Дата и час: Пет Юли 18, 2025 4:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Накой карал ли е новата Панда 4x4? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Накой карал ли е новата Панда 4x4?
И изобщо, някой има ли впечатление дали тази перфектна на вид колица бе се справила с 400 м макаданов път при стръмен наклон и навалял сняг?

Нед Яну 28, 2007 9:52 pm
UNREAD_POST Re: Накой карал ли е новата Панда 4x4?
zgabrovski написа:
И изобщо, някой има ли впечатление дали тази перфектна на вид колица бе се справила с 400 м макаданов път при стръмен наклон и навалял сняг?

Ти сериозно ли питаш или се гъбаркаш нещо? :roll: Имаше в нета видеоклип.

Нед Яну 28, 2007 10:02 pm
UNREAD_POST 
Ами питам напълно сериозно. Познато семейство са си купили място на което ще почват да си строят къща, но то е на много високо и живописно място до което се стига след въпросния участък.
Днес го преодолях с бравата при около 3 см сняг ( Дебика Фриго II :36_2_46: ) но при по-голям ... та затова питам дали някой има идея?

Нед Яну 28, 2007 10:05 pm
UNREAD_POST 
С добри зимни гуми и гребло отпред мисля, че ще я ползваш като снегорин...е, разбира се ако комшиите платят нещо де! :mrgreen:
Но ако познатите ти имат малко повече акъл, направо ще отърчат за това:
http://www.webmobil24.com/web/bu/suchen ... D%C5%D2%CE

К'во ш' каиш а?! :mrgreen:

Нед Яну 28, 2007 10:09 pm
UNREAD_POST 
Миналата зима тествах новата Панда 4х4 като отидох до Копривщица със семейството. За дълъг път е малко висока - препоръчителна скорост до 120 км/ч, но при сняг и заледени участъци е превъзходна. Поради ниското си тегло без проблем издрапа в 30-сантиметров сняг, като за целта я натирих в полето.Трябваше да премина два дълбоки канала зад банкета , но и това препятствие мина без проблеми. За баир не знам, но с това тегло и 4 движещи колела е далеч по-проходима от която и да било лека кола от гамата на FIAT. Няма блокажи да диференциалите за чист off-roadи при занасяне се държи повече от отлично. Остава напълно управляема във всеки един момент. Двигателят е много тих, салона уютен и по детски чаровен, като само пластмасата на централната конзола малко ми ефтинее. И вратите са много тънки, което ме плаши при евентуален удар.
Мого приятна кола за семейство с едно до две деца. При повече - няма място за багаж:))

Пон Яну 29, 2007 9:58 am
UNREAD_POST 
Благодаря ти за изчерпателния отговор!
Колата ще се ползва като "типична градска кола" но трябва да може да преодолява с лекота въпросния стръмен участък зимно време.
Което, както следва от описанието, няма да и е проблем.

Другия вариант за който съм се замислял е и Стило с блокаж на диференциала, но като цяло везните са в полза на 4x4.

Пон Яну 29, 2007 2:02 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]