|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
За или против ракийката:)
Автор |
Съобщение |
mixifixi
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 10:01 pm Мнения: 81 Местоположение: София Слатина :)
|
 За или против ракийката:)
Колеги, бих пуснал една анкета, кой какво пие,но не знам как:) Иначе кажете мнението си по въпроса: Обичате ли домашната ракиийка с хубава салатка ( или туршийка )  :)? Кой колко пие и какво мислите по въпроса за акцизите. Всъщност то е ясно какво мислим, а въпросът е какво може да направим срещу този акциз...
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Пет Фев 02, 2007 5:20 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Всеки с по казан в банята (кухнята, мазатъ и т.н.), това е решението за акциза! :mrgreen:
Сега по сериозничко. Аз такова не пия попринцип или по-скоро само купешката, което няма ама нииииищо общо с ракията, ни кат' пиене, ни кат' вкусови качества:). Ама сега, като има една дедова скоросмъртница и хубава кисела трушийка и сичко е подредено табиетлийската на масата, мезета едно друго както е по дебелите книги как да откажеш... 
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Пет Фев 02, 2007 5:31 pm |
|
 |
mixifixi
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 10:01 pm Мнения: 81 Местоположение: София Слатина :)
|
"една дедова скоросмъртница и хубава кисела трушийка и сичко е подредено табиетлийската на масата" за това иде реч...даже тук в офиса се замечтах ..  :):) тази вечер мисля да викна едни приятели на гости... подредена масичка, стегнато..абе направо нямам търпение да си ида:)  :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Фев 02, 2007 5:39 pm |
|
 |
donnna
|
лично аз ракия не варя....
кума ми има 80 дка лозя - ходя да помагам при брането и като му кажа - носи / 55 градуса, седяла в черничево буре... /
дядото праща кайсиевка... имам си мярка - едни чашки от текила по 40 гр. - и вечер с благоверната - по 1 по две мярки задължително!!! това е за сплотяване на семейството :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
в краен случай - сестра ми е технолог в местния винпром.....
 сега като почне една завист....
колкото до салатката..... последното ми откритие е настърган алабаш с настърган морков и магданозче отгоре... добавя се сол, оцет и олио на вкус....
ха наздраве!!!
|
Пет Фев 02, 2007 5:44 pm |
|
 |
mixifixi
Кара Фиатче 126
|
малиии хора, ама аз съм сладокус..ся като се прибирам ще трябва да обиколя Била и Фантастико да търся продукти:):) жалко, че вкъщи нямам нет...щях да си измисля менюто са събота и неделя... Иначе и майка като си ида вкъщи прави салата с печен патладжан, чушки, майонеза, чесън и магданоз...май и кис.мляко,ама незнам.. Днес ще заложа на картофената салата и китайското зеле.. 
|
Пет Фев 02, 2007 5:57 pm |
|
 |
wwweb
|
ТВЪРДО ПРОТИВ!
Най-добре пусни анкета, резултата сигурно ще бъде 2999 "ЗА" и 1 "ПРОТИВ", като тоя 1 ще съм аз! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз съм абсолютен трезвеник, само на Нова година пия. Ама точно тогава като се отрежа и си наваксвам!
П.С. Гледайте да спортувате повече и заебете тия ракии!
А сега е време да ми теглите една ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Фев 02, 2007 6:15 pm |
|
 |
wwweb
|
kiro_of_the_day написа: wwweb написа: А сега е време да ми теглите една ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ааа! Няма, няма. Ама ха наздраве! 
Ха ха, ай наздраве!  Те тва беше, пропих и аз :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна wwweb на Съб Фев 03, 2007 10:47 am, променена общо 1 път
|
Пет Фев 02, 2007 6:29 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Що клетви и псувни са отнесли тези,където измислиха акциза не е истина! Дядо ми всеки път като се видим и ги псува, като добавя "що не си откраднах един шмайзер от фронта и като влезеш в народното събрание наред трепи м..а им д...а.....". Много му се насъбра на обикновенния българин напоследък и това с акциза ще избие нанякъде.
Почнали са от гранична полиция обиколки надолу по южна България,но засега май само по публичните казани.Не знам как ще тръгнат да влизат по дворовете и мазетата,но си имам едно на ум.
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пет Фев 02, 2007 9:11 pm |
|
|