|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
ОМV вече предлагат и интернет
Автор |
Съобщение |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
 Re: ОМV вече предлагат и интернет
Tornado написа: Ето какво предлагат вече и ОМВ "Wi-Fi Мобилна интернет зона",но само в София засега.
Ако предлагаха и безплатно гориво щях само от там да зареждам 
|
Сря Фев 14, 2007 6:29 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Replay написа: Tornado написа: Ето какво предлагат вече и ОМВ "Wi-Fi Мобилна интернет зона",но само в София засега. Ако предлагаха и безплатно гориво щях само от там да зареждам 
Ама нета безплатен ли е или трябва да купувам карта?
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Фев 14, 2007 6:45 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
Stoyan_68 написа: Replay написа: Tornado написа: Ето какво предлагат вече и ОМВ "Wi-Fi Мобилна интернет зона",но само в София засега. Ако предлагаха и безплатно гориво щях само от там да зареждам  Ама нета безплатен ли е или трябва да купувам карта?
Ако е платен мислиш ли че някой би си купил карта за да може като спре на ОМВ да си провери пощата :mrgreen:
|
Сря Фев 14, 2007 6:56 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Replay написа: Stoyan_68 написа: Replay написа: Tornado написа: Ето какво предлагат вече и ОМВ "Wi-Fi Мобилна интернет зона",но само в София засега. Ако предлагаха и безплатно гориво щях само от там да зареждам  Ама нета безплатен ли е или трябва да купувам карта? Ако е платен мислиш ли че някой би си купил карта за да може като спре на ОМВ да си провери пощата :mrgreen:
Ми има сякакви. В Макдоналдс на Витошка например е платен, макар и не безжичен. Вътре смърди на кво ли не, особено привечер. За кенефа (това е точната дума) не ми се говори!  Обаче си има ентусиасти дето си плащат за нет със сандвич и хич не се коркат от тия работи.
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Фев 14, 2007 8:05 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
|
Stoyan_68 написа: Replay написа: Stoyan_68 написа: Replay написа: Tornado написа: Ето какво предлагат вече и ОМВ "Wi-Fi Мобилна интернет зона",но само в София засега. Ако предлагаха и безплатно гориво щях само от там да зареждам  Ама нета безплатен ли е или трябва да купувам карта? Ако е платен мислиш ли че някой би си купил карта за да може като спре на ОМВ да си провери пощата :mrgreen: Ми има сякакви. В Макдоналдс на Витошка например е платен, макар и не безжичен. Вътре смърди на кво ли не, особено привечер. За кенефа (това е точната дума) не ми се говори!  Обаче си има ентусиасти дето си плащат за нет със сандвич и хич не се коркат от тия работи.
Това според мен е рядкост,знаеш манталитета на българина  ,колкото плащаме за лицензиран софтуер толкова ще плащаме и за интернет по бензиностанцийте и кафетата,аз примерно в магдоналдс бих седнал да хапна а не да чатя в мирк :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Фев 14, 2007 8:23 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Tornado написа: Доколкото разбрах безжичен и безплатен за клиенти и такива които спират и се връзват,но друго казва да спреш за нета и да ти се допие кафе нали пак си е оборот на бензинотнацията.
Tornado От сега на там по Карловските събирания без лаптоп не се приемат ентусиасти! :mrgreen:  Нали? Всички да са с лаптопи задължително! (може и без нет) Защото аз още нямам безжична връзка.
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Чет Фев 15, 2007 12:12 am |
|
 |
BatGoro
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 28, 2005 6:06 pm Мнения: 41 Местоположение: София
|
_________________ Bravo 1.2 16V 2001 Koch.bg Benchtalks.com Всичко за колата
|
Чет Фев 15, 2007 10:55 am |