Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Бебефон - какъв, къде и колко? Вашите впечатления. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Бебефон - какъв, къде и колко? Вашите впечатления.
Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?
Очаквам съветите ви татковци и майки :D

Пет Яну 26, 2007 1:41 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Бебефон - какъв, къде и колко? Вашите впечатления.
doofiat написа:
Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?

Има на пазара DECT телефони/безжичните слушалки с връзка към базата/ които имат функция Бейби фон или между слушалките или между слушалката и базата. По този начин хем ще ползваш телефона като телефон хем ще следиш и малкото човече. Като бейби фон може да се използва и всеки телефон със безжична слушалка с интерком.

Пет Яну 26, 2007 2:11 pm
Профил
Punto SX написа:
doofiat написа:

Има на пазара DECT телефони/безжичните слушалки с връзка към базата/ които имат функция Бейби фон или между слушалките или между слушалката и базата. По този начин хем ще ползваш телефона като телефон хем ще следиш и малкото човече. Като бейби фон може да се използва и всеки телефон със безжична слушалка с интерком.

Колега този вариант с телефона не е много удачен, защото ако звънне телефона и бебока ще се стресне яко, което не е много препоръчително.
Колега doofiat, в Дружба има магазин за детски потребности от колички до храни и бейбифони също, към 100 кинта са аз лично имам такъв и съм много доволен, бачка както с батерии така и с трансформатор което е предимство ако си нейде където няма електричество да си го пуснеш да работи на батерии.Магазинът се намира срещу гърба на пощата в Дружба 2 до пазара.
Преди две години оттам купихме детската количка за синчето......тогава карах пежо 106 XSI и пробвах около 15 вида колички докато намеря такава която се събираше в багажника - естествено накрая попаднахме и на точния размер HAUK която пасна, ама си беше голям цирк, давай една, давай втора, давай трета........цирк :D :D :D :D

Пет Яну 26, 2007 2:51 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ха, честито колега :)
Аз ще ползвам малко по-различна система - в стаята на бъдещото бебе
имам компютър с уеб камера и микрофон.
Ще си го гледам на лаптопа в другата стая по Скайпа.

Или си купуваш една камера за 25лв. от Метро примерно и си я свързваш
директно към телевизора.

бебефони в технополис:
http://www.technopolis.bg/search.php?wo ... ED&x=0&y=0

http://www.zabebeto.com/shop/product_in ... 2422c038d5

http://911.bg/a2/offers.asp?p=2363079

Съб Яну 27, 2007 12:21 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
абе хора то бебето по цял ден спи, като огладнее така ще ревне че у комшията да си ще го чуеш не ви трябват ни камери ни телефони

Съб Яну 27, 2007 11:47 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

doofiat написа:

Колега преди в ТСМ имаше едни с камера и инфрачервени диоди за да можеш да ноблюдадаш бебето до като спи *на изгасено осветление* и от другата страна 6см. цветен ЛСД дисплей на много добра цена 68лв.

Съб Яну 27, 2007 12:14 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
уоки-токи :wink:

Съб Яну 27, 2007 1:13 pm
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче

Richard Burns написа:
Колега този вариант с телефона не е много удачен, защото ако звънне телефона и бебока ще се стресне яко...

Само да уточня, че DECT-вете с функция бебефон, когато е включена на дадена слушалка (тази, която е при бебето), тази слушалка не звъни, нито издава някакъв звук в друг случай (при падане на батерия).
Ако ти звъннат през това време, звъни само другата/ите слушалка/и, провеждаш си разговора и пак пускаш бебефона.
Всъщност активирането на бебефон при DECT значи просто да се пусне едната слушалка на silent, след което я набираш като вътрешен номер и така си слушаш.

Всичко за колата

Съб Яну 27, 2007 11:33 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

doofiat написа:

Живи и здрави да сте...аз не съм взимал такова нещо....и да ти кажа,не мисля ,че има голямо приложение...тва е изгъзица на приридата ,както му викам АЗ!
Успех:-)

Нед Яну 28, 2007 3:10 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
Малкия докато беше на възраст, за която ни трябваше бейбифон го изгледахме на вилата при родителите ми (все още стягах апартамента) и то на втория етаж - искам да ви кажа че като надуеше гайдата се чуваше на улицата.
Така и не купих бейбифон.
ПОлезно нещо е, но ако детето се гледа в апартамент, реално няма никаква полза от него - само родителите подскачат като се задйства бейбифона от външни шумове, а такива - дал гспод в панелните колоний... Ако обаче е къща с повечко стаи - да тогава наистина е нужно, за да може майката, да кажем да изпие едно кафенце в по далечна стая за да не се шуми, че мног се събуждат дребосъците. А в панелките е такова шептене - не е истина.
Преди няколко дни си говорим в кухнята а малкия спи в спалнята - около 1,00 вечерта и по едно време просто пристигна и подбра майка си да си лягала и тя, а снощи на мен ми вика - "тате, отивай лягай на дивана в кухнята"... :36_2_49:

Пон Яну 29, 2007 10:56 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

doofiat написа:

Ето ти една супер-оферта за бебефон: - 4 лв.

http://www.tpetrov.com/search.php?p=50&maincat=ХОБИ%20ЕЛЕКТРОНИКА&subcat=НАБОРИ%20ЗА%20СГЛОБЯВАНЕ&cat=314&s=&ord=

Пон Яну 29, 2007 9:08 pm
Профил WWW
doofiat написа:

Когато се роди моя малкия използвах GSM!?имаше една промоция на един gsmоператор от 360 безплатни минути,та единия телефон при него а другия при нас на високоговорител!А сега навсякъде ще намериш екстри за децата!Успех и живи и здрави наи- важното!Изображение

Вто Яну 30, 2007 12:06 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]