|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
откъде да си купя фотьоил като от "Приятели"
Автор |
Съобщение |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
 откъде да си купя фотьоил като от "Приятели"
Е, нали се сещате Чандлър и Джоуи какви кресла имаха. Аз нещо такова търся. Може и да не е с чак толкова екстри, но да има повдигало за краката, да се върти...дано се сещате. Мечтая си от години за такова чудо. НЕ става дума за тези масажните, те са друга работа.
Във Варна видях на две места, едното е в този магазин до Метро Ваш дом ли Наш дом ли...дето са сграда до сграда със Сима, но то е комплект с диван и струва 4 000лв...множко ми е.
В Практикер има един такъв но големите магазини са доста негъвкави. Какво имам предвид. Едно такова кресло седи там вече 6 месеца и не се продава щото е развалено - жилото му за опването на това отпред е скъсано. А и изглежда доста окаяно, доста време явно се въргаля там (всъщност аз го забелязах преди 6 месеца, може да е там от години). Консултантите казват че друго няма да дойде докато не се продаде това, в същото време остават искрено замислени на въпроса кой ги произвежда. Цената му е 400лв и е поносима но нямам намерение да го купувам че да си го оправям (което ми предлагат от Практикер).
Та, идеи как да задоволя гевезалъка си?
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Съб Фев 10, 2007 11:11 pm |
|
 |
Pinky
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:28 pm Мнения: 84 Местоположение: София
|
Единственото място където съм виждал подобно кресло е в Практикер. И цената му беше около 400 лв. А те практикер не са ли верига проввери в други магазини от веригата да ли няма някой не бракуван.
|
Нед Фев 11, 2007 9:57 am |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Абе то такива кресла под път и над път, проблема е цената да е прилична.
Аз работя с една фирма от която зареждам и видях, че последния път
са докарали такива кресла. Загледах го, не си спомням обаче цената, мисля, че не беше
висока. Утре ще проверя.
Нед Фев 11, 2007 12:45 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Ще съм благодарен. А би ли питал от коя фирма са, да потърся представител във Варна.
|
Нед Фев 11, 2007 1:28 pm |
|
 |
siniq-bega4
|
в технополис-люлин видях подобни кресла като в "приятели"
|
Нед Фев 11, 2007 4:55 pm |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Candid написа: Ще съм благодарен. А би ли питал от коя фирма са, да потърся представител във Варна.
фирмата е Linea, ще ги питам дали имат офис при теб. Все пак да видя
цената каква беше, щото тогава се загледах и си викам , е.ати готиния фотьойл и
не ми се видя скъп, обаче това нищо не значи.
Пон Фев 12, 2007 2:11 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Гледах подобни кресла тип релакс в Технополис на някаква италианска фирма. По тях имаше инсталирани наистина много глезотии.
|
Пон Фев 12, 2007 8:46 am |
|
 |
gdd55
|
преди няколко години,може и сега, на метро продаваха едни надувни фотьойли,кресла кой както иска да ги нарича понеже бяха с различни форми,та съответните бяха надувни.Като седнеш в тва нещо ти се иска да не станеш.Имаше/има ги и със газария за краката.Пробвах едно докато седна и направо ми се преспа и ми минаха и през МПС-то/мръсно под съзнание/ и други работи.Цената беше от 20 до 100 и косур лева според зависи размера и екстрите/формите/
|
Пон Фев 12, 2007 11:34 am |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
|
да, аз тогава си купих такова надуваемо, но д-то ми явно е голямо та ми идваше плитко - постоянно се сурках напред и кръста ми беше в напрежение. Та го подарих на тъста да полага кокали на него.
|
Пон Фев 12, 2007 3:05 pm |
|
 |
trace
Кара кола
|
http://recom.bgcatalog.com/
http://www.lineahomestudio.com/
Малко съм се объркал за креслата - не са като от "Приятели" а и цената....
Става въпрос за тия долу в дясно - цените са от 1028 до 1200лв.
На мен може да ги дадат с 20% отстъпка.
Иначе са масажни, с дистанционно.
Сайтовете дето ми ги дадоха горе нещо не работят като хората при мен.
http://store2.data.bg/trace/linea.JPG
Вто Фев 13, 2007 2:31 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
|
аха, разбирам.
Но аз търся нещо по-различно, това е по-скоро масажен стол.
Благодаря ти че отдели от времето си!
Търсенето продължава :-)
|
Вто Фев 13, 2007 3:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|