отидем. А ако дойде и bahricin до Одрин да се видим и запознаем ще е СУПЕР!!!! Какво ще кажете бре юнаци, дайте да го мислим.. очертава се добра пролет! :mrgreen: Става! Идеята е Супер...леко гости при комшиите...  -два гласа ЗА ееее мама му стара опаснй сте бе...аз ако дойда до ОДРЙН направо съм в ХАСКОВО за ваша сметка  без туй мйлея за кебапчета й *загорка*...  Знае лй се ...едйн ден й тазй органйзацйя може да се случй  за сега немога да се прйбйрам в къщй от бачкане камо лй 400 км път да врътна...както й да е йдеята е найстйна супер...отпуската поне половйната мй е в родйната й се надявам да се запознаем 
|
Нед Мар 04, 2007 11:40 pm |
|
 |
Nino
|
bahricin написа: vesko.t написа: Nino написа: Ами то винаги трябва да има първи път.Аз съм много навит две-три-четири-пет със семейства коли да направим една съботно-неделна екскурзия до Одрин!!! Защо пък не,... даже и петък сутрин може да отидем. А ако дойде и bahricin до Одрин да се видим и запознаем ще е СУПЕР!!!! Какво ще кажете бре юнаци, дайте да го мислим.. очертава се добра пролет! :mrgreen: Става! Идеята е Супер...леко гости при комшиите...  -два гласа ЗА ееее мама му стара опаснй сте бе...аз ако дойда до ОДРЙН направо съм в ХАСКОВО за ваша сметка  без туй мйлея за кебапчета й *загорка*...  Знае лй се ...едйн ден й тазй органйзацйя може да се случй  за сега немога да се прйбйрам в къщй от бачкане камо лй 400 км път да врътна...както й да е йдеята е найстйна супер...отпуската поне половйната мй е в родйната й се надявам да се запознаем 
Ние кебапчета,бира ЗАГОРКА, КАМЕНИЦА,ШУМЕНСКО... само да кажеш ще ти донесем,даже и до Хасково ескорт с Фиати ще ти направим! Ти само си избери една дата от м.април!!! :mrgreen:
|
Нед Мар 04, 2007 11:53 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
|
 добрееее ...МВР ,*жената* де... ей сега одобрй план проекта, но БЙГ БОСС шефът де едва лй... от мен й от колегйте мй завйсй проекта D*200 LİNEA(преднй спйрачкй) за апрйл само се надявам но тъкмо тогава почва серййното пройзводство на LİNEA  :cry: й сйгурно пак няма да мога да мръдна...отпуската е горе долу юлй месец най рано лятото съм там значй :cry: :cry: :cry: 
|
Пон Мар 05, 2007 12:17 am |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
|
http://www.youtube.com/watch?v=khEGOYEb ... ed&search= ето няколко от хйлядйте :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:клйп оформен с музйка... бая гъделйчка... :mrgreen: snakе
Последна промяна bahricin на Чет Мар 15, 2007 8:35 pm, променена общо 1 път
|
Чет Мар 15, 2007 11:18 am |
|
 |
Immortal
|
чок гюзел арабалар 
|
Чет Мар 15, 2007 6:11 pm |
|