Дата и час: Пет Авг 15, 2025 6:01 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
бележка под чистачките..... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST бележка под чистачките.....
Скъпи приятелю!

От 1 март 2006 г. насам всяка вечер паркирате тази Тойота Лексус с номер С 2002 АК на паркинга пред кооперацията на ул. Лермонтов #10.

Всяка нощ обитателите на тази кооперация са принудени по няколко часа да слушат гръмогласни мелодии, издавани от алармата на Вашия автомобил. През гореспоменатия период Вие нито веднъж не си дадохте труда да спрете сигнала за тревога.

Затова искам да Ви помоля нещо: отнасяйте се с по-голямо уважение към хората, които живеят във Вашия блок, и се постарайте да контролирате звуците, издавани от Вашата прекрасна нова кола. Препоръчвам Ви от днес насетне да изключвате навреме лъжливите сигнали, които алармата Ви подава и при най-малките странични шумове: преминаване на кола по улицата, лай на бездомно куче, потропващи дамски точкета и т. н. В случай, че не удовлетворите молбата ми и продължите да оставяте алармата да вие за повече от десетина минутки, то разкошният Ви автомобил ще бъде сполетян от тежка участ.

Първо, безшумно ще пробия дупка в стъклото на вратата от шофьорската страна, ще вляза в колата и ще натисна копчето за отваряне на предния капак. След това с лозарски ножици ще срежа всички кабели на смотаната Ви аларма. Ще неутрализирам имобилайзъра и в рамките на две минути ще съм подкарал автомобила Ви в неизвестна за Вас посока.

В един приятелски гараж ще модифицирам малко Лексуса. А след седмица той ще пищи с нова алармена сигнализация пред нечий друг дом, на друг паркинг, в друг град. Там, където аз, за мое щастие, няма да бъда.

Имате два дни да помислите по молбата ми. През това време аз ще се упражнявам да подкарвам кола без да използвам ключове. Искам да подобря рекорда си от 53 секунди — времето, което ми беше необходимо да разкарам Линкълн Навигатора, дето пищеше по цяла нощ пред апартaмента на родителите ми.

Пет Фев 02, 2007 10:15 am
UNREAD_POST Re: бележка под чистачките.....
donnna написа:
Скъпи приятелю!

От 1 март 2006 г. насам всяка вечер паркирате тази Тойота Лексус с номер С 2002 АК на паркинга пред кооперацията на ул. Лермонтов #10.

Всяка нощ обитателите на тази кооперация са принудени по няколко часа да слушат гръмогласни мелодии, издавани от алармата на Вашия автомобил. През гореспоменатия период Вие нито веднъж не си дадохте труда да спрете сигнала за тревога.

Затова искам да Ви помоля нещо: отнасяйте се с по-голямо уважение към хората, които живеят във Вашия блок, и се постарайте да контролирате звуците, издавани от Вашата прекрасна нова кола. Препоръчвам Ви от днес насетне да изключвате навреме лъжливите сигнали, които алармата Ви подава и при най-малките странични шумове: преминаване на кола по улицата, лай на бездомно куче, потропващи дамски точкета и т. н. В случай, че не удовлетворите молбата ми и продължите да оставяте алармата да вие за повече от десетина минутки, то разкошният Ви автомобил ще бъде сполетян от тежка участ.

Първо, безшумно ще пробия дупка в стъклото на вратата от шофьорската страна, ще вляза в колата и ще натисна копчето за отваряне на предния капак. След това с лозарски ножици ще срежа всички кабели на смотаната Ви аларма. Ще неутрализирам имобилайзъра и в рамките на две минути ще съм подкарал автомобила Ви в неизвестна за Вас посока.

В един приятелски гараж ще модифицирам малко Лексуса. А след седмица той ще пищи с нова алармена сигнализация пред нечий друг дом, на друг паркинг, в друг град. Там, където аз, за мое щастие, няма да бъда.

Имате два дни да помислите по молбата ми. През това време аз ще се упражнявам да подкарвам кола без да използвам ключове. Искам да подобря рекорда си от 53 секунди — времето, което ми беше необходимо да разкарам Линкълн Навигатора, дето пищеше по цяла нощ пред апартaмента на родителите ми.

ИзображениеМного смях!!!

Пет Фев 02, 2007 10:41 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
интересно
поне човека ако иска да се отърве от колата си, знае какво да направи :D

Пет Фев 02, 2007 10:42 am
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Тоя трябва да е пенсиониран автокрадец радващ се на "заслужена" почивка след тежкия "работен" период от живота му! Някакво благородство и спокойствие лъха от думите му...

"Скъпи приятелю!"... ще ме спука :lol:

Пет Фев 02, 2007 11:13 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Яко смЕх! :mrgreen:

Съб Фев 03, 2007 8:34 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
:36_2_33:

Пон Фев 05, 2007 3:52 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Тоя е от "Да изчезнеш за 53 секунди"-българската версия винаги е по-бърза 8)

Чет Фев 08, 2007 8:30 pm
Профил

UNREAD_POST е
незнам кой от кой е крал ама я има в БМв форума

Вто Фев 27, 2007 11:04 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
никой тук не е казал, че той е измислил топлата вода!!!

скъпа, бъди сигурна, че и в БМВ форума не са измислили я измислили тази история, важното е да се посмеем.....

п.п. историята е взета от сайта на Литературен фронт, ама нейсе...

няма да ти отварям повече очите - и без това си достатъчно късогледа :mrgreen:

Вто Фев 27, 2007 11:23 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
:36_2_33: X100

Вто Фев 27, 2007 2:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]