|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
vladi_k
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Мар 07, 2007 9:09 pm Мнения: 7 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Отскоро с Фиат
Здравейте, скоро си взех Браво...впечатлен съм, много ме кефи.... 1999г, 1,2 16v, 82 к.с.
Преместена в Общи Trojaneca
|
Вто Мар 13, 2007 12:32 am |
|
 |
Yavor
|
 Re: Отскоро с Фиат
vladi_k написа: Здравейте, скоро си взех Браво...впечатлен съм, много ме кефи.... 1999г, 1,2 16v, 82 к.с.
Бравос, супер ценен и изчерпателен пост. Дай повече подробности за себе си и колата, снимки, това-онова.
Това което си написал в момента е все едно си се извикал през оградата и си избягал.
Иначе честито и безаварийно!
|
Вто Мар 13, 2007 10:02 am |
|
 |
vladi_k
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Мар 07, 2007 9:09 pm Мнения: 7 Местоположение: София 13 Надежда
|
да, мерси. имам снимки,ама малко трябва да ги понамаля,че не мога да ги кача.скоро ще е.  имам доста въпроси , но първо искам да изчета всички теми, за да не се повтаряме....
|
Съб Мар 17, 2007 10:38 pm |
|
 |
Nino
|
vladi_k написа: да, мерси. имам снимки,ама малко трябва да ги понамаля,че не мога да ги кача.скоро ще е.  имам доста въпроси , но първо искам да изчета всички теми, за да не се повтаряме....
Абсолютно правилен подход... ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯМЕ!!!
Относно колата,... специално лично аз много уважавам този двигател , който не случайно се вгражда още в "Стило", "Пунто", "Албея"," Палио"... в последните две и до ден днешен! Надявам се да си попаднал на добре експлоатирана и поддържана кола... иначе моторчето е СУПЕР! ENJOY :mrgreen:
|
Съб Мар 17, 2007 10:45 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
е това е ... само заради това изказване трябва да му ръкопляскаме на човека "искам да изчета всички теми..." ако другите бяха като него... БРАВО !!!
И успех с покупката - дано нямаш проблеми с нея !
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Мар 18, 2007 1:28 pm |
|
 |
vladi_k
Кара детска количка
|
....мерси 
_________________ Fiat Bravo, 1200, 16v, 82 k.s.
|
Пет Мар 30, 2007 11:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|