|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
punto94
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 7:24 pm Мнения: 32 Местоположение: Асеновград
|
 не слагайте 98 от Шел !
вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае .... :|
|
Вто Яну 23, 2007 12:10 am |
|
 |
Executor
|
 Re: не слагайте 98 от Шел !
punto94 написа: вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае .... :|
Разсърдила ти се е... нещо май си я разглезил! :mrgreen:
|
Вто Яну 23, 2007 12:53 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
punto94 написа: вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае .... :|
Как така се изскръндзи и сложи 98, инъче като си ларж с ко караш - с керосин ли. :mrgreen:
По бензиностанциите цените вървят възходящо от 92 към 95 към 98. За по скъп от 98 не съм чувал.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Вто Яну 23, 2007 1:20 am |
|
 |
Executor
|
Punto SX написа: Как така се изскръндзи и сложи 98, инъче като си ларж с ко караш - с керосин ли. :mrgreen: По бензиностанциите цените вървят възходящо от 92 към 95 към 98. За по скъп от 98 не съм чувал.
Е 100-тарка. 
|
Вто Яну 23, 2007 1:43 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
много бързо си правиш изводите
Вто Яну 23, 2007 9:30 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|