|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
BrumBrum
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 1:15 pm Мнения: 22 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
 Разходка до х. Здравец
В Неделя се разходихме до х. Здравец. Ето малко снимков материал колко е красиво там. Снимките са на пътя от хижата към Копривките. Колата е снимана точно на завоя за х-л Диана. Красота
Пътят беше перфектен за дрифтове с коли с предно :mrgreen:
Естествено и мойта колица присъстваше 
_________________ '91 FIAT Tipo 1.6 SX
|
Вто Фев 06, 2007 11:01 pm |
|
 |
Abarth.
|
Sven написа: Много яко, май само аз още не съм се възползвал от зимата.
И аз не съм :cry: :cry: :cry: Няма ли да натрупа малко :evil:
|
Вто Фев 06, 2007 11:40 pm |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
Колега BrumBrum ,много готини снимки си направил но и фиатката ти изглежда лачена.Едно питане, каде мога да намеря джанти като твойте :-) ?
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Сря Фев 07, 2007 11:34 am |
|
 |
BrumBrum
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 1:15 pm Мнения: 22 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
asus написа: Колега BrumBrum ,много готини снимки си направил но и фиатката ти изглежда лачена.Едно питане, каде мога да намеря джанти като твойте :-) ?
Ами джантите вървяха с колата. 13-ки са и не знам къде може да се намерят такива :?
Даже предна лява е мн потъмняла, не знам що така, но ще трябва да я боядисам някой път.
_________________ '91 FIAT Tipo 1.6 SX
|
Сря Фев 07, 2007 7:36 pm |
|
 |
blagun
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:33 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
Abarth. написа: Sven написа: Много яко, май само аз още не съм се възползвал от зимата. И аз не съм :cry: :cry: :cry: Няма ли да натрупа малко :evil:
Аз така се възползвах от зимата - качих се на Витоша да дрифтвам по заледените завой  , че после купувах нова броня.. :mrgreen:
_________________ Fiat Coupe 2.0 16V Plus
|
Чет Фев 08, 2007 9:41 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|