Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Протестно шествие блокира движението днес 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
имам изглед към цариградско, посока центъра задръстването почва от младост

Пет Фев 09, 2007 11:31 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Абе хората са си прави. Всякакви льольовци стават "бакшиши", обаче това да бачкаш и да не знаеш кой луд ще ти извади нож, защото нямал пари и........не си е работа. Кофтито е, че за да се сети народа за нещо, първо трябва да стане някой инцидент.

Пет Фев 09, 2007 8:43 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Mindzu написа:
Абе хората са си прави. Всякакви льольовци стават "бакшиши", обаче това да бачкаш и да не знаеш кой луд ще ти извади нож, защото нямал пари и........не си е работа. Кофтито е, че за да се сети народа за нещо, първо трябва да стане някой инцидент.

И с какво са прави ? Как ще им реши държавата проблемите, просто няма начин. Да си търсят правата при шефовете си, не може за всеки развилнял се психопат или наркоман в криза да се обвинява държавата. А и по принцип за прослойката "таксиджии" имам възможно най-отрицателното мнение.

Пет Фев 09, 2007 9:28 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Такава абсурдистка история като тая на таксиджиите да се напънеш не можеш измисли. Открили, че работата им е опасна и блокирали най-важния вход към столицата.

Абе хора, това е двумилионен град, престъпления непрекъснато стават. Ако всички професионални прослойки реагират като вас, затварят улиците и правят гражданите заложници на приумиците си, вие първи ще останете без хляб, понеже няма да има къде да се движите.

Потресен бях днес като стигнах до Орлов мост и видях полицая да ми маха да се връщам обратно по Цариградско шосе. После ги видях да обясняват по телевизията, че не опирало до фирмите им да си преоборудват колите с паник бутони, трябвало държавата да махне наркоманите от улиците. Онемях. Излиза, че таксиметровите шофьори са ни будната съвест. Останалите, щом не затваряме улици, да не би да сме за наркомани по улиците?

Пет Фев 09, 2007 9:47 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
и те са хора и те имат семейства и искат като всички нормални хора да се приберат живи и здрави у дома.Нима всички не го искаме кой при приятелката си,кой при жена си и детето и те работят има изключения не отричам но къде ги няма? но да работиш през ноща и да стоиш цяла нощ буден не е работа лично аз когато си хващам такси да се прибера от купон,дискотека и т.н. умирам за сън и ги съжалявам,че трябва да работят по това време.Някой сигурно няма да се съгласят с мен и аз не ги упреквам но искам да кажа,че и тяхната не е лесна да не знаеш дали ще се прибереш... :? :| това е ужасно..

Пет Фев 09, 2007 10:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща