Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:51 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Стоичков: Тръгвам си при провал 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Стоичков: Тръгвам си при провал
Ако не се класираме на финалите на Евро 2008, аз първи ще си тръгна", заяви днес в предаването на bTV "Тази сутрин" националният селекционер Христо Стоичков. "Това ще е напълно нормално. В момента имам достатъчно спокойствие, за да работя и ако не се възползвам от това, ще напусна отбора".

"Боби Михайлов, Лечков, Емо Костадинов, Сираков, Касабов ме подкрепят всекидневно и са винаги около мен. Това е една увереност в нещата, които върша. Не мога да искам повече", добави Стоичков.

"Върви ни на четна година. През 2008-ма са финалите в Австрия и Швейцария, така че се надявам да сме на тях", оптимист е Стоичков. Камата обаче пропусна факта, че всичко в групата ще се реши в нечетната 2007-ма.

По въпроса за Стилиян Петров, Стоичков заяви, че вратата за бившия капитан остава отворена. "Уважавам решението му. Той може да се върне когато пожелае и пак ще е капитан на тима".

"Един човек - полумениджър, този на Бербатов, се опита да го настрои срещу Мартин Петров във връзка с класацията за Футболист на 2006-та. Кажете ми как да маниупулирам анкетата. Вижте кой и как е гласувал!", затвори темата най-добрият футболист на Европа за четната 1994 г.

Той призова младите футболисти от родното първенство, които имат качества, да не се самозаблуждават с мними успехи. "Не може да се радваш на едно влизане в Шампионската лига, на една победа в УЕФА и на един вкаран гол", визира "синята" еуфория Стоичков.

Той отново засегна въпроси, свързани с политиката, както и с имота, в центъра на София, за който беше обвинен, че иска да закупи на занижени цени. Подготвен с материали, националният селекционер посочи трима политици, свързани с НДСВ, които също са купили имоти на занижени цени. Стоичков изрази готовност да предостави тези материали на главния прокурор.

Националният селекционер призова и за реформа в избирателната система и уточни, че далеч по-разумно е да се въведе мажоритарен вот при изборите за народни представители и общински съветници. Не може някакви хора по 20 години да са в общинския съвет, след като са се скрили зад партийната листа.

sportni.bg

Пон Яну 15, 2007 9:55 pm
Профил
UNREAD_POST 
Твърде късно ще е... Трябваше да си тръгне отдавна...

Вто Яну 16, 2007 9:52 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Наистина ще е късно.Защо ли изобщо му позволиха да се учи за треньор на гърба на националния отбор.

Вто Яну 16, 2007 9:03 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]